TornaGyakorlatok Otthon

Torna gyakorlatok otthoni torna
Torna gyakorlatok Wellnesshétvége módra

1. lépés      Bemelegítés
Mindenekelőtt fontos, hogy a gyakorlatok előtt      kellőképpen bemelegítsük az izmokat, jól szellőztessük    ki a helységet, hogy a friss levegőn kezdhessünk el mozogni, és előre készítsünk be frissítőt, hogy zavartalanul tornázhassunk

2.  lépés    
Gugolás

Álljunk akkora terpeszbe, hogy a vállunk és lábfejünk egy vonalban legyen. Lábfejünket fordítsuk kifelé, így nem terheljük a térdünket.  Ebben az állásban ereszkedjünk le mélyen, majd egyenesedjünk ki. Ezt ismételjük meg 7-szer. A 8. után maradjunk lent, és piciket rugózzunk szintén nyolcszor. Ezt ismételjük meg 3x.


Mellműtét előtte utána fotók. az ÉN mellműtétem története - kérdések - válaszok

 
Figyeljünk rá, hogy lábfejünket fordítsuk kifelé, így nem terheljük a térdünket!
 
Álljunk kisebb terpeszbe, lábfejünk nézzen előre. Így ereszkedjünk mélyre, majd egyenesedjünk ki. A 9-re maradjunk lent, és piciket rugózzunk. Mindegyikből csináljunk 8-8-at, és imételjük meg 3szor.
A hátunk végig legyen kihúzva!
 
3. lépés    Hajlítások a formás combért
Jobb lábunkat tegyük előre, és mélyen ereszkedjünk rá. Fontos, hogy a lábfejünk előbbre legyen, mint a térdünk, így kevésbé terheljük meg. A hátunk maradjon egyenes, és 7-szer ismételjük meg. 8-re maradjunk lent, és rugózzunk piciket 7-szer.
 


Belsőcomb
Feküdjünk hanyatt. Kezünket tegyük a fenekünk alá, mindkét lábunkat kinyújtva elmeljük fel zárt tartásban, majd nyissuk szét. Próbljunk úgy nyitni és zárni, hogy a lábunk végig egyenes maradjon,csak így elég hatásos. A 8. nyitásnál tartsuk lent a lábunk, és csak piciket zárjunk, ezt is ismételjük meg 3-szor.
 
 

4.  lépés     
Kitartóan a kemény fenékért
Nem épp a legkedveltebb gyakorlat, de gondoljuk arra, hogy csak akkor érjük el kívánt eredményt, ha keményen csináljuk! Ennek szellemében ereszkedjünk térdre, támaszkodjunk a kezünkre, majd egyik lábunkat behajlítva emeljük fel 7-szer, majd tartsuk fent fél percig. Ezt szintén 3-szor ismételjük meg,  majd ugyanezt csináljuk végig a másik lábunkkal is.
 
 
5. Hasizom  Lapos, feszes has

Maradjunk fekve, térdünket hajlítsuk be, lábfejünk a vállunkkal egyvonalban legyen, kezünk tarkón, és már mehet is a 20 felülés, persze csak annyira, hogy a hasizmunk feszüljön, a gerincünket így nem terheljük meg.
A tökéletes forma eléréséhez jobb bokánkat tegyük a bal térdünkre, jobb kezünket vállmagassában kinyújtva hagyjuk, bal kezünk a tarkónkon, és így végezzünk 10 hajlítást úgy, hogy bal könyökünkkel közelítsük meg a jobb térdünket. Ugyanezt csináljuk meg fordítva is.
 

Minden egyes gyakorlat végén alaposan nyújtsuk meg az adott izmot, így elkerülhető az izomláz. Egy ilyen torna után sokkal jobban fogod érezni magad, én mindig úgy érzem, már látszik is az eredmény. Hát nem jó érzés, hogy tettünk valamit az egészségünkért és alakunkért?


További Wellness Cikkeink:
Wellness Program Otthon SzépségFarm

Wellness kezelések szótára

Fogyókúra, Léböjt kúra Wellness hotelekben

Aloe Vera hatása az allergia ellen BLOG

BIOREZONANCIA állapot felmérés

CitromKúra Méregtelenités

Ásványi anyagok fontos szerepe testünkben

 


ETARGET Linkek >>>  ETARGET HIRDETÉSEK >>>

Héviz , Hévizi hotelek wellness akciók
Hévíz szívében a megújult hévízi Tófürdőtől mindössze 200m-re várjuk Önt exkluzív szállodánkban a Hotel Palace-ban.

Wellness Hotelek Héviz
A négycsillagos NaturMed Hotel Carbona**** gyógy - és wellness szálloda Hévíz város szívében, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el.

Héviz szállás , wellness hotelek Hévizen 
Héviz legszebb wellness hotelei egy helyen. Válogasson kedvére foglalja le wellness hotel szobáját online rendeléssel.

Hévizi szállodák , wellness ajánlatok Hévizen
150 wellness hotel ajánlatai között válassza a legjobbat. Hévizi hotelek.

Héviz Hotelek Panziók,  a termálfürdő mellett  
Cserszegtomaj, Alsópáhok, Héviz , szállások hotelek panziók a termálfürgő mellett.

Wellness Szállodák Héviz Szivében
Üdüljön egész évben Hévizen, üdülési csekk elfogadó helyek, wellness hotelekGyors navigáció : 
Szilveszter Valentin Nap  Last Minute Zalakaros Héviz Eger GyerekBarát Nyugdijas  Eger  Héviz  Nászutas   akciók Szállás Debrecen , Keszthely  wellnesshotel    Üdülési csekk akció  Wellness szállodák  wellness  wellness kezelések   wellness szótár  wellness hétvége   akciós wellness  wellness szálloda akció   Last minute wellness  Hosszú hétvége  Wellness hotelek  Last Minute hotel  last minute akciók  Wellness lastminute 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam