Relaxálás az Alpha Spa System -ben

MEGHIVÓ  a RELAX SPA Nyilt napjára

Relaxálás az Alpha Spa System -ben:


Tapasztalataimat szeretném olvasóinkkal megosztani, a következő 4 héten keresztül, hogy átfogó képet kapjunk a hazai szépségipar által biztosított és mindenki számára elérhető sőt megfizethető kezelésekről és azok hatásáról – eredményeiről. Kérem, tartsanak velem.
Az előző rész : Életmód és Fogyókúra Tanácsadás
- itt olvasható. 
2. alkalom: Az Alpha Spa System
Alfa Spa Sytem - Alphamins gép
Számomra a masszázs a relaxáció és a szauna utánozhatatlan keveréke. A képen látható Alphamins gépben fekszik a páciens, habár ez túl egyszerű megfogalmazás lenne, mert én inkább egy testhez igazodó ágynak nevezném, mert annyira jók az alátámasztások, a forma és a párnák helye, hogy 6o perc alatt sem zsibbad a lábam, és nem kezdek el forgolódni. Az Alpha Spa kezelés alatt folyamatosan vibrációs masszázst végez a gép, és ha jól tippelem, infraszaunaként melegíti át a testet. Először van egy felmelegítési fázis, majd az elért szinten, úgy 65- 68 Celsius fokon tartja a hőmérsékletet 3o percig. Egyszer csak, éreztem, hogy patakokban folyik rólam a víz.

Valójában azért nem kedvelem a normál svédszaunát, mert nem egyenletes meleg, a fejem mindig vörös amikor kijövök, és a szép hosszú hajamból csavarni lehet a vizet. Egy órával többet kell rászánnom a hajszárítás miatt. Az Alphamins-ben még a homlokom sem izzad meg, mert a fejem nincs benne a „fazékban”! Egyedül vagyok, nem kapcsolgatják a (macho) férfiak a hőmérsékletet, sőt a saját kedvenc zenémet is hallgathatom.


Relax SPAHa belegondolok, hogy így is le lehet adni 25o-350 kalóriát, amiért a futógépen több mint 2o percet kell hajtanom, és akkor azt mondom: LE A FUTÓPADDAL! Ha nem lettem volna túlpörgetve az éppen esedékes lakásfelújítás miatt, akkor akár aludni is tudtam volna. Ami végül sikerült is, mert éppen a kezelés végére úgy megnyugodtam és kikapcsolódtam, hogy elszenderedtem. Csak a visszahűtés végén, amely további 15 perc, ébredtem fel. A melegtől kipirult az arcom (gondoltam is, hogy most kellene egy bomba jó ránctalanító arckrémet rákenni, ilyen vérellátás mellett gyorsan és mélyen felszívódik. Legközelebb nem hagyom ki.)


ébredés..Amikor újra magamhoz tértem „alfá”-ból, akkor láttam, hogy kb. fél liter vizet izzadtam ki magamból, a színéből ítélve pedig tele mindenféle méreganyagokkal. Ha nem lett volna késő este, talán egy kis esti sétával még növeltem volna a kalória leadást, de már nagyon hűvös volt a levegő, fáztam a 68 fokos élmény után. Mindenképpen, ha a kezelés során van lehetőségem a választásra, minél több ilyen Alpha Spa System kezelést fogok kérni. Ennél kellemesebb kalória leadás nincs a világon. Lehet, hogy a híres színésznők azért ilyen karcsúak, mert van saját Alphamins gépük, és minden nap abban relaxálnak.       További információk: Telefon: 06 1 - 201 8719
Nyitvatartás:   Hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00 óráig,

 

Addig pedig, amíg a gép nem lesz
a lakások mindennapos tartozéka,
Önt is szeretettel várják a Relax Spa
(Életmód és fogyasztóközpont)-ban.

 

  


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x