RÁK ellen B17 vitamin

Mivel pár évvel ezelött családunkban rákos daganatot diagnosztizáltak, és hónapokon át aggódtunk egymás életéért, manapság sokkal jobban érdekelnek a tudományos kutatások ezen a területen. NAGY meglepetéssel olvastam az alábbi tanulmányt, mely 1970-ben megjósolta , hogy hamarosan B17 vitamint is vásárolhatunk majd a gyógyszertárban, ugy mint a C vitamint.

Kérem, vegye elő a saját vitamin készitményét,
és nézze meg, tartalmaz-e B17 vitamint?

B17 Vitamin források
Volt idõ, amikor a skorbut néven ismert anyagcsere-betegség emberek százezreinek életét követelte, az amúgy teljesen egészséges népességbõl. Rájöttek, hogy ez a betegség teljes egészében megelõzhetõ és gyógyítható a gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható aszkorbinsav (C-vitamin) segítségével. Ehhez hasonlóan számos betegség, így a vészes vérszegénység, pellagra, beriberi, sokféle ideggyengeség tökéletesen megelõzhetõ és gyógyítható bizonyos étrendi faktorok segítségével, amelyek éppen ezért nélkülözhetetlenek a megfelelõ táplálkozáshoz.
Valószinüleg az Olvasó részéröl teljesen világos, hogy a „modern táplálkozás” miképpen foszt meg minket szinte teljes egészében a nitrilozidoktól. Elegendõ, ha elmondjuk, hogy azok a tényezõk, amelyek a kereskedelembe kerülõ fehér kenyeret végzetessé teszik a patkányok számára, valamint a világot a finomított cukrok üres kalóriáival telítik, egyre fokozódó mértékben okoznak B17-hiányt a civilizáltnak nevezett ember étrendjében.
A Texasi Egyetemen dolgozó Roger Williams professzor kisérleteiben kijelentette, hogy a kereskedelmi forgalomba kerülõ fehér kenyér „mérgezõ”. Valójában négy fehérpatkány-családot három hónapon keresztül kizárólag kereskedelemben kapható fehér kenyérrel táplált. Az így táplált kísérleti állatok 75%-a alultápláltság miatt elpusztult még a kísérlet befejezése elõtt. Azok viszont, amelyek teljes búzán éltek, mindannyian életben maradtak.


Miben áll tehát a vitaminterápia lényege? Kísérletes bizonyítékok szólnak amellett, hogy a B17-vitamint használjuk fel a rosszindulatú daganatos elváltozások megelõzésében és kezelésében. A B17-vitamin (nitrilozid) igen bõségesen rendelkezésre áll sokféle zöldségben, amelyeket fogyaszthatunk; az állatok természetes takarmánya ugyanilyen gazdag ebben a faktorban. 62 olyan, gyakran fogyasztott növényi táplálékot ismerek, amely igen gazdag B17-vitaminban (nitrilozid). Vitaminkoncentrációjuk összehasonlítható a C-vitaminéval (aszkorbinsav), ahogy mennyiségük és széles elõfordulásuk is. A legtöbb zöldségféle esetében a bimbók tízszer–harmincszor annyi B17-vitamint tartalmaznak, mint az érett növények.

Összegzésünkben tehát egyszerûsítsük le a vitaminhatás tételeit. Amikor a B17-vitamin bejut a szervezetbe (például az ételekbõl), akkor a testi sejtek csak igen kis fokban bontják le (hidrolizálják). Ez kézenfekvõ a B17 egyértelmûen kimutatott ártalmatlansága miatt. Még ha valamennyi B17 le is bomlik a testi sejtekben, a bennük nagy koncentrációban megtalálható rodanáz enzim a HCN-t azonnal viszonylag nem toxikus tiocianáttá alakítja. (Fõleg ez felelõs a vérben, vizeletben, nyálban stb. található tiocianátért.) A B17-vitaminból (nitrilozid) egy specifikus és erõs citotoxin (sejtméreg) szabadul fel, amely talán a leghatékonyabb ismert szer. Ez a hidrogén-cianid. A daganatsejtek esetében a citotoxikus hatás megsokszorozódik, ezért a ráksejtek elpusztulnak, míg a gazdaszervezet többi sejtje érintetlen marad – leszámítva persze a jótékony és élettani hatásokat. Ne felejtsük el, hogy egy vitaminról van szó

B17 vitamin

Állatorvos kollégáink arról számolnak be, hogy gyakran a kutyákban és macskákban is daganat fejlõdik ki „civilizált” gazdáikkal párhuzamosan. Figyeljük meg, hogy ezek az állatok, ha kiszabadulnak a lakásból vagy kennelbõl, azonnal megeszik a nitrilozidokban gazdag fûféléket , hogy táplálékukat kiegészítsék. Ezek a füvek száraz tömegre számítva kilogrammonként akár 17 000 milligramm nitrilozidot is tartalmaznak.
„A vitaminok és ásványi anyagok bõséges mennyiségben megtalálhatók mindazokban az ételekben, amelyeket fogyasztunk. Tápanyagigényünket lehetõleg kizárólag ételekkel igyekezzünk pótolni. A különleges szükségletû emberek kivételével nincs tudományos alapja a táplálékkiegészítõk rendszeres használatának.”

Ne gondoljuk a B17-vitamint, a nitrilozidot kevésbé kézzelfoghatónak, mint amilyen az aszkorbinsav. A reggelit kezdjük hajdina-, köles- és lenmagkásával; mindhárom említett cereália nagyon gazdag B17-vitaminban. Kölespirítósunkra tegyünk sok nitrilozidot tartalmazó bodzalekvárt. Vacsorára együnk babcsírából vagy kölescsírából készült salátát. Péksüteményünk hajdinából, kölesbõl készüljön, édesítésrB17 vitamin a zöldségekben és magvakbane ciroknádból kivont melaszt használjunk, amely talán a leggazdagabb nitrilozidban.


Leggazdagabb B17 forrásnak a sárgabarack magja bizonyult, mely súlyának akár 2.5 százalékát teszi ki a szóban forgó vegyület. rákmegelőzés céljából napi 8-10 darab elfogyasztása lenne optimális. A magok mellett ananász valamint elegendő A és E vitamin fogyasztása javasolt, melyek elősegítik a B17 rákos sejtekre kifejtett hatásmechanizmusát.

Források: Vitaminkirály.hu

Cikkeink
a következö témákban jelentek meg:

Iriszdiagnosztika ORMOS intézet 

Derékfájás Csontkovács Manuál terápia

Akupunktúra

Elektromagneto-akupunktúra kezelés

Alternatív gyógymódok Egészség megőrzés

Allergia Ellen,  ellenszerek

Hatékony bőrfeszesítés

Wellness kezelések szótára

Belföldi Gyógyfürdő Élményfürdő Csúszdapark Termálfürdő

Wellness KONYHA

Wellness Program Otthon

Fogyókúra, Léböjt kúra Wellness hotelekben

TornaGyakorlatok Otthon

RÁK ellen B17 vitamin
ETARGET Linkek >>>  ETARGET HIRDETÉSEK >>>

Héviz , Hévizi hotelek wellness akciók
Hévíz szívében a megújult hévízi Tófürdőtől mindössze 200m-re várjuk Önt exkluzív szállodánkban a Hotel Palace-ban.

Wellness Hotelek Héviz
A négycsillagos NaturMed Hotel Carbona**** gyógy - és wellness szálloda Hévíz város szívében, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el.

Héviz szállás , wellness hotelek Hévizen 
Héviz legszebb wellness hotelei egy helyen. Válogasson kedvére foglalja le wellness hotel szobáját online rendeléssel.

Hévizi szállodák , wellness ajánlatok Hévizen
150 wellness hotel ajánlatai között válassza a legjobbat. Hévizi hotelek.

Héviz Hotelek Panziók,  a termálfürdő mellett  
Cserszegtomaj, Alsópáhok, Héviz , szállások hotelek panziók a termálfürgő mellett.

Wellness Szállodák Héviz Szivében
Üdüljön egész évben Hévizen, üdülési csekk elfogadó helyek, wellness hotelek

Gyors navigáció :   Last Minute Zalakaros Héviz Eger GyerekBarát Nyugdijas  Eger  Héviz  Nászutas   akciók
Zalakaros   Hajdúszoboszló szállás   Debrecen szállás  Valentin nap Farsang  Pünkösd Húsvét wellnesshotel   Eger szállás Eger Hotelek  Eger villa  Belföldi szállás Apartmanok Balaton Héviz szállás Balatoni szállások Üdülési csekk LastMinute  

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam