Janus Atrium Boutique Hotel Balatoni szállodák

BALATON last minute akciók  balaton wellness szállodák wellness akciók Balaton

A Wellness Controll Csapat legújabb felfedezése

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.   Ök a Wellness Controll Csapat!

Ha elvágyódik egy kicsit, más korokba és kultúrákba, nem biztos, hogy repülőre kell szállnia. Itthon is átélheti az egyiptomi pompa szépségét, vagy az indiai színek varázsát. SŐT egyetlen hotelben nap mint nap más élményekkel térhet nyugovóra, ma a Pompey, holnap talán a Kleopátra szobában. Az itt látható fényképek bármilyen hihetetlen, egyetlen hotelben készültek.

Siófok szállás  Balatoni szállodák Thai Szoba   -  Balatoni szállodák  Indiai  szoba - Balatoni szállodákA kicsi belvárosi, régi épitésű szállodák olyanok mint egy kis ékszeres doboz vagy pedig maradnak a jellegtelen túlzsúfolt társasházak szintjén. Ezt a kérdést az Igazgató és a Designer közös munkájának eredménye dönti el. Kávézó a reggeli napsütésben
A Janus Atrium Boutique Hotel (Siófok ) egyértelműen az első kategóriába tartozik. Az épületet Makovec Imre tervezte. A rá jellemző magasba törő gerendákkal és nagy belső terekkel. Minden kis apró sarok, a kávézó az átrium egyedi stílussal rendelkezik. A 26 db szoba különleges berendezést kapott.


A kiszolgáló területek logikus funkcionális felosztása ellensúlyozza a nagy belmagasságot. A kávézó nyári éjszakákon izgalmas terasszá változik, ugyanakkor reggelente - mint az étterem része - a friss napsütésben pompázva várja az ébredező vendégeket. Hűvösebb napokon, vagy nagyobb rendezvények esetében pedig a belső szökőkutas átrium boltíves ajtóit is kitárják.Balatoni szállodák   -  siófok wellness medenceA Wellness részleg is hasonlóan épül fel. Úszómedence, pezsgőfürdő, szaunák. Belső boltívek, kisebb nagyobb terek összekapcsolása. Minden jóból találunk egy kis izelitőt. Infraszauna, szolárium, sőt bár is található a wellness paradicsomban, amit nem zárnak be este 8-kor mint sok más helyen, hanem éppen ekkor nyitják meg a nudista társadalom részére. Ekkor nem csak a szaunák, hanem az uszómedence is használható fürdőruha nélkül.


Ha kedvet kaptak egy látogatásra, kérjük tekintsék meg a szobákat ITT. Mindenképpen ajánljuk az előzetes egyeztetést, a szoba tipusára vonatkozóan. A galériás szobák nagyok és tágasak, ugyanakkor számitsunk a lépcsőzésre, kicsi gyerekkel ne foglaljunk ilyen szobát.


Pompey Szoba
Wellness Bakik
: Ha filmet forgattunk volna, itt szerepelnének az általunk elkövetett bakik. Ezt az utazást egy kétszemélyes romantikus hétvégének terveztük, kettesben. A barátom magassága megközeliti a 2 métert. Először a baloldali képen látható Pompey szobát kaptuk, ahol az impozáns ágy magas ágyvéggel rendelkezik. Igy a barátom sajnos nem fért el az ágyon.

A problémát 1o percen belül detektáltuk, és intézkedtünk, melynek eredményeképp a második, (jobboldali kép)  zöld színű hálószobában landoltunk


A WELLNESS CONTROLL Csapat 
további Beszámolói:1.  Héviz Hotel Hélios - hévizi szálloda!
2.  Héviz wellness szálloda Európa Fit 
3 .
Bükfürdö Répce GOLD a kedvencünk!
4.  Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
5.  Balaton hotel Azúr**** Siófok
6.  Danubius Termál Hotel Sárvár
7.  EGER Park Hotel EGER 
8. 
Kastélyhotel Parádsasvár...
9. 
Hotel Karos Spa****superior Szálloda.
10. Héviz Wellness hotel Carbona 
11.
Balatonfüred wellness Anna Grand hotel 
12.
Tisza Tó - Hotel balneum 
13.
Casa Perla szálloda SIÓFOK  
14.
Héviz Hotel Europa Fit szállodaETARGET hirdetések:

Balatoni hotelek 
Balatoni hotelek szállodák wellness csomag ajánlatok Balaton
Szállás Balaton Siófok 
Szállás Balaton - Siófoki hotelek - Hotel Magistern
Balaton Üdülés Vizpart  
Balatoni üdülés Nyaralás Vizparti hotelek Gyerekbarát szállodák
Siófoki hotelek BALATON 
Balatoni hotelek Siófok - Hotel Vértes wellness és konferencia hotel ajánlatai
Wellness Balaton 
Balaton hosszú Hétvége Wellness hotel ajánlatok Relax akció
Balaton Szállás Siófok  
Balatoni hotelek Üdülési csekk elfogadó szállodák Siófoki szállás Balaton
Balaton Last Minute utak 
Balaton wellness szállodák Last minute utak Hotel ajánlatok akciók
További  ajánlatok:  Balatoni szállodák  Balatoni hétvége   Balatoni Apartmanok  Balaton Szállás   Balaton Szálláshely   belföldi akciós nyaralás   Last minute belföld  szállás Belföld  akciós belföldi üdülés  belföldi nyaralás  belföldi wellness akciók   belföldi akciós utak   last minute utak belföld   akciós belföldi üdülés  belföldi utak  belföldi nyaralás   wellness szállodák   wellness akciók  wellness hétvégék  üdülési csekk wellness Last minute belföld     Balatoni szállodák  debrecen wellness szállodák  wellness akciók  Hosszú hétvége   Hétvégi programok  gyerekbarát szálloda  gyerekbarát hotel   wellness hétvége   Hosszú hétvége  akciós belföldi üdülés  last minute belföld  wellness szállodák

 

Balatonfüred  Balatoni hotelek  Üdülési csekk Balaton  Hotel Balaton   Balaton Wellness  Balatonfüred szállás   Balatonfüred üdülési csekk   Wellness hotelek Balaton  Balatoni szállodák   Nyári üdülési ajánlatok   Balatoni apartmanok   Vizparti szállás  Balaton szállás  Balatoni wellness szállodák   Balaton kedvezményes szállás   Balaton wellness akciók    Balaton Siófok   balaton családi üdülés   szállás Balaton  Hétvége  Medencés Apartmanok  wellness hétvégék   Wellness hétvége    Last Minute Belföld    Wellness szállodák  wellness akciók   Balaton wellness akciók   Last minute Balaton   Balatoni hotelek   Balatoni nyaralás  Balaton wellness  Balatoni üdülés   Last minute Balaton   balatonparti szállodák  Balaton wellness szállodák  Belföldi szállodák 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam