Hol volt hol nem volt MANDALA DAY SPA

Mandala Day SPA

FolyosóMár régóta szerettük volna kipróbálni ezt a mesebeli wellness birodalmat. Egy héttel elöre foglaltunk helyet, mert szülinapi páros masszázst és fürdőt kértünk, borral és 2 masszörrel. (TIPP: Ne egyórás pihenést engedélyezzen magának, mert amikor már ott van, meg fogja bánni hogy sietnie kell valahová. Szánjon rá 2-3 órát, annak ellenére, hogy a masszázs csak 45 perces.) Névjegy  Kattintással Nagyitható

A recepción kiválasztottuk a fürdő tipusát (sós vagy olajos fürdöt kérünk) a masszázst tipust, sőt még a masszázs olajat is (az ilang ilangot választottuk. Ha esetleg még nincs kedvenc illata, itt az idő keresni egyet.)

Az öltözők és a tusolók olyan szépek és tágasak mint egy 5* -os szállodában. Semmit nem kell magával vinnie, adnak papucsot, törölközőt, fürdőköpenyt. (Ha 45-ös a lábmérete, akkor valószinüleg a papucs kicsi lesz...) Mi vittünk fürdőruhát. Átöltöztünk és a teázóban vártunk egymásra.


A Teázó egyben váró és pihenő hely is, fotelekkel, ágyakkal, ahol folyamatosan gözölög 5 féle finom tea és csalogatja a vendégeket egy kis sütizésre. Amig teáztunk, elkészült a fürdő. Egyetlen szépen berendezett szobában volt a fürdő és a masszász, rengeteg gyertyával és kövekkel diszitve. Csobbantunk egyet , beszélgettünk, pihentünk, és élveztük a bort. 

    Alábbi Képek:  Kattintással nagyithatóakA masszás is remek volt. Még soha ilyen figyelmes személyzettel és jól kitalált szolgáltatással nem találkoztam. A Betettük ide a lábunkat!masszázs olajat előre melegitették és mindig letakarták az éppen kezelésen kivül eső testrészeket, hogy ne fázzanak. ( Nem volt hideg, a légkondit sem lehetett érezni, habár a függönyök egy icipicit mozogtak, tehát volt légmozgás.)

A letakarás azért is jó, mert aki nem vesz fel fürdőruhát, az nem érzi magát kényelmetlenül, még akkor sem amikor megfordul az ágyon. A zene mindenhol körül ölelt bennünket, mint egy filmben, nagyon jó minöségü, egzotikus halk zene szólt.. Nem részletezem, a helynek HANGULATA van...

Van aki szeret tusolni a masszázs után, van aki nem. Az öltözőben minden kikészitve várt ránk. Dove tusfürdő és testápló, törölközők, hajszáritó. Csak utólag vettük észre hogy a szaunában még nem is voltunk..... Sajnos egy megbeszélésre kellett sietnünk....  További  INFOK

Cím : 1133 Budapest, Ipoly utca 8. (Kleopátra Ház)
Foglalás Telefon: 801 2566

Klasszikus Mandala csomagok 2009


MANDALA CLASSIC
20 perc Aromaterápiás olaj, vagy Holt tengeri só fürdő
60 perc Aromaterápiás, vagy Holisztikus Svédmasszázs
14.000 Ft

ÜZLETI CSOMAG
20 perc Aromaterápiás olaj, vagy Holt tengeri só fürdő
60 perc Aromaterápiás, vagy Holisztikus Svédmasszázs
20 perc Nyak és Vállak anti-stressz masszázs
19.000 Ft

KIRÁLYI LÓTUSZ VIRÁG
45 perc Ajurvéda testradírozás,
75 perc Ajurvéda masszázs
24.500 Ft

FIATALÍTÓ KEZELÉS
45 perc Holt tengeri iszap kezelés
45 perc Holt tengeri sós radírozás hagyományos Török fürdővel
60 perc Masszázs választás szerint a Spa kínálat ’A’ kategóriájából.
33.000 Ft

ÉRZÉKEK ÉBREDÉSE
20 perc Aromaterápiás fürdő
45 Kávés testradírozás
60 perc Polarity terápia
27.500 Ft

CSODÁLATOS CSOKOLÁDÉ
45 perc Narancsos, gyömbéres kávé peeling
45 perc Fűszeres csokoládé, vagy kakaós peel-off testmaszk
60 perc Kakaó olajos masszázs
33.000 Ft


HÁROM ÉRZÉK KEZELÉSCSOMAG
A test és a lélek harmóniája érdekében. A kezeléshez fényterápia és irányított vizualizáció is tartozik, amely segít abban, hogy tökéletesen ellazítsa testét és elméjét egyaránt. Első lépésként hagyományos fürdetési technikákat alkalmazunk, majd ezután kövezetkezik a marokkói fekete szappanos testradírozás, végül pedig a test átmasszírozása tiszta mandulaolajjal.
15.500 Ft 
 


 

Cikkeink a következö témákban jelentek meg: Akupunktura

Allergia ELLEN Zéró Diéta 

Irisz diagnosztika  

Manuál terápia (csontkovács)  

Akupunktúra  

Elektromagneto-akupunktúra 

Wellness Percek OTTHON 


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam