Hajhullás ellen

Hajhullás ellen

A hajhullás nem egyszerűen a haj és a fejbőr problémája. A szép dús haj megszerzése összetett feladat.


Először tegyünk bizonyosságot arról, hogy nincs belső szervi problémánk, vagy gyulladás a szervezetben. Rossz fog, mandulagyulladás, nőgyógyászati probléma egyaránt okozhat jelentős hajhullást. Amennyiben nem szeretne sokat várakozni a belgyógyászati vizsgálatokon, egy általános egészségügyi állapot felmérést kaphat a biorezonancia vizsgálat segítségével.  ( Biorezonancia információk)

Ha már tudjuk, hogy a hajhullást nem gyulladás okozza, megkezdhetjük a szervezet belső megerősítését és a méreg anyagok szintjének csökkentését. A szép haj a fiatalság jele, nem véletlenül. Fiatal korunkban birtokoljuk a legerősebb immunrendszert, legjobb vérkeringést és legerősebb szívet. A hajszálak belső táplálását, a vitaminok szállítását a vérünk biztoHajhullás ellen gyakran elegendő megoldás a vastabletta Mint ebben az esetben.sítja. Tehát legfontosabb feladatunk, bevinni a szervezetbe megfelelő mennyiségű és minőségű vitamint, javítani a sejtfunkciókat valamint a vérellátást.

Abból leszünk, amit eszünk. Ez egy nagyon bölcs kínai mondás. Ha nem eszünk vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, csak cukrot és lisztet, akkor milyen testet várhatunk ezekből az építő anyagokból?? Soha ne feledje, a teste az egyetlen hely ahol élni tud. Szervezetünk 8o%-a vízből áll. Kérem, számolja ki, testsúlyának megfelelő napi vízszükségletét. Súlyának minden 1o kg-jára 4 dl vizet kell számolni. 7o kg testsúly a megfelelő sejtfunkció ellátáshoz 2,8 liter vizet kíván. Ez tartalmazza az egész nap elfogyasztott folyadék mennyiséget, beleszámolva a teát, kávét, levest és vizet.

A táplálkozási szokások megváltoztatása mellett át kell gondolnia testének és lelkének állapotát. ( LELKI SZEMETESLÁDA) A problémák, a stressz megváltoztatja az anyagcserénket. A megfelelő folyadék ellátás után foglalkozzunk a helyreállító tevékenységek sikerességének egyik alapvető elemére, a lelki egyensúlyra. A későbbiekben, ahogyan haladunk előre testünk vitalizálásával, egyre jobban fogjuk érezni magunkat és ez majd pozitívan visszahat a lelki erőnkre és a teljesítő képességünkre is. De ahhoz hogy elinduljunk az úton, tegyen meg pár lépést a napi stressz csökkentésére.  Föleg a hölgyeknek szükségük van a napi 8 óra alvásra. A divat szerint mindenki legyen trendi és pörgős, egyszerre szuper menedzser és profi családanya, vagy ellenkezőleg, csillogó villogó szingli kisportolt hibátlan alakkal. De sehol nem hallani, hogy legfontosabb a nyugodt pihenés, a szervezet rekreációja.

Következő rész:

- A vitaminok és ásványi anyagok legjobb felszívódása
- Eljuttatjuk a vitaminokat a hajhagymákhoz.
- Hogyan válasszuk ki a nekünk megfelelő vitamin összetételt
- Együnk sokat és fogyjunk le.
- Hajpakolások, a haj töredezettség megszüntetése.
WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam