HÍRESSÉGEK KEDVENC WELLNESS SZÁLLODÁI - DAVID BECKHAM


David Beckham habár nemrégiben megvásárolta a Miami Beach-en található Versace villát, bizonyára visszatérő vendég lesz egyik kedvenc wellness szállodájában, a Seychelles Szigeteken található NORTH ISLAND SEYCHELLES-ben is.

Hírességek kedvenc wellness szállodái

A hotelt, ami a teljes szigetet magába foglalja, úgy is emlegetik mint az Indiai-óceán Galapagos-a, mert a sziget növényvilágát és állatvilágát a mai napig sikerült megőrizni az eredeti állapotnak megfelelően.
A szálloda minden villájához tartozik egy fő kiszolgáló személyzet, egy úszómedence, egy könyvtár, privát tengerpart, privát étkező, konyha és egy koktélbár. Összesen 11 villából áll a szálloda, így egyszerre összesen 22 vendég tartózkodik maximum a szigeten. A hotelnek nincs étlapja, a főszakáccsal az érkezéskor a vendégek személyesen egyeztetik, hogy milyen fogásokból álljanak össze a nyaralás során a reggelik, ebédek és vacsorák. Egy villa, egyetlen éjszakára 2 fő részére, ...kapaszkodj meg 1.290.000 Ft-ba kerül. A Beckham házaspárnak úgy tűnik nem számít a pénz, ha pihenésről van szó! DOLCE VITA!

Nyomj egy lájkot, ha te is úsznál egyet ezen a privát tengerparton a szerelmeddel!

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam