HÍRESSÉGEK KEDVENC WELLNESS SZÁLLODÁI - DAVID BECKHAM


David Beckham habár nemrégiben megvásárolta a Miami Beach-en található Versace villát, bizonyára visszatérő vendég lesz egyik kedvenc wellness szállodájában, a Seychelles Szigeteken található NORTH ISLAND SEYCHELLES-ben is.

Hírességek kedvenc wellness szállodái

A hotelt, ami a teljes szigetet magába foglalja, úgy is emlegetik mint az Indiai-óceán Galapagos-a, mert a sziget növényvilágát és állatvilágát a mai napig sikerült megőrizni az eredeti állapotnak megfelelően.
A szálloda minden villájához tartozik egy fő kiszolgáló személyzet, egy úszómedence, egy könyvtár, privát tengerpart, privát étkező, konyha és egy koktélbár. Összesen 11 villából áll a szálloda, így egyszerre összesen 22 vendég tartózkodik maximum a szigeten. A hotelnek nincs étlapja, a főszakáccsal az érkezéskor a vendégek személyesen egyeztetik, hogy milyen fogásokból álljanak össze a nyaralás során a reggelik, ebédek és vacsorák. Egy villa, egyetlen éjszakára 2 fő részére, ...kapaszkodj meg 1.290.000 Ft-ba kerül. A Beckham házaspárnak úgy tűnik nem számít a pénz, ha pihenésről van szó! DOLCE VITA!

Nyomj egy lájkot, ha te is úsznál egyet ezen a privát tengerparton a szerelmeddel!

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x