Fiatalság ABCje Alphamins fogyasztó program

 
De jól néz ki ez a NŐ


mondják Madonnára aki videoclipjeiben akár 2o évet simán letagad az életkorából.

Szöget ütött a fejembe, ez csak a világsztárokra vonatkozik? Nekik miért sikerül megállítani az idő vasfogát? És nekem, halandó átlagos magyar nőnek milyen elérhető lehetőségeim vannak?

Madonna


A végső elhatározás akkor született meg bennem, amikor a piacon előttem ácsorgó hölgyek lelkesen tárgyalták a modern technika vívmányait, Nyirokút masszázs, ALFA SPA SYSTEM , Alphamins és Biorezonanciás állapot felmérés. Vásárlásom után még az utcán sétálgatva, kirakatokat nézegetve, egy vidám arcú lány egy szórólapot nyomott a kezembe.


Relax SPA Fogyasztó szalon Budapest - Fogyás francia módszerrelRELAX SPA
Életmód és fogyasztó központ francia módszerrel.

NEM CSAK NŐKNEK !     Ez állt rajta .


Azt gondoltam, ez már nem véletlen! Hazatérve utána néztem az interneten. ( http://www.relaxspa.hu II. ker. Fazekas u. 22.)  Nem lakom túl messze, elsiettem hát, hogy megajándékozzam magam egy szépség programmal. A szalonba lépve különös energiák szabadultak fel bennem. A megnyugtató légkörben egy mosolygós recepciós szívélyesen fogadott, leültettet és finom teával kínált meg.

Relax SPA
Elmondta, hogy milyen szolgáltatásokat  tud ajánlani. A listában nem csak szépséghez kapcsolódó kezeléseket választottam, hanem minden olyan érdekes dolgot, amely pozitív hatással lehet az életemre és a közérzetemre. Hiszen a lelki állapotom, a betegségeim mind kihatnak a bőrömre és egyéb külső megjelenésemre. Az ott dolgozó asszisztens készségesen és részletesen elmesélte, hogy a kúra alatt mi is fog velem történni.


Egy kúra nem lehet teljes a testsúly kontroll nélkül, így összességében a következő lépéseket fogom végig követni:


Személyes tanácsadás,
ingyenes állapotfelmérés- diagnosztika,
Étrend és életmód tanácsok,
biorezonanciás állapot felmérés
    (a fogyóprogram esetén
    ez a cég ajándéka is)
Fogyókúra, speciális kezelésekkel
    ill, speciális termékekkel ,
Alphamins gép ,  
kiegészítő kezelések,
feszesítés.

15 féle masszázsból kiválaszthatom a nekem legmegfelelőbbet, kozmetika (az arcom megfiatalításáért), szolárium, kineziológia (a harmonikus testért és lélekért, a belső- külső egyensúlyért), professzionális vitamin ill. táplálék kiegészítők, az egészség maximális megőrzéséért.  Örömteli szívvel tértem haza,  tudtam, hogy megtaláltam azt a helyet ahol – ha ugyan csak pár órára is,- egy kis pihenést és felüdülést csenhetek a mindennapi, rohanó életemben, ahol  ÉN vagyok a fontos.

Tapasztalataimat szeretném olvasóinkkal megosztani, a következő 4 héten keresztül, hogy átfogó képet kapjunk a hazai szépségipar által biztosított és mindenki számára elérhető sőt megfizethető kezelésekről és azok hatásáról – eredményeiről.

Kérem,  tartsanak velem, illetve várom saját tapasztalataikat a Fórum-ban.

Milyen csodálatos, hogy vannak már „Relax Spa Életmód és fogyasztóközpont”-ok. Ahol személyre szabottan, súly, életmód, kor és sok más adottság alapján egyéni fogyókúrás módszert alakítanak ki a részünkre. Végre egy hely, ahol nem kell éhezni, és közben ugrabugrálni.  A Relax Spa könnyen elérhető Budapest bármely pontjáról, metróval. (cím: II. ker. Fazekas u. 22)  A Batthyányi téri megállótól 5 perc séta.

Kérjen további tájékoztatást a következő
Telefon számon : 06 -1- 201 8719


Fogyasztó program árak:

10 + 1* alkalom
(Karcsúsítás, cellulitkezelés, alakformálás, alaktökéletesítés esetén) 

           50 000 Ft

16 + 2** alkalom
+ 1 dietetikai tanácsadás (6kg fogyás eléréséért)

80 000 Ft

23 + 2** alkalom
+ 1 dietetikai tanácsadás (10kg fogyás eléréséért)

110 000 Ft

28 + 2** alkalom
+ 1 dietetikai tanácsadás (15kg+ fogyás eléréséért)

130 000 Ft

A kúra magában foglal:
* 1 ingyenes kezelést
** 1 ingyenes kezelést és 1 ajándék számítógépes állapotfelmérést
Az INGYENES 30 perces táplálkozási tanácsadást szakképzett dietetikus tartja,
egy előre egyeztett időpontban, személyreszabottan!
(Ajándékutalványként is kapható!) Fogyókúra Budapest gyors fogyás életmód relax spa

Új szolgáltatás:
Szintentartó bérlet:  40.000  FT


A bérlet 8 kezelést 
+ 2 ajándékkezelést tartalmaz!
A bérletet kizárólag azon vendégeink vehetik igénybe, akik a fogyasztóprogramon sikeresen részt vettek, hiszen a csomag célja a stabilizáció.
A csomag maximum havi 4 kezelésre jogosít


Kineziológia:

60 perc 7 000 Ft
90 perc 9 000 FtEgyéni Autogén tréning:

60 perc 7 000 Ft


KIPRÓBÁLTUK:

Első alkalommal felmértük a kezdő paramétereimet (ahonnan indulunk.) Súly, körfogat, (mell-, derék-, HAS-, CSÍPŐ-, combbőség) és zsírszázalék adatok. Nos a súlyomat elárulom. 68.4 kg. De minden más szigorúan bizalmas!

A fogyókúra alapja nem a mozgás, inkább a táplálkozási szokások megváltoztatása a fontos. Marad a napi 3-szori étkezés, de természetesen a Budapest fogyókúra életmód szalonok, gyors fogyás segitséggel, szinten tartáscsokoládétortát el kell egy időre felejteni. Sok finom ételt tartalmaznak az étlapok, és semmi különleges nincs a beszerzési listán. Néhány egyszerű szabály, és mégis annyit ehetünk, amennyit csak akarunk, de nem bármit és nem bármikor. A kedvencemet megemlíteném: minden reggel éhgyomorra egy citrom kifacsart leve higítva, cukor nélkül, egy evőkanál olíva olajjal. Nekem az olaj túl sok, csak teáskanálnyit szoktam beletenni, de attól a naptól kezdve, hogy elkezdtem, egyszer sem hagytam ki. Nagyon kellemes a gyomornak, mert vírus és baktériumölő hatású mindamellett, hogy „igazi” vitaminforrás, s így a mindennapi életünk fontos része.

A napi 2,5 liter !! folyadék bevitel feltétlenül szükséges. Ma már ezt annyira természetesnek találom, de tudom, hogy ezt sokan nem gondolják komolyan. A fogyókúra és a méregtelenítés rendkívül fontos eszköze a folyadék. Lehetőleg minél több ásványvíz, és nem Coca Cola. A tanácsadás során megbeszéltük milyen kezelések várnak rám és milyen eredményeket várhatok. Az étrend változás biztosítja a kalória bevitel csökkenését, miközben a méregtelenítést és a fogyást az Alphamins gép és a többi helyi kezelés beindítja és erősíti. Ha a programot a tanácsok szerint végezzük, garantált az alkalmankénti 5o -6o dkg fogyás.
További információk :  Fogyás Fogyasztó szalon Budapest 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam