Erzsébet Királyné Park Hotel

Erzsébet Kastélyhotel
A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.   Ök a Wellness Controll Csapat!


Hegyvidéken,

ahol gyönyörű a táj, föleg ha az idő is szép, nem érdemes a hétvégét a falak között tölteni, legyen bármilyen fantasztikus a szálloda.


Budapesttől 2 órányira Erzsébet park hotel Mátra Parádsasvár
Parádfürdőn található az
Erzsébet Királyné Park hotel (***)
tökéletes szállást nyújtott 6 fős kis csapatunknak. Az alsó szinten találhatóak az ebédlő, a fittness és wellness részleg valamint a recepció. Az emeleten a szobák és a konferencia terem.
 Erzsébet hotel Wellness akciók

De természetesen szinte minden időnket a szobákon kivül töltöttük. Reggel élveztük a napfelkeltét az étteremben. A gyönyörü napsütés (december végén) beragyogta az egész helyet. A felfedezést a fittness teremmel kezdtük. Mi hatan betöltöttük a pályát, szóval javasolnánk, hogy nagyobb létszám esetén helyezzenek ki fittness foglalási táblázatot !

Erzsébet KastélyhotelSportolás után jöhet a MEDENCE !!! Az ebéd volt a nap fénypontja. Legalábbis azt hittük, amig el nem indultunk délután egy kis barangolásra . A hegyek, a nyugalom, a természet szépsége mindenkit ámulatba ejtett.

Csobogó kis patak, édes fából készült hiddal, ezer éves fákkal, sehol egy autó vagy egy motor, csak a csend vett körül bennünket. Leirhatatlan. Ebben a Erzsébet park hotel - Mátra wellness akciók  hétvégi kirándulásban a táj sokkal nagyobb hatással volt ránk mint a szálloda. Kulturált, barátságos mondhatnám meghitt bázist , kiszolgálást és szállást biztositott túráinkhoz ahová mindig jó volt fáradtan visszatérni.


Különösen ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak.Jó tudni: A hegyekben változékony az időjárás, hirtelen fordulhat az idő szelesre, naposra esetleg kaphatunk egy kis esőt, télen hózáport. Még a legszebb napsütéses időben is legyen nálunk meleg ruha. 
Erzsébet Park Hotel***, Parádfürdő    Wellness akciók 


a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:

1.   Héviz Hotel Hélios - itt jártunk!  
2 . 
Bükfürdö Répce GOLD  
3.   
Balaton wellness szálloda AZÚR 
4.   Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
5.   
wellness szálloda- EGER!  
6.   
SOPRON Hotel Lövér  
7.   
Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****  
8.  
Loipersdorf Therme 
9.   Hotel Marina- Port**** Balaton  
10.  
CasaPerla Balatoni szállodák 
11.  
KAROS-SPA ZALAKAROS
12.   Danubius Termál Hotel Sárvár
13.   NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen
14.   Zalakaros Wellness hotel Mendan
15.   Bükfürdő Hotel CARAMELL 
16    
Erzsébet Kastélyhotel  Mátra .


WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam