Hotel Panoráma Siófok ARANYPART

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.
Ök a Wellness Controll Csapat!

HOTEL ADATOK
Szobafoglalás,Érdeklődés
Akciós Ajánlatok  
Siófok Aranypart


 


Balaton wellness hotel  Hotel Panoráma****,   Siófok 

Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok


A Balaton körül, bármily meglepő, nem minden szálloda áll a vízparton. Ezt főleg a vasúti sínek okozzák, melyek annyira közel futnak a vízhez, hogy ott már nem lehet mellette építeni. A hotel Panoráma fekvése ebből a szempontból tökéletes, mert közvetlenül a parton áll, gyönyörű panorámával, hisz erről kapta a nevét is. Balaton - wellness hotel PANORÁMATávol a vonatok zajától, a kikötő közelében az aranyparton találjuk meg.

A 7. – 8. emeletről lélegzetelállítóan szép a Balaton, és kilométerekre el lehet látni. Este is. Lábunk előtt terül el a város, esti fényeivel és magas fenyőfáival. A szálloda rendelkezik saját parkolóval, az őrzött parkoló pár méterre van a teniszpálya után. A 148 szoba szinte mind azonos típusú, 2 ágyas standard szobák, Kádas fürdőszoba, légkondi, széf, terasz és kilátás a tóra. Illetve 8 apartman közül is választhatunk. A szálloda előtt végig szabad strand van, kedvünkre lemehetünk, ha az időjárás megengedi. Hűvösebb napokon pedig jól esik a 3 nagy szauna melege. Merülő medence nincs, de a tusolókban mindig eléggé hideg vagy éppen forró a víz, ahogyan beállítjuk. Aki szereti kínozni magát, annak rendelkezésére áll a jégkút, finom apró jégkásája.
 


a kicsi képek kattintással nagyíthatóak


A Barlangfürdő 8- 10 személyes, sokféle masszázs elemekkel. Nyakzuhany, hátmasszázs, fekvő buborék pad ésWellness Balaton Siófok - hotel Panoráma buzgárok. Vize nem túl meleg, 32 – 34 fokos. Valószínűleg a szauna okozza, hogy nekem az úszómedence vize egyszer hideg, máskor viszont inkább melegnek érzem. Mikor milyen a testem hőmérséklete. Ezért néha csodálkozom azokon, akik panaszkodnak amiatt, hogy nagyon hideg egy medence vize, miközben 6 éves gyerekek vígan lubickolnak benne. Kis pihenés és lehűlés a parton, utána olyan melegnek érzem a vizet, hogy nincs kedvem úszni benne. Ilyenkor kell egy 10 perces szauna, frissítő jéghideg tusolás és máris élvezettel csobbanok bele a nagy vízbe. Különösen kedvelem a vacsora előtti 1 órát, amikor mindenki elrohan, és szinte egyedül maradok a medencében. KIRÁLYI !Persze már én is nagyon megéheztem, a friss levegő, a napozás és a délutáni wellness programok meghozzák az étvágyat. 18 órától lehet vacsorázni. A szálloda 4 csillagos, ehhez illő 4 csillagos ételválasztékkal. 2 féle leves, 4 féle főétel, előétel és saláták. Megszokott dolgok, csirke, hal, sertés, marhahús, rántva, grillezve vagy pörköltnek. Amit kiemelnék, azok a savanyúságok, nagyon finomak. Illetve a somlói galuska, ami minden nap van a desszertek között, mert a vendégek imádják, annyira finom. Ezért sajnos a többi süteményt meg sem kóstoltam, hisz minden este csak a somlóit ettem én is. Különösen szeretem ezt az étterem elrendezést, ahol az asztalok között megfelelő távolságok vannak a közlekedésre, és amikor a forró levessel egyensúlyozok, nem lökdösnek futkosó gyerekek. A pincérek azonnal elviszik az üres tányérokat, és az italok számláját már az itallal megkapjuk, soha nem kellett várakoznunk, vagy szólni hogy elfogyott a süteményes villa. Minden olyan szépen összhangban működik, mint egy mesevilágban. Az étteremből és az étterem teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Nyugodt, kellemes balatoni hangulat, esti séták, naplemente és kerékpár túrák. Magával ragad a táj.

Masszázsa Masszázs 2 szóval összefoglalva – GYÓGYITÓ EREJŰ.
A masszázs szoba valóságos gyógybarlang. Mindenféle kínzó és masszázs eszközökkel, energiagyűjtő varázslatokkal. Az általános – hogy van, mikor érkezett.. - szokványos beszélgetés helyett orvosi állapotfelmérésnek is megfelelő ténymegállapítással taglózott le a masszőr. Egy – két mozdulattal, tapintással felmérte a hideg testrészeket, a gyenge izomzatot, vérellátást valamint a fájdalmas görcsös gócokat. Páromnak a gyomortáji fájdalmat okozó csigolya elmozdulását egy jól célzott mozdulattal helyére igazította. Nekem pedig teljes gyógy-csomagot állított össze a hideg lábamra, a rossz vérkeringésemre, és vese működésemre, a torna gyakorlatoktól kezdve a megfelelő ételek kiválasztásáig. Nem kérdeztem meg, vajon milyen végzettséggel rendelkezik a masszőr, mert a meglepetés után első gondolatom az volt hogy elkértem a névjegy kártyáját. Mert ha erre járok, akkor is meg fogom keresni, ha éppen nem lakom itt a szállodában.


Ajánlom a szállodát télen és nyáron egyaránt. Hétközben ugyanúgy, mint a hétvégén. A Balaton minden évszakban gyönyörű és tartogat meglepetéseket.
Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok
PRÓBÁLJA KI ÖN IS
Balaton wellness akciók 
Akciós Ajánlatok

Hogyan jutunk el a Panoráma Hotelbe:  Az M7-es autópályáról a Siófok-Kelet ( Sóstó ) lejáratnál kell letérni, ez a 70-es sz. föútra vezet. Kb. 2 km-re az út bal Balaton szállás Wellness szállodák a Balaton Partjánoldalán lévö MOL-kútnál jobbra kell kanyarodni, át a vasúti átjárón. (Itt egy tér található templommal.) Az út beletorkollik a Szent László utcába, ahol balra kanyarodunk. A Garay utcába jobbra - , majd késöbb balra kanyarodva érhetjük el a Beszédes József sétányt, s innen már látható a szálloda.

                                    Jó Utazást.
 


Még több szálloda a Balaton körül...

a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:    

1.  
Héviz Hotel Hélios - itt jártunk!  
2 . 
Bükfürdö Répce GOLD  
3.   
Balaton wellness szálloda AZÚR 
4.   
Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
5.   
wellness szálloda- EGER!  
6.   
SOPRON Hotel Lövér  
7.   
Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****  
8.  
Loipersdorf Therme 
9.   Hotel Marina- Port**** Balaton  
11.  
KAROS-SPA ZALAKAROS
12.   Danubius Termál Hotel Sárvár
13.   NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen
14.   Zalakaros Wellness hotel Mendan
15.   Bükfürdő Hotel CARAMELL 
16    
Erzsébet Kastélyhotel  Mátra .

Még több hotel teszt olvasható itt...

Balatoni Hotelek   Balaton wellness   Balatoni hétvége 
Balatonfüred wellness WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x