Danubius Health Spa Resort Sárvár
Wellness csobbanás (min. 4 éj)
4 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 április 1 és 2017 október 31 között
Ellátás: Félpanzió
2 ágyas szobában 2 fő esetén
11 200 Ft
/fő/éj
Hunguest Hotel Forrás
Fergeteges csobbanás (2 éj) - ősz - tél
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2018 március 30 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
16 400 Ft
/fő/éj
Zsóry Hotel Fit
Zsóry Regeneráló Pihenés
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 11 és 2017 december 23 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fő esetén
10 400 Ft
/fő/éj
Hotel Cascade Resort & Spa - Conference
Regeneráló hétköznapok (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 december 22 között
Ellátás: Teljes ellátás
Rustic típusú kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
19 975 Ft
/fő/éj
Dráva Hotel Thermal Resort
Meghitt napok hétköznap 2 éj
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 december 20 között
Ellátás: Félpanzió
Classic 2 ágyas szobában 2 fő esetén
18 950 helyett
10 725 Ft
/fő/éj
Garden Hotel Wellness és Konferencia
Hétvégi pihenés 3 éjszaka
3 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 3 és 2017 december 21 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
14 133 Ft
/fő/éj
Hotel Korona Eger Wellness és Borszálloda
Nyerő Hételő vasárnapi érkezéssel (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 január 3 és 2017 december 22 között
Ellátás: Félpanzió
Kétágyas classic szobában**** 2 fő esetén
10 950 Ft
/fő/éj
Hotel Silver
Silver napok - hétköznap (2 éj)
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 3 és 2018 március 15 között
Ellátás: Félpanzió
Standard 2 ágyas szobában 2 fő esetén
14 850 helyett
10 990 Ft
/fő/éj
Hotel Aurora
Aurora Őszi Napok
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 szeptember 1 és 2017 november 30 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
20 900 helyett
13 950 Ft
/fő/éj
Laroba Wellness és Tréning Hotel
Balatoni Nyaralás és wellness
2 éjszakás wellness csomag
Érvényes: 2017 július 1 és 2018 január 1 között
Ellátás: Félpanzió
Standard kétágyas szobában 2 fős elhelyezés esetén
16 500 Ft
/fő/éj
Oldalak:
123456...

Hotel Panoráma Siófok ARANYPART

A wellnesshetvege.hu weboldal csapata inkognitóban járja a wellness hoteleket, és olyan információkat gyüjt, amelyek nem publikusak a szállodák reklám anyagaiban.
Ök a Wellness Controll Csapat!

HOTEL ADATOK
Szobafoglalás,Érdeklődés
Akciós Ajánlatok  
Siófok Aranypart


 


Balaton wellness hotel  Hotel Panoráma****,   Siófok 

Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok


A Balaton körül, bármily meglepő, nem minden szálloda áll a vízparton. Ezt főleg a vasúti sínek okozzák, melyek annyira közel futnak a vízhez, hogy ott már nem lehet mellette építeni. A hotel Panoráma fekvése ebből a szempontból tökéletes, mert közvetlenül a parton áll, gyönyörű panorámával, hisz erről kapta a nevét is. Balaton - wellness hotel PANORÁMATávol a vonatok zajától, a kikötő közelében az aranyparton találjuk meg.

A 7. – 8. emeletről lélegzetelállítóan szép a Balaton, és kilométerekre el lehet látni. Este is. Lábunk előtt terül el a város, esti fényeivel és magas fenyőfáival. A szálloda rendelkezik saját parkolóval, az őrzött parkoló pár méterre van a teniszpálya után. A 148 szoba szinte mind azonos típusú, 2 ágyas standard szobák, Kádas fürdőszoba, légkondi, széf, terasz és kilátás a tóra. Illetve 8 apartman közül is választhatunk. A szálloda előtt végig szabad strand van, kedvünkre lemehetünk, ha az időjárás megengedi. Hűvösebb napokon pedig jól esik a 3 nagy szauna melege. Merülő medence nincs, de a tusolókban mindig eléggé hideg vagy éppen forró a víz, ahogyan beállítjuk. Aki szereti kínozni magát, annak rendelkezésére áll a jégkút, finom apró jégkásája.
 


a kicsi képek kattintással nagyithatóak


A Barlangfürdő 8- 10 személyes, sokféle masszázs elemekkel. Nyakzuhany, hátmasszázs, fekvő buborék pad ésWellness Balaton Siófok - hotel Panoráma buzgárok. Vize nem túl meleg, 32 – 34 fokos. Valószínűleg a szauna okozza, hogy nekem az úszómedence vize egyszer hideg, máskor viszont inkább melegnek érzem. Mikor milyen a testem hőmérséklete. Ezért néha csodálkozom azokon, akik panaszkodnak amiatt, hogy nagyon hideg egy medence vize, miközben 6 éves gyerekek vígan lubickolnak benne. Kis pihenés és lehűlés a parton, utána olyan melegnek érzem a vizet, hogy nincs kedvem úszni benne. Ilyenkor kell egy 10 perces szauna, frissítő jéghideg tusolás és máris élvezettel csobbanok bele a nagy vízbe. Különösen kedvelem a vacsora előtti 1 órát, amikor mindenki elrohan, és szinte egyedül maradok a medencében. KIRÁLYI !Persze már én is nagyon megéheztem, a friss levegő, a napozás és a délutáni wellness programok meghozzák az étvágyat. 18 órától lehet vacsorázni. A szálloda 4 csillagos, ehhez illő 4 csillagos ételválasztékkal. 2 féle leves, 4 féle főétel, előétel és saláták. Megszokott dolgok, csirke, hal, sertés, marhahús, rántva, grillezve vagy pörköltnek. Amit kiemelnék, azok a savanyúságok, nagyon finomak. Illetve a somlói galuska, ami minden nap van a desszertek között, mert a vendégek imádják, annyira finom. Ezért sajnos a többi süteményt meg sem kóstoltam, hisz minden este csak a somlóit ettem én is. Különösen szeretem ezt az étterem elrendezést, ahol az asztalok között megfelelő távolságok vannak a közlekedésre, és amikor a forró levessel egyensúlyozok, nem lökdösnek futkosó gyerekek. A pincérek azonnal elviszik az üres tányérokat, és az italok számláját már az itallal megkapjuk, soha nem kellett várakoznunk, vagy szólni hogy elfogyott a süteményes villa. Minden olyan szépen összhangban működik, mint egy mesevilágban. Az étteremből és az étterem teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Nyugodt, kellemes balatoni hangulat, esti séták, naplemente és kerékpár túrák. Magával ragad a táj.

Masszázsa Masszázs 2 szóval összefoglalva – GYÓGYITÓ EREJŰ.
A masszázs szoba valóságos gyógybarlang. Mindenféle kínzó és masszázs eszközökkel, energiagyűjtő varázslatokkal. Az általános – hogy van, mikor érkezett.. - szokványos beszélgetés helyett orvosi állapotfelmérésnek is megfelelő ténymegállapítással taglózott le a masszőr. Egy – két mozdulattal, tapintással felmérte a hideg testrészeket, a gyenge izomzatot, vérellátást valamint a fájdalmas görcsös gócokat. Páromnak a gyomortáji fájdalmat okozó csigolya elmozdulását egy jól célzott mozdulattal helyére igazította. Nekem pedig teljes gyógy-csomagot állított össze a hideg lábamra, a rossz vérkeringésemre, és vese működésemre, a torna gyakorlatoktól kezdve a megfelelő ételek kiválasztásáig. Nem kérdeztem meg, vajon milyen végzettséggel rendelkezik a masszőr, mert a meglepetés után első gondolatom az volt hogy elkértem a névjegy kártyáját. Mert ha erre járok, akkor is meg fogom keresni, ha éppen nem lakom itt a szállodában.


Ajánlom a szállodát télen és nyáron egyaránt. Hétközben ugyanúgy, mint a hétvégén. A Balaton minden évszakban gyönyörű és tartogat meglepetéseket.
Balatoni Hotelek Panoráma HOTEL Siófok
PRÓBÁLJA KI ÖN IS
Balaton wellness akciók 
Akciós Ajánlatok

Hogyan jutunk el a Panoráma Hotelbe:  Az M7-es autópályáról a Siófok-Kelet ( Sóstó ) lejáratnál kell letérni, ez a 70-es sz. föútra vezet. Kb. 2 km-re az út bal Balaton szállás Wellness szállodák a Balaton Partjánoldalán lévö MOL-kútnál jobbra kell kanyarodni, át a vasúti átjárón. (Itt egy tér található templommal.) Az út beletorkollik a Szent László utcába, ahol balra kanyarodunk. A Garay utcába jobbra - , majd késöbb balra kanyarodva érhetjük el a Beszédes József sétányt, s innen már látható a szálloda.

                                    Jó Utazást.
 Még több szálloda a Balaton körül...

a WELLNESS CONTROLL csapat további akciói:    

1.  
Héviz Hotel Hélios - itt jártunk!  
2 . 
Bükfürdö Répce GOLD  
3.   
Balaton wellness szálloda AZÚR 
4.   
Mezőkövesd ZSÓRY Fürdő
5.   
wellness szálloda- EGER!  
6.   
SOPRON Hotel Lövér  
7.   
Ramada Hotel & Resort Lake Balaton****  
8.  
Loipersdorf Therme 
9.   Hotel Marina- Port**** Balaton  
11.  
KAROS-SPA ZALAKAROS
12.   Danubius Termál Hotel Sárvár
13.   NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen
14.   Zalakaros Wellness hotel Mendan
15.   Bükfürdő Hotel CARAMELL 
16    
Erzsébet Kastélyhotel  Mátra .

Még több hotel teszt olvasható itt...

Balatoni Hotelek   Balaton wellness   Balatoni hétvége 
Balatonfüred wellness 

Gyors navigáció :  Balatonfüred  Balatoni hotelek  Üdülés  Balaton  Hotel Balaton   Balaton Wellness  Balatonfüred szállás   Balatonfüred üdülési csekk   Wellness hotelek Balaton  Balatoni szállodák   Nyári üdülési ajánlatok   Balatoni apartmanok   Vizparti szállás  Balaton szállás  Balatoni wellness szállodák   Balaton kedvezményes szállás   Balaton wellness akciók    Balaton Siófok   balaton családi üdülés  Balatoni szállodák  Balatoni nyaralás  szállás Balaton  Hétvége  Medencés Apartmanok  wellness hétvégék   Wellness hétvége    Last Minute Belföld    Wellness szállodák  wellness akciók   Balaton wellness akciók   Last minute Balaton   Balatoni hotelek   Balatoni nyaralás  Balaton wellness  Balatoni üdülés   Last minute Balaton   balatonparti szállodák  Balaton wellness szállodák   Belföldi szállodák

 x WellnessHétvége