Alexandra Könyvek A wellness hétvége ajánlásával


taoista jóga útmutatója és a chi kung100 NAP A JOBB EGÉSZSÉGÉRT,
A JÓ SZEXÉRT ÉS A HOSSZÚ ÉLETÉRT
A taoista jóga útmutatója és a chi kung

YUDELOVE, ERIC STEVEN

Ha jobb egészségre, jó szexre és hosszú életre vágysz, legyen a 100 nap az útmutatód! Az élet a legdrágább kincsed a világon. E nélkül a pénz, az elegáns lakások, házak és a drága autók mit sem érnek. Ezért kereste az emberiség mindig is az utat a jobb egészség és a hosszabb élet eléréséhez. Talán senki sem tette ezt az ősi Kína taoistáinál sikeresebben, akik közt sokan jóval száz év feletti kort értek meg. Eric Steven Yudelove könyve ezeket az ősi titkokat tárja fel a chi kung 100 napos programjában, a taoista egészségmegőrzés, a szexualitást befolyásoló jógatechnika, a megújulást segítő önmasszírozó és a különböző élethosszabbító praktikák segítségével. Ezek a gyakorlatok nem vallásos jellegűek, de a szokásoktól gyakran eltérnek. Valójában ez az első alkalom, hogy a nyugati olvasó nem csak bepillanthat ezekbe az ismeretekbe, hanem a tudás nagy része birtokunkba is kerülhet. A 14 hetes kurzus során többek között megismerhetjük a chi kung erejét, a hat gyógyító hangot, a Baduanjint, az önmasszázst, a szexuális kung fut, a belső mosolyt, és az arany virág megnyitásátAlexandria Könyvek  30 napos méregtelenités Méregtelenitő kúra30 NAPOS MÉREGTELENÍTŐ KÚRA
Tisztítsa meg szervezetét és élvezze a méregmentes egészség állapotát


HARRISON, LEVIS

Most lehetőség nyílik rá, hogy mindössze 30 nap alatt megfiatalítsa testét és elméjét egy egyedülálló és teljes körű testméregtelenítő program segítségével. Ez a könnyen követhető program az étkezést, a testet, az érzelmeket és az elmét egyaránt szem előtt tartva, ezeket holisztikusan kezelve hosszan tartó, jó közérzettel és erőnléttel ajándékozza meg követőit. A maga nemében egyedülálló programtervezet már az első néhány napon, mielőtt még a betegség kialakulhatna, elkezdi felszámolni a betegség okait, s Ön garantáltan egészségesebbnek és frissebbnek érzi majd magát.

Alexandria Könyvek - Hogyan őrizzük meg fiatalságunkat40 FELETT IS FIATALON
Hogyan őrizzük meg fiatalságunkat és életkedvünket


AMERENA, JENNIFER

A mai ember átlagéletkora magasabb, életkörülményei pedig jobbak, mint az előző nemzedékeké. A XX. században az átlagéletkor tízévenként körülbelül két évvel növedekett. Ma már egészen mást jelent az, hogy valaki középkorú, olyannyira, hogy még az ötvenesek is fiatalnak mondhatják és érezhetik magukat. Ebben a könyvben azt szeretnénk bemutatni, hogy van lehetőség szebbé tenni a fiatalság elmúlását. Tegyük félre az ezzel kapcsolatos előítéleteinket, értsük meg, miért változik a testünk, és óvjuk tudatosan egészségünket.


Alexandra Könyvek  -  Az öt tibeti jógagyakorlatA FIATALSÁG FORRÁSA I-II.
Az öt tibeti jógagyakorlat


KELDER, PETER

A fiatalság mindenki számára hozzáférhető forrása az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsor. A gyakorlatokat Bradford ezredes, angol utazó ismertette Peter Kelderrel, aki 1939-ben könyvet írt az egészséget és életkedvet jótékonyan befolyásoló, az élet meghosszabbítására alkalmas módszerről. A fiatalság forrása második kötete tanulmánygyűjtemény. Az öt rítus lenyűgöző hatásáról vallanak azok, akik nap mint nap gyakorolják, és több tudományág képviselői fejtik ki véleményüket. A szerzők részletesen tárgyalják a gyakorlatokat és számos hasznos tanáccsal szolgálnak. Szó esik a gyakorlatok "tibeti szellemiségéről" és a titokzatos Bradford ezredesről is.WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam