Ft -tól   Ft -ig / fő / éj

A keresés a(z) Sopron kifejezés(ek)re 2 db bejegyzést
talált a szállás, szálloda, wellness hotel, wellness szolgáltatás adatbázisban.

Oldalak:1

Hotel Szieszta, Sopron
szállodák

Hotel Szieszta SopronHotel Szieszta Sopron a város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján, a városközponttól 15 percnyi távolságra, egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 264 erkéHotel Szieszta wellness akcióklyes szobájából pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.
Sopron Nyugat-Magyarországon, az osztrák határ közelében található történelmi kisváros az Alpok lábánál. Szubalpin klimatikus gyógyhely, egy történelmi borvidék központja, műemlékekben, kulturális, sport és szórakoztató programokban gazdag település.

Hotel adatok    Ajánlatkérés

Hotel Lövér Sopron, Sopron
szállodák

Sopron Hotel Lövér  - wellness részleg - wellness akciók SOPRONHotel Lövér Sopron***superior

A szálloda a csend és nyugalom szigete a csodálatos soproni Lövérek szívében, lélegzetelállítóan szép zöld környezetben. A Soproni Természetvédelmi TerületSopron szállás wellness hotel  Akciók ajánlatok speciális szubalpin klímájával tökéletes hely a szabadtéri sportok szerelmeseinek. Tehet egy sétát a jól kiépített túraösvényeken, biciklizhet a gyerekekkel a biztonságos kerékpárutakon, felfedezheti Sopront, amely számtalan látnivalót és programot kínál, utána pedig lazíthat a jakuzziban, a szaunában, vagy lubickolhat a medencében.
WELLNESS részleg használat:
10 x 4,5 méteres medence, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, szolárium, sóbarlang, napozó terasz, játszótér, kerti sakk, pétanque, pihenő park, erdei futópályák, kerékpárkölcsönzés.

Hotel Lővér Sopron vélemények

Hotel Lővér SOPRON    Wellness Akciók     LEGOLCSÓBB szállás   Sopron

 

Oldalak:1WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x