Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

dkaroly17 2016-12-29 11:41

Hat tagú családdal, három szobában töltöttük a Karácsony két napját. Csendes, nyugodt környezetben, készséges személyzettel, megfelelő éttermi kiszolgálással tölthettük szabadidőnket a szállodában. A fürdő szolgáltatásai is rendben voltak. Sajnos, a második napon a pezsgőfürdőt nem vehettük igénybe, mert egy kisgyermekkel fürdőző család a medence vizét nem egészen "higiénikussá" tette, így abban a vizet ki kellett cserélni. Ettől eltekintve a szállodával elégedettek voltunk.

Adiii57 2012-01-03 11:44

2011.december 27. - 2 éjszakát töltöttünk a megnevezett szállodában, ahonnan nagyon csalódottan távoztunk.A szálloda 4 csillagosként van hirdetve, pedig meg sem közelíti azt a színvonalat,a pezsgőfürdő algás, a medence körül a 6-8 lámpából körülbelül a fele világított.. A törölközők kopottak, lyukasok, a fürdőköpenyek szakadtak. Az étterem részlegen a pincér elég szórakozott volt, semmit sem úgy csinált, mint kellett volna. A romantikus gyertyafényes vacsora annyit jelentett, hogy kaptunk egy gyertyát az asztalra, amit mások is ugyanúgy megkaptak a svédasztalos vacsorájukhoz. Továbbá a szállodától nagyjából 50-100méterre található egy szórakozóhely, ahol mindkét éjjel dübörgött a zene, így aludnunk nem sikerült, mikor pihenni mentünk oda! Sajnos senkinek sem ajánlom!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam