Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

dkaroly17 2016-12-29 11:41

Hat tagú családdal, három szobában töltöttük a Karácsony két napját. Csendes, nyugodt környezetben, készséges személyzettel, megfelelő éttermi kiszolgálással tölthettük szabadidőnket a szállodában. A fürdő szolgáltatásai is rendben voltak. Sajnos, a második napon a pezsgőfürdőt nem vehettük igénybe, mert egy kisgyermekkel fürdőző család a medence vizét nem egészen "higiénikussá" tette, így abban a vizet ki kellett cserélni. Ettől eltekintve a szállodával elégedettek voltunk.

Adiii57 2012-01-03 11:44

2011.december 27. - 2 éjszakát töltöttünk a megnevezett szállodában, ahonnan nagyon csalódottan távoztunk.A szálloda 4 csillagosként van hirdetve, pedig meg sem közelíti azt a színvonalat,a pezsgőfürdő algás, a medence körül a 6-8 lámpából körülbelül a fele világított.. A törölközők kopottak, lyukasok, a fürdőköpenyek szakadtak. Az étterem részlegen a pincér elég szórakozott volt, semmit sem úgy csinált, mint kellett volna. A romantikus gyertyafényes vacsora annyit jelentett, hogy kaptunk egy gyertyát az asztalra, amit mások is ugyanúgy megkaptak a svédasztalos vacsorájukhoz. Továbbá a szállodától nagyjából 50-100méterre található egy szórakozóhely, ahol mindkét éjjel dübörgött a zene, így aludnunk nem sikerült, mikor pihenni mentünk oda! Sajnos senkinek sem ajánlom!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x