Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

vereslaszlo 2018-05-10 09:17

Szép környezet. A személyzet udvarias. Az ételek minősége függ attól aznap ki a főszakács. Az egyik nagyon jól főz, ízletesen válogatja össze a menüt- kiváló volt, a másik garnitúra ép csak elfogadható. Az egyik garnitúra még azt se kérdezi meg, mit szeretnénk inni, a másikkal minden rendben volt. Cukormentes édességek nem voltak. A reggeli tartalmazza a presszókávét is, gyümölcs választék jó, minden étkezéshez van. http://www.lacontessa.hu/index.php/hu/gasztronomia/erzsebet-etterem - az itt ígértekből, sok minden nem teljesül, azaz az ígért főúri elegancia hiányos! Udvariasság, fehér kesztyű és a dreszkod betartása csak kiírás, de nem a valóság. Wifi mindenütt tökéletesen megy. Wellness szép tiszta, csak a vizek hőmérséklete aszerint változik ép ki felelős érte. Rengeteg kirándulási lehetőség a környéken. Összességében több napot is el lehet tölteni a helyszínen.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam