Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

vildiko90 2020-01-08 01:30

Sikerült kifognunk Magyarország egyetlen olyan szállodáját, ahol karácsonykor lezárták a wellnesst!!!!! Mindezt több mint 80 ezer forint/éj szobaárért!!!! Mélységesen fel vagyok háborodva hogy ilyet megenged magának egy magát wellnesshotelnek hirdető 4 csillagos szálloda!!!! A pótágy állapota katasztrofális, egész éjszaka nyekergett, semmi nem aludtunk, reggel a recepción mások is panaszkodtak a pótágy minőségére. A dec. 23-i vacsora nemhogy ünnepi nem volt, de még élvezhető sem igazán. A választék szegényes, az elfogyott termékeket nem tudták pótolni, mert nem volt a konyhán.....Karácsonyi hangulat egyáltalán nem volt a hotelben, sem a közös helyiségekben, sem a szobában. Hacsak az előző vendég fürdőruháját nem nevezzük annak, amit a takarító helyett megtaláltunk .......

rzoltan79 2018-06-11 14:40

Mi barátokkal voltunk és két éjszakát töltöttünk a szállodában . Mindennel nagyon megvoltunk elégedve . Szép tiszták a szobák , finomak voltak az ételek , kedvesek a felszolgálók . Csak ez elszámolásnál csúszott be egy kis hiba . Tényleg csak csekály összegről van szó /3160ft/ ,de ennyivel többet számláztak a végin. Azt nem értem ,hogy hogyan írhattak az éttermi fogyasztáshoz /4789ft-t + 841ft felszolgáló díjat / ha én csak 2470ft-os számlának írtam alá. Ennek ellenére nagyon tetszett minden , és biztosan vendégei leszünk még a szállodának .

bandrea159 2018-03-26 14:44

2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Minden tökéletes volt.A hotel tiszta,nyugodt a környék.Az ételek nagyon finomak és bőségesek.A személyzet udvarias.A foglalt csomagban nem tájékoztattak, hogy a szauna naturista.Ez több szállóvendégnek nem tetszett.(Mi megoldottuk.)

cjanos56 2018-02-26 18:12

Két éjjelt töltöttünk el párommal,felnőtt leányunkkal. Pozitív: kellemes szoba,segítőkész,fiatal személyzet,tökéletes élményfürdő,uszoda Negatívum:a csomag nem írt arról, hogy a szaunavilág naturista! Ha tudom,nem ide jövünk,mert nem használhattuk a szaunát(amit fejenként 5 euró/alkalom külön fizetés ellenében lehet igénybe venni)U.ez vonatkozik a fitnesz terem használatra is(2 óra/nap=1.000,-FT)Bejutás a wellness területre nem megoldott,túl komplikált,a Hotelben kapott karórákat át kellett íratni,az újak sem voltak használhatok,minden be-és kijutás külön tortúra volt. A bárban,étteremben mindössze kétfajta üveges sör volt:barna és búzasör. Az már csak hab a tortán,hogy a német és magyar tv adók száma az előbbiek javára dőlt el,nem kevés mértékben.

Gotthard Therme Hotel & Conference Gotthard Therme Hotel & Conference Gotthard Therme Hotel & Conference
Gotthard Therme Hotel & Conference 2017-05-19 10:09

Kedves Erika! Köszönjük kedves bejegyzését. Igazán nagy öröm számunkra, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk, elégedettek voltak mindennel, a dicséretet kollégáink részére mindenképp továbbítani fogjuk. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégeink körében köszönthetjük Önöket. Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata

ganita47 2017-02-06 09:41

Két felejthetetlen éjszaka, udvarias kiszolgálás, szép szobák és hihetetlenül finom ételek ! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

klajos95 2016-06-29 05:17

2 éjszakát töltöttünk itt kisgyermekünkkel hármasban. Nagyon jó élményekkel távoztunk és elhatároztuk hogy ide vissza fogunk jönni. A szálloda nagyon szép és tiszta, mind a szoba mind pedig a közös területek, az étel pedig kiváló minőségű és mennyiségű volt reggel és este is. A fürdő pedig abszolút gyerekbarát és élményekkel teli mindenkinek.

eistvan20 2016-03-22 20:06

Három éjszakás ünnepi hétvégét töltöttünk a nejemmel márciusban.Azt kell mondjam hogy az egyik legszínvonalasabb hotelben pihentünk ahol az utóbbi időben megfordultunk.Pedáns tisztaság mindenütt,elegáns jól felszerelt szoba,finom ételek,minőségi wellness,udvarias személyzet stb.Gratulálok az üzemeltetőnek,remek volt minden.Talán egy dologban tudnék kötözködni de direkt nem írom le mert nem érdemlik meg.

rcsilla7 2016-02-09 06:51

Egy hétvégét töltöttünk el a Gotthard Thermál hotelben. A hotel tiszta,a személyzet kedves,a reggeli és vacsora kiváló. Kicsit kirándultunk is az Őrségben ideális választás kirándulási induló helyszínnek.Köszönjük, még biztosan visszajövünk!

Gotthard Therme Hotel & Conference
bzita14 2013-04-04 14:05

Kellemes hétvégét töltöttünk el a hotelben. A fürdő nagyon szép, a 75 m-es csúszda különösen elnyerte a gyerekek tetszését. A büféreggeli és -vacsora finom és bőséges volt, a szoba színvonalas. Köszönjük!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x