Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Gotthard Therme Hotel & Conference Gotthard Therme Hotel & Conference Gotthard Therme Hotel & Conference
Gotthard Therme Hotel & Conference 2017-05-19 10:09

Kedves Erika! Köszönjük kedves bejegyzését. Igazán nagy öröm számunkra, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk, elégedettek voltak mindennel, a dicséretet kollégáink részére mindenképp továbbítani fogjuk. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégeink körében köszönthetjük Önöket. Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata

ganita47 2017-02-06 09:41

Két felejthetetlen éjszaka, udvarias kiszolgálás, szép szobák és hihetetlenül finom ételek ! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

klajos95 2016-06-29 05:17

2 éjszakát töltöttünk itt kisgyermekünkkel hármasban. Nagyon jó élményekkel távoztunk és elhatároztuk hogy ide vissza fogunk jönni. A szálloda nagyon szép és tiszta, mind a szoba mind pedig a közös területek, az étel pedig kiváló minőségű és mennyiségű volt reggel és este is. A fürdő pedig abszolút gyerekbarát és élményekkel teli mindenkinek.

eistvan20 2016-03-22 20:06

Három éjszakás ünnepi hétvégét töltöttünk a nejemmel márciusban.Azt kell mondjam hogy az egyik legszínvonalasabb hotelben pihentünk ahol az utóbbi időben megfordultunk.Pedáns tisztaság mindenütt,elegáns jól felszerelt szoba,finom ételek,minőségi wellness,udvarias személyzet stb.Gratulálok az üzemeltetőnek,remek volt minden.Talán egy dologban tudnék kötözködni de direkt nem írom le mert nem érdemlik meg.

rcsilla7 2016-02-09 06:51

Egy hétvégét töltöttünk el a Gotthard Thermál hotelben. A hotel tiszta,a személyzet kedves,a reggeli és vacsora kiváló. Kicsit kirándultunk is az Őrségben ideális választás kirándulási induló helyszínnek.Köszönjük, még biztosan visszajövünk!

Gotthard Therme Hotel & Conference
bzita14 2013-04-04 14:05

Kellemes hétvégét töltöttünk el a hotelben. A fürdő nagyon szép, a 75 m-es csúszda különösen elnyerte a gyerekek tetszését. A büféreggeli és -vacsora finom és bőséges volt, a szoba színvonalas. Köszönjük!

Oldalak:
1