Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Kastélyhotel Sasvár Resort
mgyorgy72 2018-01-02 08:10

Köszönjük a kellemes hétvégét.

badam44 2017-06-03 08:04

A szálloda gyönyörű, ahogy beléptünk rögtön egy régi filmben éreztük magunkat (Meghívás egy gyilkos vacsoraral. A berendezés kifogástalan, a szobák tagasak, a személyzet nagyon érti a dolgát, a konyha első osztályú, a konyhafőnök is nagyon kedves. A rend és tisztaság első osztályú, még a közös használatú mellékhelyiségekben, és a wellness részlegen is. Még a szabaduló szobából is sikerült kijutnunk! Már csak az éjszakai szellemjárás hiányzott. :) Két apróságot lehet megítélni, a turbó wifi szinte használhatatlan volt, olyannyira gyenge volt a jel. A másik, számunkra lényegesebb dolog, hogy reggel fél nyolc előtt, nem lehetett kávéház jutni, korán kelőként ez kellemetlen volt, habár az ottaniak próbáltak enyhíteni a helyzeten (Köszönjük Ágota!). Összességében nagyon jó a hotel, a legjobbak között van ahol eddig megfordultam, szívesen visszatérnénk, főleg ha a korai kávézás megoldódna!

dilona33 2016-06-22 10:34

NOS: A KASTÉLY GYÖNYÖRŰEN REKONSTRUÁLT, IGAZÁN SZÉP, KELLEMES LÁTVÁNY. A SZEMÉLYZET MAXIMÁLISAN KEDVES, SZOLGÁLATKÉSZ, A SZAKÁCSOK KÜLÖNÖSEN. A FRANCIAKERT, AMI A KASTÉLY ELŐTT VAN SIRALMAS LÁTVÁNY: KIÉGETT FŰ, BOKROK, GAZ. A WELLNESS RÉSZLEG LEPUKKANT, LEESETT CSEMPÉK, PENÉSZ, NEM MŰKÖDŐ ZUHANYZÓ, TOLDOTT-FOLDOTT RÉSZLETEK. A NAPOZÓÁGYAKRA IS RÁFÉRNE EGY KIS TAKARÍTÁS, MERT SÁRGÁLLANAK A KOSZTÓL. ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN ELMEGY, DE CSAK HA NEM VOLTÁL MÉG IGAZÁN JÓ 4 CSILLAGOS SZÁLLODÁBAN, MERT AKKOR RÁJÖSSZ, HOGY INKÁBB FIZETSZ VALAMIVEL TÖBBET, DE AZ LEGYEN IGÉNYES MINDEN SZEMPONTBÓL.

mnora31 2016-03-01 19:50

Mi is nagyon jol ereztuk magunkat, a kastely es a kornyezet is gyonyoru, a szemelyzet is segitokesz volt es kedves. Etelek a reggeli es a vacsora is kifogástalan ;) Gyönyörű környezet, örök emlék marad. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem kizárt h még vissza terunk ;)

hsebastian-iosif 2016-02-17 18:48

Kellemes 3 napot töltöttem el a párommal (közép koru pár) 2016 február közepén,a szállás a kaja a személyzet is nagyon jó volt,a személyzet különösen kedves,egy negatívumot tudok csak mondani,a medence közelében nincs fogas ahova fel lehet akasztani a fürdőköpenyt.

aandras16 2015-09-24 14:11

6 éjszakás, (soft) all inclusive csomagba szálltunk be a Kastéyhotel Sasvárba, szeptember közepén (nyugdíjas házaspár). Ami jó volt: a személyzet - maximálisan kedves, szolgálatkész. Negatívumok: 1./ A szépen berendezett PADLÁSszoba (3106) sötét, a viszonylag kis manzárd-ablak és az összes (energiatakarékos) világítótest együtt nem biztosít annyi fényt, hogy értelmes tevékenységet (írás-olvasás) lehessen folytatni a szobában. 4 koppanás után "állt be" az a görnyedtségi szint, amely mellett fejbeverés nélkül lehetett megközelíteni az ágyat. 2./ A Hubertus-étteremben ígért "ízletes menüebéd" (fejenként napi 3000,- Ft-ért) összesen 3 féle ételsort jelentett (variálási lehetőség nélkül). A néhány további - választható - étel (sőt, a menü egy-egy fogása is) néhányszor feltűnt a gyertyafényes vacsora étlapján. Ez az ellátás legfeljebb 3 napi tartózkodás mellett élvezetes! 3./ Arcátlanul magasra árazták a (fizetendő) italokat (2-2,5 dl!) - még az "ajándékként" adott 30%-os kedvezmény mellett is. Ha egy kicsit kevésbé mohók, minden étkezéshez rendeltünk volna valamit, így viszont általában beértük egy kancsó (csap)vízzel... 4./ A wellness-részleg kicsi, a szauna már 3 embernek is szűk, a szolárium és a gőz nem működött. Fogalmunk sincs, hogy a főszezonban hogyan férnek el a vendégek a medencében és körülötte.

swieslaw 2015-09-15 10:23

Előszőr is elnézést kérek a helyes irás miatt, de lengyel létemre...... Nos kezdek: 1. A szálláshely 3106 számu szoba nehezen nylik a bejárati ajtó, a wc ajtót nem lehet bezázni, az ablakot sem. A kád széle penészes. A matrác kényelmetlen, és hol a baldáhim? 2.Négy csillagos hotelkint reklámoznak, de a recepión a kérdésemre azt a válasz kaptam hogy nincs csillag besorolás.( esetleg csak az ár 5csillagos) Én személyesen kétszer 10 csillagosnak láttam amikor kétszer bevertem a fejem a kiugra menyezetbe. A kilátás a konyha gazdasági bejáratár nézve nem igazán minőségi. A belső medence tul klorozot. Ahogy bemente szemem csipos klor marta. Másnap nehezen lélegeztem, én is a párom is. Egy valami ami igazán nagyon jó, az a konyha, és remek szakács. Ételek isteniek, kiszolgálás csucs. Évente négyszer megyek valahova(Magyarországon) pihenni, de eddig a mult hétvége horror. Nem tudam miért fizettem 58 000 Forintot. Nem szeretnék viszontlátni a szállás. Néha ellenőrizni kellene amit ajánlanak. Hasanló leveltet kőldem a megfelelő hatosságoknak. Megkértem , nézzék utána a dolognak. Smigielski Wieslaw.

Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort
hpeter111 2015-07-29 10:05

Minden nagyon szép és jó volt, a személyzet készséges, a szállás szuper! Olyan az egész,mint egy mesebeli kastély, gyönyörű a környezet is. Köszönjük, bár most kettesben voltunk, de mindenképpen visszajövünk a gyerekekkel is!

fszabolcs16 2015-04-07 17:46

A párommal kettesben töltöttünk el 3 napot a szállodában. Ez a 3 nap hétköznapra esett (tudatosan választva!) a húsvéti tömeg érkezése előtt! A személyzet figyelmessége és kedvessége kiemelkedő. A wellnes részleg így hétköznap egyáltalán nem volt kicsi, minden szaunát, gőzkabint, valamint a medencét és a jakuzzit is maximálisan ki tudtuk használni! A konyhájuk kimondottan ízletes és változatos. Bármelyik más hasonló kaliberű szállodával felveszi a versenyt. Köszönet mindenért.

mzsuzsa35 2014-08-05 08:11

Barátnőmmel érkeztünk a Kastélyhotelba azzal a szándékkel, hogy most megadjuk magunknak azt az élményt,hogy "Grófnők legyünk". Ez meg is történt. Gyönyörű hely, udvarias személyzet, tisztaság, kényelem és még minden amire vágyik az ember itt megtalálható volt. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek. A kiszolgálás kitűnő, mosolygással megfűszerezve amely az ember hangulatát még jobbá teszi. Üvegfúvó manufaktúrát néztük meg míg ott voltunk, ami nagy élményt nyújtott számunkra. Valamit most még nagyobb tisztelettel vagyunk az üvegfúvók felé. Összefoglalva egy kitűnő hely volt számunkra a feltöltődéshez!!!Kastélyhotel Adatai   Kastélyhotel Sasvár akciók   Kastéylhotel Sasvár vélemények


Egyfeco 2013-10-31 19:52

2013. október 23-27. között voltunk a Kastélyhotel Sasvár Resortban. Már előzetesen az volt a véleményem, hogy rendkívül sok a négy éjszakáért fizetett 112000 forint, de úgy voltam vele, hátha megéri az élmény. Nem így volt. Először azért néhány pozitívum: Maga az épület, a park és a környék tényleg szép. A reggeli és a vacsora színvonalas, de olyan nagyon extra semmi nincs, egy két különleges fogás volt vacsoránál a teljes négy alakalom alatt. A wellness részleg szép, de nagyon kicsi, 20 emberrel már tele van (ami egy több mint 50 szobás hotelban elég érdekes). A szoba tényleg hangulatosan van berendezve, de kevés a bútor és bogarakat kergettünk. A fürdőszoba a minőségi problémák ellenére szép kialakítású, sarokkádas. A személyzet (főleg a takarítók és a wellness részleg dolgozói) kedvesek és igyekvők. Kedves a takarításkor párnákra helyezett csokoládé. Ami szerintünk egy 5 csillagos (de többsége egy akármilyen) szállodában nem történhetne meg: A szállodába nem lehet bejutni. A kapuk elvileg a szobaajtót is nyitó mágneskártyával működnének, de nem nyílnak, a kocsibejárók közül pedig az egyiknek ki van törve a nyitója, csak a másikon lehet bejutni, vagy ha a recepciós éppen észrevesz, hogy a kapu előtt szobrozol és beenged. Kifelé ugyanez. 

Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort
pusi 2013-07-26 15:15

Már a Kastély helyszíne impozáns ahhoz, hogy teljes kényeztetésben és pihenésben legyen részünk. A Rendez-vous szárny egyik neobarokk stílusban berendezett szobájában és a csodálatos kinti parkban töltöttünk el 3 napot. A recepciós szárny igazi kulturális élményt adott az eredeti berendezéseivel és a toronnyal.A wellness részleget szívesen használtuk, az ötórai teákat a kinti medence mellett nagyon köszönjük. Örömmel vettük bírtokba a bowlingot és a fallabda lehetőségét is, ami ugyanugy mint a szolárium a csomagunk szolgáltatásai közé tartozott. Mindennel elégedettek voltunk, az ár is baráti és megfizethető volt, így egy kicsit a helyszínhez illően igazi "grófoknak és grófnőknek " érezhettük magunkat. Köszönet mindenért.

Kastélyhotel Sasvár Resort
ftamas8 2013-06-30 20:44

Nagyszerű szálloda,szép környezet. Aktív és passzív pihenésre is maximálisan alkalmas hely. A séfet becsülje meg a vezetőség.

lferenc29 2013-06-29 18:30

Jól éreztük magunkat.

lferenc29 2013-06-29 18:21

Jól éreztük magunkat,vissza megyünk.

Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort
sgabor204 2013-06-02 14:19

Ajánlom mindenkinek!

Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort Kastélyhotel Sasvár Resort
sgabor204 2013-06-02 14:12

Ajánlom mindenkinek!

mkormos 2007-11-23 09:40

1 hétre szeretnénk elmenni a parádsasvári Kastélyhotelbe 2 gyerekkel. Az érdekelne, hogy gyermekeknek való hely-e a fent említett hotel, vagy válasszunk másikat a családi pihenéshez és ide kettesben menjünk majd el?

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam