Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

nannamaria12 2019-08-26 08:36

Röviden:koszos, büdös szoba,bogarak az ételekben.undorító.4 nap alatt nem kaptunk fürdőköpenyt,első este kaptunk törölközőt,addig ugyanis nem volt, nem jött meg a mosás.nem szívesen,vagy nem töltik a kifogyott ételt,de a szakács téli dobozzal távozik, amikor még ott a vendég.a pincér akkor szed magának reggelit, mikor a vendégek sorbaállnak.szerintem ennyi elég.ja és mindenki utál ott dolgozni,amit a vendégek előtt beszélnek meg.tudnám még sorolni.nagyot csalódtunk.165 ezer forintért.biztos nem megyünk ide többet,és nem ajánlom senkinek.

keniko42 2017-10-19 17:02

A hotelt 3*-ra tartják, de nem sikerült megfejtenünk, hogy ez hogyan lehetséges. Már az érkezéskor visszafordultunk volna. A szobánkban a wc-t mi magunk takarítottuk ki, mert a takarítónők igen felszínesen dolgoznak. Délután 2-ig, szigorúan, ugye. Igazi szocreál hotel. Az ételek többsége fagyasztott alapanyagokból kreált valami volt, és a "legjobb" az volt, amikor közölték a pincérek, hogy az italokért ott kell készpénzben (csak is abban!) fizetnünk, ugyanis: "Nem egy cég!" Pedig félpanzióra fizettünk be. Már sok helyen volt szerencsém wellnessezni, de még egy ilyen pocsék helyen sosem jártam. A wellness részleg pedig jelentéktelen. Az egyik szauna nem is működött, a kettő közül, és volt még egy kis kacsaúsztató, amelynek nem sok funkcióját láttuk. Mivel még csak nem is pezsgett. Leharcolt, koszfészek az egész. Egyedül a masszőr volt jó. Ezért adok 1 pontot. Csalódottan távoztunk, és elmondtuk volna az építőjellegű kritikánkat, de nem kérdeztek tőlünk semmit. 60 ezer Ft-ot egy ezerszer jobb helyen költöttünk volna el, 2 éjszakáért. Remélem a vezetőséghez eljut a véleményem és tesznek valamit a hotel színvonalassá tételéhez, mivel eme ár-érték arány csupán az igénytelen osztrák és szlovák szomszédainknak felel meg.

kAgnes105 2015-02-10 09:08

Először voltunk ebben a hotelben. Úgy kerestünk rá, hogy termálfürdője legyen vagy fürdő közelében helyezkedjen el. A hotel egyszerű, csendes, a masszőr hölgy keze nagyon jó. Az épület maga igazi szocreál, mind belül, mind kívül. A vacsora kínálata nagyon szűkös ( egyfajta leves és egyfajta desszert). Ha nem érkeztünk hét óráig meg, akkor a főételek már elhűltek. A gond annyi volt, hogy a fürdőszobai víz hűvös, néha hideg volt. Ez télen elég gáz. A lenti jakuzzi nagyon kellemes, de a hőfok itt is hagy kívánnivalót maga után. Hiányoltam a kis térképet a településről, amin a recepciós könnyebben el tudta volna magyarázni, mikor merre induljunk. A BIO Flexum "fürdőkomplexum" max. nyáron lehet alkalmas több órás kikapcsolódásra, ugyanis a szabadtéri medencével egybekötött belső termálmedence hőfoka (habár kiírva 36-37 fok) meg sem közelítette a 30 fokot. Én azt gondolom, hogy télen nem ajánlanám jó szívvel a helyet, mert a hotel és a fürdő közötti kb 50 m-t futva kell megtenni fürdőköpenyben, ugyanis nincs fedett átjáró.

ksziszi 2014-07-08 16:02

Másodszor voltunk a szállodában, és most is tetszett mint az első alkalommal.A szoba tágas és világos pedig sima normál szoba, a tisztaság is rendben volt. Örültem a terem garázsnak,az új autónk nincs szokva a szabad éggel.Az étteremben nem volt hatalmas választék (pl.csak egy féle leves és süti),de ízletesek voltak az ételek. Személyzet kedves és segítőkész volt.A fürdőre már ráférne egy felújítás, viszont még így is jó szerettük.

eistvan20 2014-03-18 19:37

Szevasztok! Március közepén 4 napot töltöttünk a nejemmel a szállodában.Tapasztalataim a következők: - Személyzet szolgálatkész,kedves,csak jót tudok róluk mondani. - Szoba tiszta,kultúrált,jól felszerelt,a 3 csillagos besorolás korrekt. - Étkezés tekintetében:Íz,mennyiség kíváló,a választék is jó.Igaz,nem lehet kétszáz féléből választani mint sok helyen,de nekünk ez is bőven elég volt,és nem azért mert igénytelenek lennénk.Talán az étkező milliőjén lehetne egy kicsit fejleszteni,enyhén retrósnak éreztem.Furcsa volt hogy a vacsorához rendelt ital árát nem lehetett a szobaszámlához íratni,hanem rögön kellet fizetni. - A fürdő nagyon jó,minden igényt kielégít.Az egyebekről /szauna v.egyéb/nem tudok írni,mert soha nem veszek igénybe ilyesmit. - Parkolás kényelmes,ingyenes,biztonságos. - Első délután csavarogtunk egy kicsit a városban,lehet hogy bennem van a hiba,de nem voltam elájulva.Mintha megállt volna az idő a 90-es évek közepén.Minden sarkon és azon túl is fogorvos,/hajazva a turistákra/az utak állapota siralmas.Egy-két főút volt csak európai állapotban.Részletekbe nem mennék bele,mert nagyképűnek tűnnék. Összefoglalva nálam a szállás az "ajánlott kategória"! Üdvözlettel: Erdős István

papóca 2010-04-06 19:06

Hat napot toltottunk az unnepek alatt a hotelban, és bátran ajánlom mindenkinek. Személy szerint nagyon meg voltam elégedve a szállással, jó volt az ellátás, a pincérek, szakácsok kozvetlenek, segítokészek voltak. Maga a furdo nagyon szép, nagyon sok a lehetoség a kikapcsolódásra. Igaz, hogy hétfon kint hideg volt, így a benti termekben nagyon sokan voltunk, de ez természetesen értheto. A presszóban a kiszolgálás nagyon jó volt.Maga a város is nagyon szép, foleg az óváros, engem személy szerint csak az zavart, hogy lépten- nyomon fogorvosi rendelo van a német-ajku turisták számára. Tudom, ez az uzlet,na de azért.. Amit javasolni tudnék a hotelnek az, hogy a dohányzóhely ne a folyosón a liftnél legyen kijelolve , mivel a budos érezheto volt az egész folyosón, és az ajtó alatt a szobákba is bejott.Ha esetleg a jovoben épulne egy ossszekoto kis folyosó a furdovel, akkor már tokéletes volna a kényelem.Egy szó mint száz, kellemes napokat toltottunk el, és bárkinek merem ajánlani, hogy látogassa meg a szállodát.

papóca 2009-11-30 20:33

Tiszteletem kedves Márta. Erdeklodéssel olvastam levelét a szállodáról.Én minden évben a húsvéti unnepekre szervezem a kikapcsolódást baráti társaságomnak/ ot család, otven felettiek, akik szeretik a gyógyvizet/, és érdeklodnék, hogy érdemes volna e nekunk oda elmenni, vagy esetleg mást ajánlana. Voltunk már Tihanyban, Hévizen, Zalakaroson.

ancsianyu 2009-09-25 10:48

Sziasztok! Az elmúlt hétvégén voltam a párommal Móváron a Thermal Hotel Aqua-ban. Soha még ennyire jól nem éreztük magunkat egyetlen szállodában sem mint ott. Aki csak teheti utazzon el oda. AncsiAqua Hotel Mosonmagyaróvár ,  Aqua Hotel Akciók,   Hotel Aqua Vendég vélemények 

akosz.akosz 2009-07-20 10:02

Mivel Mártival beszéltünk telefonon és itt is biztatott, hát leírom az ott tapasztaltakat de most már csak tényszerűen. Ugyanis megpróbáltam egy kerek beszámolót írni de vagy az INFO vagy a gép nem engedte tovább. MENJETEK MERT A VÁROS IS A FÜRDŐ IS EGYSZERŰEN CSODÁLATOS! A városi gyógyfürdő területén 2 szálloda található. A fürdő két végén helyezkednek el, mintegy lezárva a területet. Mi az aquába voltunk 4 éjszakát töltöttünk el.Véleményünk, szállodának kicsi panziónak nagy. /60 szoba/ A szobák mértete és berendezése megfelel a 3 csillagnak.Mindennap takarítottak. A fölszinten a szálloda saját gyógymedencével rendelkezik.A reggeli és a vacsora büférendszerben müködött és mind a mennyisége és minősége kifogástalan volt és szintén megfelelt a csillagok számának. Az épület hátsó kijárata a kertbe és onnan rögtön a városi fürdőbe vezetett át egy kapun. Na itt várt ránk a csoda. A fürdő területén előre jelzem, hogy mind a 8 medence a legkorszerűbb előirásoknak felelt meg. Nem láttunk egyetlen pici medencét sem mind a 8 rendkivül tágas volt. 1 db. fedett úszómedence - 1 db. nyitott úszómedence és 1 db. ugynev. kisúszó. 2 db. fedett gyógyvizes medence - l db. nyitott gyógyvizes - 1 db. kevert gyógyvizes élménymedence és 1 db. hatalmas gyerekmedence. Igaz nem számoltam meg, de legalább 150-200 db.napozóágy /a legmodernebbek/ sorakoztak a medencék körül /mindig jutott/ és külön zárt pihenő csarnok is volt szintén ágyakkal ellátva. Természetesen az étel ital választék is jelen volt. Bár most épül a területén uj vizesblokk és étterem, de ezeket a munkákat olyan diszkréten végezték és elkülönitve, hogy semmi problémát vagy kényelmetlenséget nem okozott. Hát ezek most tényleg csak tények és adatok voltak de ha valaki még kiváncsi valamire mert kedvet kapott mint Mártiék akik mennek hamarosan szivesen válaszolok kérdésekre. MENJETEK!!! Sziasztok - üdvözlettel Akosz.Zsóka

Vargáné T Márta 2009-06-06 22:42

SZIASZTOK! Jaj, de jó végre más is érdeklődik Mosonmagyaróvár fent megnevezett hoteljéről! Már nagyon régóta lesem , hogy május elején feltett kérésemre mikor kapok-lelek információkat!! Bár akkor Akosz próbáltál segíteni, mert egy imerősöd valamikor itt pihent, de friss info, az friss info! SZÓVAL, MOST MÁR KETTEN KÉRÜNK TŐLETEK, FRISS TAPASZTALATOKAT!!!/bocs, hogy csatlakozom Nevedhez!) ÍRJATOK, IRJATOK!!! üDVÖZLETTEL: Varga Márti

akosz.akosz 2009-05-04 07:25

Márta! Egy kicsit elkapkodtam az előző irást. Úgy érzem nem igazán érzékeltettem a mondanivalómat. Nos a leirtak kizárólag rossz időre vonatkoznak mivel hiányolták, hogy a kerten keresztül nincs egy fedett átjáró. Ez azért volt kellemetlen mert ők egy esős szeles időt fogtak ki. Ez több mint 1 éve volt. Legjobb ha érdeklődtök telefonon és rákérdeztek egy pár dologra mert sajnos ezekről nem irnak a szálloda bemutatásakor.

Vargáné T Márta 2009-04-26 09:02

Kedves Érdeklődők és Hozzászólók! A megnevezett helyről és hotelről kérném szépen írjátok meg 2009. évi friss tapasztalataitokat (jót-s kevésbé jót is!) Köszönöm szívességeteket! Üdv Márti

Kytekat 2008-09-03 08:37

Szia Dudi, én csak ma léptem be erre a honlapra, de jót hallottam erről a szállodáról. Mi is tervezzük, hogy még ebben az évben meglepjük magunkat 2-3 éjszakás wellnesezéssel. Az ár tényleg olcsó? Örülök, hogy ilyen részletesen beszámoltál a tapasztalataitokról, lett bizalmam az ismeretlen helyre elindulni. Szép napot Mindenkinek!

Dudi 2008-08-22 17:29

Ja és nem utolsó sorban a városban rengeteg látnivaló van, régi csodás műemlék épületek,a vár az egyetemük és sok templom, kápolna, a belváros a sétáló utca a hangulatos teraszok.Aki teheti menjen el!

Dudi 2008-08-13 22:41

Hát senki nem válaszolnekem? Nem járt senki a fenti helyen? Majd akkor én jól elmegyek oda és utána referálok! :))

Dudi 2008-08-10 15:59

Érdeklődi szeretnék, hogy járt-e valaki a fenti szállodában és mik voltak a tapasztalatai? Köszi! Sürgős választ várok,mert foglalni szeretnék!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x