Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Hétkúti Wellness Hotel Hétkúti Wellness Hotel Hétkúti Wellness Hotel Hétkúti Wellness Hotel Hétkúti Wellness Hotel
mzoltan108 2016-01-05 19:01

Egy fantasztikus Wellness Szilvesztert töltöttünk a Hétkútiban! A Hotel és a kiszolgálás kifogástalan! A személyzet rendkívül kedves és szolgálatkész!Ritkán lát az ember Szilveszter éjjelén,2 órakor mosolygó-táncoló felszolgálókat,akik örömmel végzik a munkájukat! A hab a tortán a Programok!Egytől egyig kifogástalan,jól szervezett és nagyon jó hangulatú volt. Minden elismerésünk a személyzet minden tagjának!!! 2016.Dec.30.án találkozunk! Köszönjük!!! Baráti Üdvözlettel Mig Zoltán és Mig Zoltánnné!

medit43 2015-08-25 14:04

Nagyon jól éreztük magunkat,szórakoztatóak voltak a programok,a személyzet,kitünő volt.Köszönet Nekik.

jszilvia17 2014-11-13 08:17

Nagyon jól éreztük magunkat. Rendkívül kedvesek, figyelmesek.

Oldalak:
1