Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
12

cmaria40 2018-02-07 13:29

A **** túlzás, nem tudom, hogy kik döntöttek így, és azt sem, hogy milyen szempontok alapján. Talán igényesebbek lehetnének! Sem a wellness részleg, sem a szobák, sem a menü nem volt ****. Egyébként semmilyen negatív élményünk nem volt: tisztaság, rend, ehető menü, szolgálatkész recepciós hölgy.

MsE. 2017-06-17 14:07

Csendes kikapcsolódás, finom ízek. Sajnos a 4* túlzás, bár az univerzális személyzet kedves és segítőkész volt. A 3.emeleten nagyon meleg volt, nem lehetett aludni tőle, mert nem klímás, de több helyen így van feltüntetve. 4 nap alatt nem járt a szobában takarító. A wellness részleg nem volt túl nagy, de mivel szinte alig volt vendég, nem kellett várni semmire.

hcsilla40 2016-05-11 13:35

Mi a húsvèti ünnepeket töltöttük ebben a szállodában. A hotel valóban nem üti meg a **** csillagos szálloda szintjèt nagyon kicsik a szaunák ès nem is mùködött az összes ès a medence is pici. Ami pozitív volt , hogy a szemèlyzet nagyon kedves ès rend ès tisztaság volt. Az ètelek nekem finomak voltak. Vasárnap este nagyon kedves vendèg" Vincze Lilla" szórakoztatott minket és termèszetesen kèszült közös fotó is. Na ès a Jani főnök sem maradt ki 1 fotó vele is készűlt.

hviktoria59 2016-03-29 23:47

Jol éreztük magunkat de visszatérő vendégek nem leszünk! Ennyi pénzért máshol magasabb a színvonal es az ételek minősége es a wellness részleg is nagyon pici!!!

asarvary 2016-01-26 08:18

Egy hétvégét (két éjszakát) töltöttünk a hotelben. A hotel nem üti meg a 4 csillagos szállodák szintjét. A reggeli és a vacsora kínálata közepes, vacsoránál a hagyományos magyar ételeket kínálták. A wellness részlegében egyedül az úszómedence jó, a szauna és a infrakabin kicsi, kényelmesen 3 ember fér el bennük kényelmesen. Pozitívum, hogy a szobák tiszták, a személyzet készséges. Egy kellemetlen élményünk az volt, hogy péntek este jött egy kéttagú zenekar és 22.20-kor csak úgy hagyták abba a zenélést, hogy szóltunk, hogy elmúlt 10 óra. Mivel a földszinten voltunk, ez nagyon behallatszott. Nem azért mentünk, hogy mindenféle magyar mulatós zenét hallgassunk. Nem tudom, hogy engedhet ilyet meg egy ún. 4 csillagos szálloda.

fimre4 2015-08-30 09:41

Két éjszakát töltöttünk a szállodában, és nagyon sajnálom, hogy ellenvéleményem van az előttem írtakhoz képest. Megitélésem szerint a szálloda nem üti meg a **** szintet. Félpanziós ellátást kaptunk de ugy a reggeli mint a vacsora minősége és a választéka jó ha a *** csillagos szintet elérte. Reggelente az előző napról kimaradt kenyér és péksütemény vegyesen bundáskenyérként volt tálalava, felvágottak a legolcsóbb termékek, a debreceninek nevezett kolbász túlsütve, stb-stb. Vacsoránál a minőség hasonló volt de az is előfordult, hogy a rántotthal a vacsoraidő vége előtt félórával elfogyott, ezt közölte a felszolgáló. A választék kicsi volt, nem olyan ami egy **** szállodától elvárható. A wellness részleg reggel 8 órakkor nyitott a reggeli idő kezdetével megegyezően, így pl. nem volt lehetőség reggeli előtt úszni egyet, de az is előfordult a második napon, hogy 8 órakkor sem volt nyitva a részleg, külön kellett szólni, hogy nyissák ki, bár már 7.30-kor kértem a szauna bekapcsolását is, de ez sem történt meg. A szoba megütötte a kategória szintjét, de meglepett, hogy a szeméttartó üritése és a törölközők cseréje nem történt meg naponta. A hotel előkertje viszont szép és ápolt.

bilona26 2015-06-22 17:04

Két felejthetetlen napot töltöttünk a Zsóry Hotel Fit szállodában. A kellemes környezetben nagyon kedves vendéglátásban volt részünk. A személyzet udvarias volt, az ételek nagyon finomak voltek. Ha tehetjük a jövőben ismét felkeressük a szállodát. Ica

djudit96 2015-02-01 10:32

A téli szezonra tekintettel szinte csak mi voltunk a szállodában, de a wellness részlegben bizonyosan. Figyelmes személyzet, tiszta szobák fogadtak minket. Bőséges és ízletes volt a reggeli és vacsora is. Remélem minél előbb megoldható, hogy a gyógyvizet átvezessék a fürdőből, bár az nincs messze gyalog sem a hoteltől (1700 a belépő).

kotto14 2014-09-17 19:47

Nagyon jól éreztük magunkat.Mindenki kedves és készséges volt.Tökéletes volt a kiszolgálás, finomak voltak az ételek is.Köszönjük!

M.aniko 2014-07-31 10:36

A Zsóry Hotel Fit-ben két napot töltött el gyermekem a barátnőjével, melyet születésnapi ajándékba kaptak. A Hotellel nagyon meg voltak elégedve, az ételek változatosak, finomak voltak. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szobákban, wellness részlegen és a fitness részlegen tisztaság volt. Ha tehetjük visszamegyünk ide, de már az egész családdal.

bonjorka 2014-04-21 06:43

Nagoyn jól éreztük magunkat. Jó ideje járunk wellness-elni a férjemmel, de ilyen udvarias és segítőkész személyzettel még nem találkoztunk. Le a kalappal!!!

hveronika6 2013-10-29 05:26

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Zsóry Hotelben. Kellemes, családias légkör, tisztaság, udvarias kiszolgálás, házias ételek. A wellness részleg nagyon szép,külön öröm, hogy 8-22 óráig nyitva van. (Máshol ezt még nem tapasztaltuk). Másoknak is ajánljuk. Két nyugdíjas, egy egyetemista és egy kutya

bbarnabas13 2013-08-28 18:47

Nagyon jól éreztük magunkat Kedvesemmel! Egy biztos,máskor is elfogunk látogatni a Zsóry Hotel Fit-be.

ma.ci23@hotmail.com 2013-06-22 23:18

Nagyon szuper napokat töltöttünk itt a párommal!Nagyon jók a kikapcsólódási lehetőségek és ezért minden pihenni vágyónak csak ajánlani tudjuk!

szoltan266 2013-05-22 09:52

Igazán családias hangulatú szálloda, amely elsősorban a személyzetnek köszönhető. Kellemes napokat töltöttünk ott. Sólyominé Szabó Andrea

dmarta26 2012-10-25 19:32

Tulajdonképpen nagyjából elégedettek voltunk a szállodával, de sajnos a legnagyobb jóindulattal sem nevezném 4 csillagosnak. Legfőképpen, ha összehasonlítjuk a szomszédos 4 csillagos szállodával. Tisztaság volt mindenhol, a személyzet is nagyjából kedves volt, az ételek talán egy kicsit egyhangúak, illetve hiányosak voltak a kínálatot tekintve, főleg a reggelinél. Az étterembe nem fért be egyszerre mindenki, ezért várni kellett a vacsorára, igaz, nem sokat, de azért ezek olyan dolgok, amikre jobban kellene figyelni. Ezeket a dolgokat nem rosszindulatból írom, hanem azért, hogy aki elolvassa, el tudja dönteni, hogy így is megfelel-e a szálloda az elképzeléseinek.

fgyulane3 2012-07-30 06:13

Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Mind az ellátás, mind a kényelem, a személyzet kifogástalan, csak ajánlani tudjuk akár gyermekes családok, akár párok részére. Fehér Gyula és Fehér Gyuláné

fgyulane3 2012-07-30 06:13

Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Mind az ellátás, mind a kényelem, a személyzet kifogástalan, csak ajánlani tudjuk akár gyermekes családok, akár párok részére. Fehér Gyula és Fehér Gyuláné

bdora19 2012-07-27 13:09

Nagyon kellemes három napot töltöttünk a Zsóri Hotel Fit-ben. A személyzet készséges, udvarias, az ellátás nagyon bőséges és finom. Mindenkinek ajánlani tudjuk. Baumli Dóra

andrea09 2011-07-13 22:12

Nekem a wellness lazítást, kikapcsolódást és főleg stresszmentesítést jelent. Tavaly voltam egy  wellness akció  keretében Mezőkövesden. Ajánlani tudom mindenkinek.

Oldalak:
12

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam