Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Hunguest Hotel Aqua-Sol Hunguest Hotel Aqua-Sol
tkrisztina99 2015-06-23 07:30

Fantasztikus hotel,minden szuper kiváló volt,egy gond volt,hogy hazajöttünk :) Alig várom,hogy újra menjünk!Gyerekek is imádták!!

Hunguest Hotel Aqua-Sol
sjozsefne65 2015-02-19 19:38

kivallo az ellátás, a fogadtatás.az ételek mennyisége és minosege is kiváló volt.felejthetetlen napokat töltöttünk.

slaszlone24 2009-04-14 17:16

Szia Rozsa! Köszi a véleményt, mivel az a terület számunkra még fehér folt, majd arra vesszük az irányt, megnyugtattál. Cika

Rozsa 2009-04-12 21:35

Szia Cika, itt jó helyen jársz... :-) az Aqua Sol nagyon szép, és össze van épitve a gyógyfürdővel. Nem tudom most az árak hogyan vannak, de Hajdúszoboszlóra érdemes elmenni. A szálloda a főuton van ,és este klassz mozgalmas élet vár. Anyukám volt ott, és jobban tetszett neki mint a Galyatető. Sajna a hotel saját medencéjére már nem is emlékszik... :-) de tetszett neki. Én a Silverben voltam. saját termál medencéje van... és kitünő a kaja.. Az Apollo most nyitott, ott viszont jó akciós árak vannak. A Last minute oldalon keresd.. hajrá..

tveronika5 2008-10-15 15:33

Érdeklődni szeretnék, hogy járt-e már ott valaki? Tapasztalatok érdekelnének. Október.23-i hosszú hétvégére van foglalásunk.


További információk:   Hajdúszoboszló  Nyaralás üdülési csekkel   Hajdúszoboszló Üdülési csekk elfogadó hely  
Hajdúszoboszló Akciós árak   Hajdúszoboszló szállodák  Hajdúszoboszló szállás   Hajdúszoboszló wellness hétvége  Last minute wellness   Hajdúszoboszló  Belföldi utazás  Hajdúszoboszló szállás


Hajdúszoboszló gyógyfürdő - HungaroSPA - strand, élményfürdő nyaralás wellness Hajdúszoboszlón Hajdúszoboszló gyógyfürdő - HungaroSPA - strand, élményfürdő nyaralás wellness Hajdúszoboszlón Hajdúszoboszló gyógyfürdő - HungaroSPA - strand, élményfürdő nyaralás wellness Hajdúszoboszlón

Oldalak:
1