Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123

rjozsef19 2017-04-23 16:41

A takarító és kiszolgáló személyzetet kivéve a szálloda mai igényekhez mérten értékelhetetlen.Senkinek nem ajánlom.

bankuti61@gmail.com 2016-08-30 08:25

Sajnos értek meglepetések a szállodában, mert nem kaptam teljeskörű tájékoztatást sem a wellness.hu-tól, sem a szállodától hiába hívtam fel utazás előtt. A helyszínen derült csak ki, hogy nincs fürdőköntös bekészítés, nem svédasztalos a vacsora, nem légkondicionált a szoba, melyet felár ellenében pótóltak egy "ősrégi" mobil légkondicionálóval. A szobában levő széfet nem lehetett használni, mert az előző vendég elvitte a kulcsát, melyet nem tudtak pótolni, így csak a központi széfet lehetett használni. A fürdőszobában csatornaszag van, a szagelszívó csak iszonyatosan zúgot, de semmit nem csinált. Összességében a fentieket leszámítva jól éreztük magunkat, de egy hetet nem tudnék eltölteni ebben a szállodában.

jadrienn8 2016-08-17 14:40

Tiszta, rendezett szoba kissé kifeküdt ágyakkal. Személyzet kedves általában, de a fiatalok modora hagy némi kívánnivalót maga után. A medencék nem elég tiszták, élmény elemek csak kérésre mennek. Étel elfogadható, de volt pár ehetetlen kategória is. Játszó szobában még mindig nincs vakdugó a konnektorban, ami a gyerekek szemmagasságában van. Idén csalódás volt, biztos, hogy jövőre már máshová megyünk.

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda
nobaratsag 2016-05-21 22:17

A szálloda felújításra szorul.A szoba elfogadható volt,bár a pótágyra még az ellenségemet se fektetném.A wellnesrészlegre is ráférne egy kis újítás, bár jó volt a gyógyvizes medence,pezsgőfürdő.Az ételek sem voltak annyira finomak.A felszolgálók nagyon kedvesek voltak az étkeztetésnél.Sajnos a recepció rugalmatlansága és kellemetlen modora miatt nem fogunk visszatérni a szállodába!Nem valami hűek a szálloda nevéhez!A leírásomat építőjellegű kritikának írtam,ugyanis voltunk már pár szállodában Hajdúszoboszlón ahol másképp viselkedtek a vendéggel!Itt nem működik a vengégnek mindig igaza van elv!Ajánlani biztos nem fogom az ismerőseimnek!Üdvözlettel.

fanita21 2015-08-11 13:44

A szálloda szép felújított tiszta szobái nagyon rendezettek. A wellnes részleg jól kihasználható (úszómedence, gyógyvizes medencék, gyerekmedence). A személyzet nagyon kedves! Én személy szerint édesanyáméknak foglaltam, akik nagyon jól érezték magukat.

herika79 2015-08-05 14:31

Két éjszakás pihenés a szállodában. Remekül éreztük magunkat,pedig három korosztály volt együtt, de mégis mindhármónknak meg volt a fürdőzésre alkalmas medence. A személyzet kedves, udvarias, a szobák kényelmesek. Gondtalan pihenésben volt részünk.

prunyak 2015-07-28 06:19

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szálloda nevéhez méltó eljárásáért, amivel segítettek, hogy családi probléma miatti korábbi távozásunkkor nem számítottak fel plusz költséget! Az egy napra szűkült tartózkodásunk alatt nagyon jól éreztük magunkat feleségemmel a szállodában, de egyáltalán, Hajduszoboszlón! Biztosak vagyunk benne, hogy legközelebi lehetőség szerint ugyanide szeretnénk majd ellátogatni! Köszönettel, Tihanyi Endre és felesége, Erzsébet

czoltanne_magdi 2015-01-04 17:41

Csodás szilvesztert töltöttünk el a szállodában a Barátokkal. A szálloda gyönyörű, nagyon kényelmes. A személyzet előtt le a kalappal. Az ellátás minden szempontból kifogástalan. Biztos, hogy ezentúl többször visszatérünk ebbe a szállodába eltölteni a szabadságunkat. Remek választás volt! Köszönjük az Igazgató Úrnak a figyelmességét, kedvességét.

buxika 2014-11-18 20:44

"Barátságos" csendes szálloda, szépen felújított, hatalmas szobák. Nincs zsúfoltság, a fürdőben csak a szálloda vendégei tartózkodhatnak. Gyógyvizes medencék. A kinti úszómedence nem üzemelt. A szolgáltatások kitűnőek. Az ételek, a zene retro - jó értelemben. Kedves személyzet. 50 fölött remek választás.

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda
nanna11 2014-11-10 21:50

Szüleim 60. házassági évfordulóját ünnepeltük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Csodálatos őszi időben még jobb a pihenés. Mindennel elégedettek voltunk.

fgabor91 2014-08-30 20:51

A szálloda rendezett tiszta, a szobák szépen felújítottak, a személyzet segítőkész.A wellnes részleg régi lelakott-de legalább tiszta. Étkezés hű az érdekes ,az első napi vacsora siralmasan kis adag, menüs vacsoránk volt a prospektus szerint 3 fajta menüből lehetne választani de a három az itt kettő Pl(köménymagleves vagy hamis gulyásleves)hát a választás elég nehéz volt. Ebéd kielégítő adag de csak egyfajta- ha nem szereted akkor így jártál. 1-2 napi svédasztalos reggelinél nincs nagy választék ha valami elfogy alig akarják pótolni.Nekem csalódás volt 10-es skálán talán gyenge 4-es. Üdv: Gábor

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda
pmaria52 2014-08-20 20:36

A szálloda és város programja is nagyon tetszett.

jistvan33 2014-08-14 12:12

A hotellel maximálisan meg voltunk elégedve, éppúgy mint a személyzettel. Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az ételek minősége, mennyisége nagyon megfelelt az elvárásainknak. A város esti programjai pedig hab volt a tortán....Ez a hétvége igazi pihenés volt a számunkra.

tszilvia56 2014-08-06 22:28

Azért mentünk, hogy jól érezzük magunkat! Indulás előtt olvastunk negatív véleményeket, de ezekből semmit nem tapasztaltunk. Nagyon udvarias, kedves a személyzet, az étteremtől kezdve az úszómestereken keresztül a recepcióig. Kikapcsolódtunk, szeretnénk menni jövőre is. Az ételek minősége, mennyisége nagyon megfelelt az elvárásainknak. A város esti programjai csak bónuszként értékelhetőek, nagyon jó volt.

kszilvia137 2014-08-01 11:26

A szálloda minősége megfelelő volt. A szoba viszont nagyon meleg. Javítana a helyzeten, ha minden szobába klímát szerelnének. A wellness részre kellene egy medence, amibe a szülő és gyerek együtt fürödhet. Az ételek jók voltak és a személyzet is udvarias.

kszilvia137 2014-08-01 11:24

A szálloda minősége megfelelő volt. A szoba viszont nagyon meleg. Javítana a helyzeten, ha minden szobába klímát szerelnének. A wellness részre kellene egy medence, amibe a szülő és gyerek együtt fürödhet. Az ételek jók voltak és a személyzet is udvarias.

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda
tlaszlone34 2014-07-18 21:13

4 szép napban bíztunk, de sok apróság, mint pl. étel minősége, szoba forró volt, mobil klíma hangos és semmit sem ért, konyhai személyzet kevés és valószínűleg a fáradtságtól udvariatlan, fürdőmesterek: no comment. Szerencsére távozáskor a recepción Magyar úr kedvessége, udvariassága némileg feledtette az elmúlt bosszúságokat.

tlaszlone34 2014-07-17 22:34

Sajnos 4 csodás napban reménykedtünk, viszont 4 nap majdnem rémálmot nyertünk.Ellátás 10-es skálán: 2, A személyzet egy része (recepció) nagyon udvariasak segítőkészek, viszont a konyhai személyzet: csak megkérdeztem reggelinél, hogy hoznak-e még ki az elfogyott étel helyett, a válasz az volt, hogy csak két kezem és két lában van, a klímahiányt a hordozható nem pótolja, nem beszélve a borsos áráról,a szoba kényelmes volt, viszont a szúnyoghálós ajtót be kellett kötni, mert nem lehetett becsukni. Az ajándékba kapott 1 órás sóbarlang lehetőséget nem tudtuk kihasználni, mivel két nap alatt 9 időpontot kaptunk a fürdőmesterektől, mikor odaértünk mindig az volt a válasz, hogy "pont most foglalták el" Mindez amit leírtam, (beleértve a parkolást is, ami kicsit felháborító,) csillagászati árakon. Tapasztalataim alapján nemigen ajánlanám ismerőseimnek.

sjanosne46 2014-04-09 09:13

4 csodás napot töltöttünk a szállodában.

sjanosne46 2014-04-09 09:09

4 csodás napot töltöttünk a szállodában. Minden remek volt

Oldalak:
123