Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

kmaria177 2019-04-24 13:04

Az idei Húsvétot töltöttük ott.Nagyon jó helyen van.Hangulatos,nem túl nagy.A személyzet kedves és segitőkész volt.A szoba tágas volt,szép meg tiszta.A vacsoránál nem volt nagy választék,de az finom és változatos.A wellness része elég kicsi,egy medence van,nekem az hideg volt.A tisztaság mindenütt makulátlan.Összességében jól éreztük magunkat.

htibor 2017-08-07 13:29

A nyár legmelegebb hetén töltöttünk néhány napot a szállodában. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A Zsuzsanna szárny tökéletes elhelyezést biztosított, a szolgáltatások tömkelegét vehettük igénybe, rendkívül kedves és szolgálatkész személyzettel.Remek a környék, remek a kültéri és a beltéri wellness szolgáltatás, az egyebek - bowling, ping-pong, billiárd, asztali foci, kerékpár, parkolás stb. Magasabb kategóriájú szállodák sem nyújtanak ennyi szabadidő eltöltési lehetőséget (kicsiknek és nagyoknak) és ilyen színvonalon. Ami javítandó/fejlesztendő az az étkezés megoldása és a választék bővítése. Ebben a hőségben a régi szárnyban lévő étteremben történő étkezések, a nagy üvegfelületekkel - légkondicionálás nélkül - igazi megpróbáltatást jelentettek a vendégeknek, de a dolgozóknak is. A vendégek kulturált kiszolgálására a terület viszonylag kicsi és szűk mérete és az egy soros svédasztalos tálalás igazából egyébként sem alkalmas. Ebből eredően bizonyos időszakokban eléggé feltorlódtak a sorok és a meleg hatására felfokozott volt a hangulat. A személyzet mindent megtett a helyzet kezelésére, de néha már erőn felül sem tudták megoldani a szituációkat. Gondolom ez a szálloda vezetése számára ismert és dolgoznak a megoldáson és akkor nem nagyon lehet kritikai észrevétel. Javaslom továbbá átgondolni a Zsuzsanna szárnyban lévő büfé nyitva tartását. A kezdő időpontot lehetne 11.00 óra helyett 09.00 órára áttenni, sok vendég a reggeli után, vagy már fürdés közben szívesen fogyasztott volna valamit.

smiklos57 2016-05-18 12:36

A Gyulai Elisabeth hotel kellemes környezetben szinte karnyújtásnyira van a központtól. A várra nyíló panoráma csodálatos! A személyzet kedves és szolgálat kész volt. Az ellátás pedig kifogástalan. Nagyon jó ár érték arány!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x