Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Hotel Corvus Aqua Hotel Corvus Aqua Hotel Corvus Aqua Hotel Corvus Aqua Hotel Corvus Aqua
djanos40 2016-02-17 10:32

Mi három napot töltöttünk pihenéssel a Gyopáros tó partján a Hotel Corvus Aqua szállodában. Ahol a félpanziós ellátással meg voltunk elégedve. Az előző bejegyzésből lemaradtak a képek most pótolom.

djanos40 2016-02-15 20:29

Mi három napot töltöttünk pihenéssel a Gyopáros tó partján a Hotel Corvus Aqua szállodában. Ahol a félpanziós ellátással meg voltunk elégedve. A szoba kényelmes volt és az erkélyről nagyszerű a kilátás a tóra. A fürdőben kellemes a benti és a kinti termálvizes medence. Kipihenten érkeztünk haza.

llajos14 2014-02-20 08:12

Nagyon kellemes a kiszolgállás,és minden kielégitő volt.szavakkal else lehet mondani milyen jól éreztük magunkat a feleségemmel.Csak ajállani tudom mindenkinek,hogy aki teheti az menyen el és próbálja ki,ez egy örök élmény leszz!!!!!!!!

gpeter38 2013-04-21 09:23

Aki egy csendes nyugodt helyre fürdőzéssel egybekötött pihenésre vágyik annak ajánlom. A szálloda és a kiszolgálás pazar. Kicsit irigylem az ott dolgozókat is a látványért, ilyen helyen nem csak pihenni de dolgozni is öröm. Remélem még lesz alkalmam vissza menni.

cila1 2009-03-13 16:04

Szállást keresek nyárra, lehetőleg a fürdő közelébe, fp.-val, aki tud segitsen legyen szives. Köszi

Tóth Orsolya 2009-03-12 20:29

Mi az elmúlt évben voltunk itt , de csak a szomszédos fürdőnek köszönhető, hogy jól éreztük magunkat... A szoba szerintem nem túl barátságos, a félpanziós ellátás a hotel csillagjaihoz képest nagyon gyenge... de nagyon...Pedig nem vagyok telhetetlen! A fürdő viszont csodálatos, minden van ami egy wellness részlegben elképzelhető!!! Csak emiatt tudom ajánlani!!!

cila1 2009-03-09 18:04

Hotel Corvus Aqva Gyopáros bármilyen információt szivesen vennék. Menjünk-vagy ne. Tőlünk ez a település nagyon messze van,és semmit nem tudunk róla.Köszönöm a segitségeteket!

Tóth Orsolya 2008-06-07 20:17

Egy régebbi bejegyzésemben írtam a szállodáról. Én nem ajánlanám, rossz tapasztalatokat szereztem... de a fürdő nagyon jó!!! Üdv

eva.varga 2008-05-03 13:27

Krasza-nak! tavaly nyáron voltunk egy hétig gyopároson két gyermekünkkel. Nekünk nagyon bejött. Remekül ki tudtuk magunkat pihenni a fürdö gyönyörű és nyagyon kulturált. Talán itt pihentük magunkat ki a legjobban , az emberek nagyon kedvesek és hétközben még a fürdő sem zsufolt az áraik meg elfogadhatóak! Sőt egy nagyon szép és 1.osztályú apartmant is kifogtunk, amihez még uszómedence is tartozott.Ha érdekel írj és megadom a szállás elérhetőségét.Nagyon szívesen segítek!! E-mail címem:eva19970705@freemail.hu

akupunktura 2008-04-14 13:06

szia mindenkinek! Mi még nem voltunk ebben a szállodában,de szerintem nem is leszünk.Annál is inkább,mert mindenhol általában a gyerekért nem kell fizetni 10-11 éves korig,itt meg látom,hogy 3 éves kortól a két éjszaka 13 ezer körül van.Na ne már!

BEDÁB 2008-03-11 16:10

Én is voltam itt, de nekem csak jó élményeim vannak az élményfürdőről.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam