Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

kandrea138 2015-11-02 00:21

2 éjszakára utaztunk 2 gyermekkel. Pozitívumok: Gyönyörű környezeti adottságok, szép épület és szoba. Wellnessben kedves, segítőkész személyzet, gyerekeknek szervezett programok animátorait is dícséret illeti, ételek megfelelőek, gyorsan pótolták, ami elfogyott a svédasztalról. Negatívumok: minősíthetetlen hozzáállás a recepción, szinte nulla tájékoztatás, túl sok pluszban fizetendő szolgáltatás(pl. kötelező, de külön fizetendő ebéd, kötelezően fizetendő parkolás a pusztában!,fizetős játszóház). A Szigetköz szépsége miatt még biztos visszatérünk, de az is biztos, hogy egy másik szállodába.

cnora9 2015-10-27 08:31

Nagyon vártuk az oktoberi hosszú hétvégénket a hotelben. 2 szobát foglaltunk, nagyszülőkkel és 1 kisfiúval érkeztünk. A szobák tiszták voltak, a szállodában kellemes meleg volt, a szálloda környezete, kertje, játszótér, kisállatok nagy élményt nyújtottak. A wellnes részleg sajnos kicsike, a gyerekmedence vize hideg volt, a nagyobban zsúfoltság. 1 szauna van. A masszázs kínálat széles, de bejelentkezni alig lehet a telítettség miatt, a személyzet rugalmatlan. A thai masszőrök ügyesek. A recepción a dolgozók kioktatók, rátartiak és rugalmatlanok. Az étteremben viszont több kedves felszolgáló is akad. Az ételek választéka és minősége nem 4 csillagos színvonalú. Valószínű többet ezt a hotelt nem választjuk.

Diamant Hotel, Szigetköz Diamant Hotel, Szigetköz Diamant Hotel, Szigetköz Diamant Hotel, Szigetköz
zsos 2013-02-13 18:19

Nagyon vártuk az itt eltöltött hétvégét,kiváncsiak voltunk hogy milyen lesz.A Wellness kiváló,az ételek nagyon finomak,és különlegesek,személyzet kedves.Ami minket nagyon elvarázsolt, az a Valentin napi meglepetések, ami számunkra felejthetetlen élmény marad.Köszönünk mindent, és reméljük hogy valamikor h lesz alkalmunk visszatérni.....:)

zsos 2013-02-13 17:59

Nagyon vártuk az itt eltöltött hétvégét,kiváncsiak voltunk hogy milyen lesz.A Wellness kiváló,az ételek nagyon finomak,és különlegesek,személyzet kedves.Ami minket nagyon elvarázsolt, az a Valentin napi meglepetések, ami számunkra felejthetetlen élmény marad.Köszönünk mindent, és reméljük hogy valamikor h lesz alkalmunk visszatérni.....:)

Waltzer 2012-07-29 19:59

Maga a környezet és a kert nagyon szép. A hotel szobákban meleg van, a légkondicionálás nem működött megfelelően, a félpanziós ellátásban a reggeli bőséges, és finom volt. Azonban a vacsora és a választéka nem egy 4 csillagos szállodát tükrözött. Az éttermi személyzet lassú volt, nem jöttek oda az üres poharakhoz megkérdezni, hogy hozhatnak-e esetleg még valamilyen italt, hanem mindig szólni kellett, ugyanígy a számla esetében. A cocktail lapon ha jól emlékszem 3-4 féle cocktail volt. Inkább ki kellett volna hagyni a kipróbálását, és más, jól bevált italt kellett volna választani. A meglepődést még az okozta, hogy a nem szállóvendégek is használhatták a medencét/wellnes szolgáltatást. Sajnos így a napágyak darabszáma is korlátozott volt, ezért nekünk szállóvendégeknek az egyik napon nem jutott. Úgy tudjuk, nincs korlátozás a létszámban. Ilyen esetben ha korlátozott darabszámú napágy van, lehet célszerű lenne! A szálloda pub részében mind a kiszolgálás mind a hangulat nagyon jó volt! A szállodához is tartozó Sári csárda pedig nagyon jó ételeket kínál! Félpanziós ellátás helyett célszerűbb szerintem a csárdát választani!

farkaslaci 2011-07-05 16:17

Feleségemmel egy hetet szerettünk volna eltölteni eme szállodában, hogy megismerjük a Szigetköz világát és a szomszédos országok határ közeli városait. Már februárban lefoglaltuk a szállást, szerencsére azon előre gondolkodó kiscsalád vagyunk, akik már tudják hónapokkal előrre, hogy hova szeretnénk menni. :). A szállást 2011.06-14 - 2011.06.18 -ig foglaltuk le, természetesen a borsos előleggel egyetemben. Végre elérkezett az indulás előtti nap. Kedvesem még felnézett az internetre, hogy összeszedjen pár program lehetőséget, így feltévedt a szálloda oldalára is, hátha tudnak valamit ott is ajánlani. Ekkor ért minket az első meglepetés. Az oldalon fel volt tűntetve, hogy a szálloda wellness része nem a külső medencével együtt nem üzemel. Kicsit naivan hozzáállva, azért elmondom, hogy a pozitív gondolkodás jellemzi a gondolkodásunkat, nem gondoltunk a legrosszabbra, így azt gondoltuk, hogy hátha csak kint maradhatott az oldalon. Hiszen tudjuk, hogy némely weboldal elég ritkán frissül. Hozzá kell tennem azért sem gyanakodtunk, mert telefonszámtól kezdve, email cím minden le volt adva arra az esetre, ha bármi történik elérnek minket, de se email, se telefon nem érkezett. A nagy meglepetés akkor ért minket, amikor a szállodába leérve megláttuk azt, hogy az udvar teljesen szét van túrva, a kinti medence, mely a nyugalmat, a kikapcsolódást, a felfrissülést adta volna a nagy melegben teljesen lebombázott állapotban találtuk. Megkérdeztük a recepciós hölgyet, hogy akkor ez, így most hogyan? Miért nem kaptunk visszajelzést telefonon, emailben, legalább annyi tájékoztatással, hogy szíves elnézésüket kérjük, de a szállodában tervezett átalakítás folyik és e miatt nem tudjuk fogadni önöket, vagy szolgáltak volna valamilyen alternatívával. Erre azt a választ kaptuk, hogy a vezetőség nem engedte nekik, hogy tájékoztassák a vendégeket, utána, meg jött az, hogy a weboldalukon fent volt! Amely lássuk be eléggé passzívabb hozzáállás, és köszönő viszonyban sincs a személyes felkereséssel. Sajnálom, hogy ilyet kell mondanom, de ez igazán „Magyarisztán” , bezzeg az előleg az kellett, de szolgáltatást már nem kapunk. Ugyanakkor meg is értem valahol, hogy csak most tudják felújítani a szálloda eme részeit, de mi kikapcsolódni, pihenni mentünk, és nem a port szívni és a dübörgő teherautók, betonkeverők zaját hallgatni, főleg úgy, hogy azon a héten nagyon meleg is volt, és jó lett volna a kinti medencében kortyolni a hideg sört, vagy a koktélokat, de így erről is tett a szálloda, hogy ne az ő bevételeiket növeltük. Sajnos csalódás volt ebből a szemszögből a szálloda, ahová nem hiszem, hogy visszatérnénk valaha és ismerőseinknek sem fogjuk ajánlani, mert elvesztette a bizalmunkat. Hogy némi pozitívumot is csempésszek az írásomba, a Sári csárda ezzel szemben a környék legjobb étterme, mindenkinek csak javasolni tudom. Laci és Andi

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x