Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123

sandrasne34 2020-09-21 11:03

Személyzet udvarias. Szoba megfelelő. Konyha, ételek kítűnő. Wellness - közepes. A kinti medence kicsi,úszni nem lehet benne, csak körbe-körbe, nekem két karcsapás. És hideg a víz. A benti medencét ki sem próbáltam, mert a gyerekek ész nélkül ugráltak bele. A szanuna remek. Autó kell a strand megközelítéséhez, ha nem akar az ember a helyijárathoz kötődni. Összességében jó volt.

kaniko127 2020-03-09 12:06

Szuper Hotel! 3 napot töltöttünk el, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet minden tagja nagyon kedves.A wellnes részleget kicsinek találtuk, valamint a víz is hideg volt nekünk, így azt csak 1-szer használtuk. Az ételek minősége kiváló, valamint hatalmas választék volt. Ami nagyon tetszett, hogy vacsoránál hideg érelek is viltak. A nőnap is beleesett az itt eltöltött időnkbe, így a vacsoránál mi hölgyek kaptunk egy szál virágot! Amit itt is köszönök mégegyszer! Még visszatérünk.

pEva84 2019-01-29 22:36

4 napot töltöttünk el a Hotel Piroskában. Az egyik recepciós hölgy igen udvariatlan volt, bármikor kérdeztem valamit, mindig nehezményezte, hogy megszólítom. A wellnessben hideg volt a medence vize és nem működött az összes élményelem. A szoba megfelelő volt, bár a nyílászárók rosszul szigeteltek és jött be a hideg a szobába. Az étterem és az ételek választéka és minősége szuper volt, nagyon finom volt minden. Összességében csalódást okozott, hogy a 4 csillag helyett 3 várt, ami nem lett volna probléma, ha az ára is ezzel arányos lett volna. Vannak még tennivalók, szerintem.

Hotel Piroska Bük
biren4 2018-01-29 10:24

Az első benyomás nagyon negatív volt! Csomagunkba korai érkezési lehetőség is volt, ezért dél körül már ott voltunk a szállodában. Közölték, a szoba csak kettőkor áll majd rendelkezésünkre! Így még sohasem jártunk, hogy két órát várakoztassanak bennünket! Volt már olyan, hogy nem volt kész a szobánk (mi szeretünk korán érkezni), de kezüket-lábukat törték, hogy minél előbb a biztosítsák! Itt semmi segítőkészség nem volt e téren! Biztos, hogy soha többé nem fogok ide visszajönni, s ismerőseimnek sem ajánlom! Annak ellenére sem, hogy nagyon jól éreztük magunkat, tetszett a kinti jakuzzi, s az élőzene mind a két este! A konyhával sem volt gond, a személyzet is udvarias, s a tisztaság is megvolt. A szoba felszereltsége is jó volt, bár a négy * -tól kicsit elmarad. Összességében jó véleménnyel lettem volna, de a fogadtatás mindent lehúzott! Erre nagyon oda kellene figyelni!!!

tpeter126 2018-01-29 09:18

Sziasztok! Pozitív: - nagyon(!) finomak az ételek; - jó a szauna, és a beltéri wellness is; - tisztaság van; - kedves-, és segítőkész a személyzet; - könnyen megközelíthető, bőven van parkoló, közel a büki gyógyfűrdő; - kifogástalan az ágyakban a matrac. Negatív: - a szoba felszereltsége inkább *** alá. Gyenge a bútorzat, kicsi a fürdő, kicsi a tv, rossz az ajtószigetelés ( a folyosói zaj olyan, mintha nem is lenne ajtó); - a szobák egymástól való szigetelése nagyon rossz. A környező lakók összes fürdőszobai tevékenységét hallani; - kulcsos az ajtó (nem jártam még olyan 4*-os hotelben, ahol nem kártyás ajtónyitás volt).

dsandor103 2018-01-29 07:58

Egy hosszú 7végét töltöttünk el a hotelben. A konyha, wellness részleg nagyon jó. A hogy már más is írta, a TV műsorok nagy része német nyelvű, ráadásul össze-vissza vannak a csatornák, egy magyar, egy német... egyébként pozitív szájízzel távoztunk, jól éreztük magunkat! A recepciós hölgyek nagyon kedvesek!

bzoltan340 2018-01-03 08:18

67 éves vagyok és hatan mentünk szilveszterezni, akik hasonló kuruak mint én. A szálloda szolgáltatásai között szerepel, hogy lift is van. Sajnos mi nem abba az épületbe (még kérésünkre sem) kaptunk helyet ahol a lift van. Természetesen a legfelső emeletre lettek kiosztva a szobák. Szerettünk volna kérni segítséget (londinert) a csomagok felvitelére. Sajnos nem volt. Nem is értem egy 4 csillagos szállodában miért nincs. Ezek után közel 70 éves korunkban kellett felcipelni a csomagokat. A szilveszteri vacsora, a műsor, a zenekar jó volt, jól szervezett, sikeres volt.

lmelinda22 2017-06-26 13:29

T Hotel Piroska! A recepción nagyon kedvesek voltak velünk, a szoba kényelmes volt, a Welnes részleg kitűnő. Nagyon tetszett a pihenő részleg.Az ellátás is szinvonalas és jó volt.A kialakitása az étteremnek is nagyon tetszett, főleg a tálalás / a konyha/ rész. Nagyon jó volt az esti zene.Köszönettel: Lakosné Staudt Melinda Nagykanizsa

sjanos74 2017-02-07 10:30

A hotel erőssége a konyha. Részint jól főznek, részint igényesen van összeállítva a kínálat. pl. nem csak szárnyas és disznó ételeket kínálnak, hanem mindig van ezek mellett hal, és marha, vagy vad. Finom dolog, hogy van sajttál, amihez szőlőt is kínálnak. Kétféle olajbogyó is szerepelt a kínálatban, és a helyi, házias ételek is a palettán vannak. A személyzet is teljesen rendben van. A problémák: érezhetően, és érthetően arra törekedtek, hogy minél több szoba legyen. Ezekhez képest viszont igen zsúfolt az amúgy nagyon igényes wellness részleg. És nyilván e miatt kisebbek a szobák, mint igazán komfortos lenne. S persze a kis szobákban kicsi TV. A TV programcsomag szerintem elfogadhatatlan. A 18 csatorna kétharmada német nyelvű.

bistvanne65 2017-02-06 10:50

Tisztelt Cím! Fényképet nem készítettünk, de barátainkkal együtt remekül éreztük magunkat. Szuper a kiszolgálás a konyha fenséges, remek szolgáltatások vannak.Köszönjük a kellemes hétvégét!

bmw107 2017-02-06 08:24

Barátokkal, családdal töltöttük el a hétvégét. A szálloda a korábbi elvárásokat nyújtotta - nem ez volt ez első utunk, de nem is az utolsó!- A személyzet továbbra is nagyon kedves,a szálloda színvonala továbbra is nagyon jó. / Fürdőszobánkban a hajszárító adta meg magát, ami jelezve lett - elfüstölt-, a Wellnes részen a férfi öltözőben sem működött, de sajáttal megoldottuk.../ Összességében ismételten jól éreztük magunkat. Minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújt, ezért szívből ajánlom mindenkinek!!!

handrea157 2016-08-29 21:08

Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában, köszönjük. Az ételek finomak, a wellness szuper.

Hotel Piroska Bük Hotel Piroska Bük
tannamAria20 2015-11-13 09:50

Klassz hétvége volt, kár, hogy vége lett!

hotelpiroska 2015-09-10 13:36

Kedves Vendégünk! Köszönjük véleményét! Örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, visszavárjuk Önöket. A Hotel Piroska Vezetősége

kgabriella83 2015-08-03 00:42

Csodálatos 6 napot töltöttünk el Bükön a Piroska Hotel-ben. Igazán gyerekbarát szálloda animátorokkal és folyamatos programokkal. Fantasztikusak az ételek, a személyzet és mindennel elégedettek voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

kgabriella83 2015-08-03 00:41

Csodálatos 6 napot töltöttünk el Bükön a Piroska Hotel-ben. Igazán gyerekbarát szálloda animátorokkal és folyamatos programokkal. Fantasztikusak az ételek, a személyzet és mindennel elégedettek voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hotel Piroska Bük Hotel Piroska Bük Hotel Piroska Bük Hotel Piroska Bük Hotel Piroska Bük
serzsebet53 2015-05-07 20:04

A családdal töltöttük el a hosszú hétvégét. Az ételek fantasztikusan jók voltak, a személyzet nagyon kedves volt. A szoba tiszta rendezett a szálloda színvonalával megegyezett. Összességében jól éreztük magunkat. Kellemes kikapcsolódást nyújt fiatalnak, idősnek, felnőttnek gyermeknek! Szívből ajánlom mindenkinek!!!

vlaszlo162 2015-03-05 08:48

Kellemesen éreztük magunkat.A személyzet kedves volt,a szoba tiszta,az elmenyfürdő remek,csak jót tudok mondani.

bandrea205 2014-10-31 08:39

Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben eltöltött 3 nap alatt.Szép,igényes szállás,tiszta szobák,jó wellness.

husvet 2014-09-04 14:48

NAGYON JOL EREZTUK MAGUNGAT A HOTELBEN,A SZEMELYZET KEDVES VOLT, A SZOBAK TISZTAK,A WELLNES RESZ MEG KIVALO.CSUPA JOT TUDOK MONDANI ROLA.

Oldalak:
123

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x