Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

sveronika14 2019-12-28 10:34

Az újabb részlegben (Dália részleg) voltunk ahol tiszta,kényelmes, rendezett szobák voltak. Személyzet kedves és segítőkész. Ételek finomak voltak, de nem ünnepi jellegűek (almaleves halászlé helyett?) A wellness kicsi ennyi vendég számára. Nincs úszómedence és törölközőt 1-et adtak plusszban. A 4 csillagos hotel nem biztosított fürdőköntöst (csak külön díj megfizetése ellenében!) Felháborító, hogy még a vacsorához kért csapvízért is fizetni kellett szervízdíjat! A bárban kért italért is szervízdíjat kértek! Parkolási díjak megkülönböztetése???! Nem mindegy melyik honlapon foglalok?! Úgy érzem mindenért csak fizetek mint vendég ami nem fair. Visszatérni biztos nem fogok és ezért ajánlani sem fogom senkinek.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x