Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Zalaegerszeg - Hotel Semira" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Rozsa 2008-07-29 15:53
Szia Katalin, A szálloda egyszerü, régi tipusú. A wellness viszont vadi uj részleg. Zárt belső tér. Minden van benne és nagyon szép. Nem kell kimenni, fürdököpenyben tudtok menni. A gyerköc is talál érdekes dolgokat. Ha nagyon jó az idő nincs messze az AquaCity, de szerintem kevés a csuszda az Anagorához képest... viszont itt is van külön piciknek medence. A csuszdapark mellet pedig van egy nagyon szép tó. nézzétek meg térképen, másképpen nehéz megtalálni... olyan hogy gyerek játszó... hát nem emlékszem, de csak azért nem mert az én fiam már nagy. nem kerestük.
 
nkatalin7 2008-07-29 14:10
A hotel Semira felöl érdeklődnék, hogy milyen a wellness hétvégéjük? Mi gyerkőccel mennénk, van nekik való progi? Várom a véleményt, ha valaki járt már ott.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam