Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Kellemes pihenés kisebb bökkenőkkel" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Nyuszy 2018-03-15 09:51
A szállás összességében kellemes volt,az ágyak valóban kényelmesek,az alvás pihentető volt. Romantikára vágyó pároknak nem javasolnám,rengeteg gyermekes család van a szállodában,viszont a programkínálat nekik nagyon kedvező. A svédasztalos rész nagyon kicsi,nem igazán lehet odaférni a tálaló részhez. A reggelinél volt,hogy több időt kellett várni egy-egy étel pótlására.A lift nálunk sem működött és érkezéskor gond volt a szobák kártyáival,"ne zavarjanak"kártyát pedig nem kaptunk,így zavaró volt a takarítónő olykori bekopogása. Ezeket leszámítva a környezet csodálatos,a levegő nagyon tiszta.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam