Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "frobert45" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
frobert45 2016-08-28 20:35
3napot töltöttünk a Hotel Narádban (2felnőtt 3gyerek /2-4-7/ évesek). Megérkezésekor bejelentkezés a recepción nagyon kedvesen fogadtak minket minden felvilágosítást megkaptunk. Mivel 5-en voltunk kis családi apartmant kaptunk a szoba nagyon szép, makulátlanul tiszta volt, a kicsinek kiságy, kiskád,furdőlepedő volt bekészítve előzetes egyeztetés nélkül. Nagyon jó érzés volt hogy ennyire oda figyelnek a vendégek igényeire-szükségleteire. A wellness részleg tiszta kellemes feltöltődést biztosított a gyermek medencénél labda és egyéb vízi játékok voltak bekészítve. Étkezés első este lementünk vacsorázni a felszolgálók udvariasan fogadtak minket és az asztalunkhoz kísért az egyik, meglepetésünkre az asztalon rajta volt a foglalt tábla és a szoba számunk nagyon segítség volt hogy nem kellett a 3gyerekkel asztalt keresni ez az asztal minden étkezésnél a mienk volt,minden étkezésnél oda volt készítve az etetőszék a 2évesnek és az ülés magasító a 4évesnek Az ételek finomak változatosak voltak a feltöltés nagyon gyorsan ment. Egyszóval ajánlani tudom minden családosnak mert ritka az ilyen hely ahol ennyire oda figyelnek a vendégekre és ennyire szeretik a gyerekeket. Biztosan vissza térő vendégek leszünk.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam