Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Vélemény a hotelről" témához eddig érkezett hozzászólások:
Laroba Wellness és Tréning Hotel Laroba Wellness és Tréning Hotel
Oldalak:
1
kandrea306 2016-01-02 19:10
Könnyen megközelíthető, sok parkolóval rendelkezik. Mozgáskorlátozottak által is használható bejárat és feljáró az emeletre. Nagyon szép, újnak tűnő, igényes kivitelű építmény, tiszta, rendezett "udvarral"/előkerttel. Az alkalmazottak nagyon segítőkészek, kedvesek. A szoba tiszta, rendezett, igényes fürdővel. A tapéta újnak tűnt, a plafon rejtett led világítású, ami pont elég a szoba bevilágításához. A fűtő rendszer hangja hasonlít egy mosógép centrifugázásához, de a hidegben hamar meleget csinált. A TV régi típusú kicsi, dobozos, és működésekor élesen sípol (folyamatosan), azonban sok csatorna fogható. Az ágy nem túl nagy, de kényelmesnek mondható. A szobában nem lehetett csatlakozni a wifi hálózatra (csak az egyik ablakban állva), de a földszinten tökéletes volt a jel. Az étteremben a pincérek kedvesek és udvariasak, minden amit ettünk finom, ízletes volt. Telt ház ellenére a welness részlegen sosem volt tömeg, mindig kényelmesen igénybe tudtuk venni a medencéket és a szaunákat.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam