Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Ősz_kettesben" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
smihaly59 2015-11-18 17:28
A szoba lelakottság érzését keltette (koszos tapéta, szakadt függöny), gondolom a nyári idény után még nem volt idő minden szobát "rehabilitálni". Ez még bele is fért az akciós, remek kilátású szobaárba, de a poloskák már kicsit zavaróak voltak + egy ajtó a szobában, ami egy másik helyiségbe nyílt, de nem tudtuk hová,(éjszakára nem vártunk senkit, aki hívatlanul betoppan az általunk nem kontrollálható ajtón). Az ellátás, és a választék bőséges, a személyzet udvarias volt. Lenne azért egy kérdés: egy négy csillagos szálloda szobaárába nem fér bele a parkolási díj? Pitiáner, főleg úgy, hogy duplán akarták felszámolni!(elutazás előtti este rendeztük a számlát, másnap a szobakártya leadásakor, amit már a párom intézett mégegyszer felakarták számolni a parkolást. Duplán pitiáner!!!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam