Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Szigetköz" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kandrea138 2015-11-02 00:21
2 éjszakára utaztunk 2 gyermekkel. Pozitívumok: Gyönyörű környezeti adottságok, szép épület és szoba. Wellnessben kedves, segítőkész személyzet, gyerekeknek szervezett programok animátorait is dícséret illeti, ételek megfelelőek, gyorsan pótolták, ami elfogyott a svédasztalról. Negatívumok: minősíthetetlen hozzáállás a recepción, szinte nulla tájékoztatás, túl sok pluszban fizetendő szolgáltatás(pl. kötelező, de külön fizetendő ebéd, kötelezően fizetendő parkolás a pusztában!,fizetős játszóház). A Szigetköz szépsége miatt még biztos visszatérünk, de az is biztos, hogy egy másik szállodába.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam