Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hotel Divinus " témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Csuroskinga 2015-08-15 08:30
3 nap 2 éjszakát töltöttünk el az öt csillagos Divinus Hotelben. Sajnos nagyon csalódottan távoztunk. A szobánk ütött-kopott állapotú volt, a takarítás mindenhol hanyag volt. Koszos bútorok, ablakok, függöny, wc...stb. Az étteremben a reggeli szegényes (2 felvágott, 2 féle sajt, száraz pékárú, kevés friss zöldség és gyümölcs...stb.) volt minden alkalomal, arról nem is beszélve, hogy a három nap alatt a gyermekünk amit lemorzsázott az etetőszéke alá az étterembe a reggeli és vacsora alkalmával, azt nem takartották fel ott létünk alatt. A vacsora mirelit árúból sütött kínálatot is tartalmazott ( sajta-sonkávall töltött csirke, silány minőségű "mesefigurás húskészítmény") valamint az előző nap maradéka minden esetben "átalakult" és felbukkant a kínálatba ismét!!!! Nem gondolom, hogy ilyen szolgáltatásokkal méltó az 5 csillagra!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam