Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hotel Panoráma - vélemény." témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
candras32 2015-07-30 05:00
3 nap (2 éjszakát) töltöttünk a Panorámában. A recepciónál kedvesen fogadtak, az ügyintézés gyors volt. A lehetőségek között szerepelt a korai érkezés, ill. A kései távozás opció, természetesen megfelelő térítés mellett. Nekünk nem volt szerencsénk, szerettük volna, de nem tudtuk igénybe venni egyiket sem. A szoba berendezése, tisztasága megfelelő volt, bár a mérete meglehetősen szűkös volt. A szobában nincs légkondicionáló, ami nagy melegben (nekünk csak eső és szél jutott) komoly kényelmetlenséget okozhat. Az ellátás pazar, a konyha nagyon jó, az éttermi személyzet gyors, udvarias. A bár gazdag, de a kiszolgálás lassú, és nem azt hozták ki amit kértem, ráadásul kettő helyett egy italt hoztak, a pótlólag kihozottra pedig újra, külön szervízdíj került felszámolásra, pedig nem én hibáztam, hanem a felszolgáló. Ezért a bár nálam 0 pontos. A parkolással szerencsém volt, a mélygarázsban jutott hely. Kis kényelmetlenség, hogy a garázs nem a szállodán belül, hanem az utca másik oldalán, egy másik épület alatt van. Nincs messze, de arra elég, ha nincs nálunk ernyő, az eső pedig szakad, hogy jól elázzunk. A szállodának nincs wellness részlege. Kaptunk ugyan egy-egy jegyet, amelyet a szt. András fürdőben, vagy a tófürdőben lehet felhasználni. A rossz idő miatt mi a szt. András fürdőt részesítettük előnyben. A fürdő, hosszú zárt folyosó rendszeren át közelíthető meg. Maga fürdő kiváló. Egyetlen NAGYON NAGY HIBÁJA, hogy 16:30 ÓRAKOR BEZÁR! Összegezve a 3 napot, jól éreztük magunkat, bár az időjárás felelős kiszúrt velünk, a kedvünket nem tudta megtörni. A szállodába vissza mennék, bár kerülném a nagy hőséget, mert légkondi híján a szoba szauna érzés lehet.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam