Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "húsvét" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
fannifan 2015-04-08 11:57
A szálloda nagyon szép a személyzet kedves, az étterem kiváló. A wellness is jó. Az árak eléggé magasak. A bárban a sajtburgerben nem volt sajt a men dan salátában pedig nem volt szardellapaszta ahogy az étlapon szerepelt. A szoba nagyon szép volt és tágas.A sarokban viszont egy szép pókháló volt, a függöny szakadt volt. Ezek az apróságok azonban nem rontották el a hétvégénket.A gyerekeknek volt ajándék húsvétra, a tojás keresés viszont nem volt a legjobb van akinek egy sem jutott, más gyerek táskaszámra talált.Akinek nem jutott kapott egy szemet. A személyzet kitűnő! Vné 236-os szobaMendan Hotel Zalakaros   Mendan hotel Akciók   Mendan Hotel Vélemények

 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam