Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Mátra szivében" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hotel Narád & Park Hotel Narád & Park Hotel Narád & Park
Oldalak:
1
rkaroly21 2015-03-01 09:22
Nem hiába írták ki hogy a MÁTRA SZÍVÉBEN járunk! Szóról szóra így igaz. Közel hatvan éve járjuk ezt a csodálatos tájat de betelni azt hiszem soha sem lehet. Ez a szálloda olyan szép helyen van hogy vetekszik az összes felkapott környékbeli wellnessekkel.Itt mindenki megtalálja azt ami a korának és habitusának megfelel és kedves.A személyzet nagyon kedves és figyelmes, az étteremben felszolgált ételek nagyon ízletesek és a környék konyháját mindég reprezentálják. A szobák kényelmesek nagyon tiszták és mindegyikből a kilátás csodálatos.Tiszta időben a Tátrát lehet látni .Nagyon könnyen döntöttünk,hogy ide amikor csak tehetjük visszatérünk. Talán még annyit hogy igazán publikálhatnák a környező országokban is mert biztos szívesen felkeresnék a NARÁDOT:
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam