Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Tényleg retró" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
werika7 2015-01-19 09:47
Mi gyerekekkel töltöttünk el itt 3 napot. Elég veszélyesnek tűnt, kábelek voltak könnyen hozzáférhetők a gyerekeknek. Az erkélyajtók szintén nagy veszélyt rejtettek nekik. Hiányzott az egyik hűtő, ami nem lett volna baj, ha a kábeleket elrejtik mögötte. A másik úgy zúgott, hogy azt hittem valaki folyamatosan zuhanyozik a szobában. A gyerekeknek kihúzott kanapé folyton összerogyott és elég kényelmetlen volt. Az ételek jók voltak. Ez a szálloda felújításra szorul. A wellness medence volt a legjobb, amikor csak mi voltunk benne, akkor elég nagy is volt. Nagy erőfeszítéssel jól éreztük magunkat. Kedves a személyzet, bár a recepciósoknak előre kellett köszönni, nem iparkodtak megelőzni.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam