Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Szilveszteri wellness" témához eddig érkezett hozzászólások:
Prémium Hotel Panoráma
Oldalak:
1
pkata8 2015-01-04 13:13
Férjemmel a szilvesztert töltöttük a hotelben. Minden szolgáltatással elégedettek voltunk. A reggeli és a vacsora kínálata valóban bőséges és nagyon ízletes volt. Az óév-búcsúztató, szervezett programok színvonalasak, minden igényt kielégítőek voltak. Részt vehettünk többek között: -színvonalas gálavacsorán,all inclusive italfogyasztással -élőzenés táncos mulatságon -meglepetés szórakoztató műsoron -újévköszöntő éjféli pezsgős koccintáson -tűzijátékon, közvetlenül a Balaton partján -tombolasorsoláson Negatívumként említeném meg, hogy a tombolasorsoláson kevés volt a megnyerhető ajándék, s ezek is - a meghirdetettel ellentétben- kevésbé voltak értékesek. Összességében pozitív benyomást keltett, jól érzetük magunkat. Bátran ajánljuk a hotelt! ;)
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam