Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Zalakarosi pihenés" témához eddig érkezett hozzászólások:
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel
Oldalak:
1
kanai 2014-02-03 13:36
Izgalmas utazás után érkeztünk meg az általunk már ismert és kedvelt zalakarosi hotelbe.A hotel konyhája kitűnő és nagyon kedves a személyzet.Szép a szálloda wellness részlege, de sajnos most hétvégén zsúfolt volt.Eddig a hotel adott egy kedvezményes belépőt a karosi Gyógyfürdőbe, most ez kimaradt a csomagból. A zsúfoltság oka valószínűleg emiatt volt.Nagyon kedveltük ebben a hotelben a szauna felöntéseket, kitűnő szauna mesterük volt. Sajnos a felöntések már csak további térítés ellenében érhetők el. Nekem ez egy kissé kedvemet vette. Mindent összevetve nagyon kellemes hétvége volt, jól éreztük magunkat.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam