Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Erkel Hotel Gyula" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kgyula5 2013-07-24 07:03
Akciós nyári üdülést választottunk, a 3 helyett 4 éjszakát. A szálloda kifogástalan: RENDKÍVÜL figyelmes és készséges személyzet, szépen felújított, tiszta minden, kiváló és rendkívül széles éttermi választék. A legapróbb dolgokra is figyelnek. Például az étteremben a pici gyermekkel érkezőknek kényelmes, külön rész, ahol jól elfér az etetőszék. Vagy a déli leves- és főzelékmenü. Mi egyszer vettük csak igénybe, de a kisgyermekesek részére ez is nagyszerű szolgáltatás. Tökéletes wellness, a tisztaságra nagyon figyelnek. Nagyszerű dolog az átjárhatóság a Várfürdőbe. (Nem a szállodát minősíti, de az agyonreklámozott nem régen átadott Castello szaunapark hagy kívánnivalót maga után. A külön fizetendő 1.850 Ft-ba nem fér bele, hogy folyamatosan minden szauna üzemeljen, nem fér bele az ivóvíz, nem fér bele a szaunalepedő. Na és ami a legmeglepőbb volt, hogy a sós és a mézes felöntést nem a finn szaunában végezték, hanem a gőzfürdőben, mondván, hogy ez a két felöntés nagyon elpiszkítja a padokat. Tehát a padok időnkénti esetleges cseréje sem fér bele a viszonylag magas külön belépőbe. Kipróbáltuk, de egy alkalom elég volt. A szállodawellness részlege, ha kisebb is, de szolgáltatásban übereli a "szuper" Castellot. Ott van szaunalepedő, van víz, pedig nem kell külön fizetni érte.) Az Erkel Hotelről csak jót mondhatok, egyetlen észrevétel, amin talán ellehetne gondolkozni a vezetőségnek: 3 nappal a menetel előtt foglaltam a szállást. A visszaigazoláson nem volt egyértelmű, hogy a fizetés helyszínen kp vagy bankkártya, vagy pedig felét előre átutalni 8 napon belül. Felhívtam a recepciót, ott nagyon kedvesen jelezték, hogy sajnos előre kell utalni a felét, ez a rendszer. Van, aki nem szeret utalni, ráadásul 1-2 nap volt az utazásig. De ez a kis észrevétel semmit nem von le a minősítésből.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam