Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Inkább Valentin-napkor!" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
sfruzsina 2013-01-26 11:20
Nagyon élveztük a szilveszteri csomagot, ez volt az első alkalom, hogy nem februárban mentünk. Finomakat ettünk, kicsit sokan voltak a frekventált időszak miatt, de még így is hozzáférhető volt a wellness részleg. Az egyetlen negatívum, hogy a szilveszteri vacsorához egy pohár italt sem kaptunk. Kitettek az asztalra ásványvizet és gyümölcslevet egy papírtal, melyre fel lehetett vezetni a fogyasztást, amit aztán a szobához írtak. Nem hiszem, hogy fejenként egy pohár pezsgő ne fért volna bele a csomagba. Azt megértem, hogy az italfogyasztás nem része a csomagnak, de akkor ne készítsék ki az asztalra. Ár-érték arányban a valentin csomag klasszisokkal jobb!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam