Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Diamant Hotel" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Waltzer 2012-07-29 19:59
Maga a környezet és a kert nagyon szép. A hotel szobákban meleg van, a légkondicionálás nem működött megfelelően, a félpanziós ellátásban a reggeli bőséges, és finom volt. Azonban a vacsora és a választéka nem egy 4 csillagos szállodát tükrözött. Az éttermi személyzet lassú volt, nem jöttek oda az üres poharakhoz megkérdezni, hogy hozhatnak-e esetleg még valamilyen italt, hanem mindig szólni kellett, ugyanígy a számla esetében. A cocktail lapon ha jól emlékszem 3-4 féle cocktail volt. Inkább ki kellett volna hagyni a kipróbálását, és más, jól bevált italt kellett volna választani. A meglepődést még az okozta, hogy a nem szállóvendégek is használhatták a medencét/wellnes szolgáltatást. Sajnos így a napágyak darabszáma is korlátozott volt, ezért nekünk szállóvendégeknek az egyik napon nem jutott. Úgy tudjuk, nincs korlátozás a létszámban. Ilyen esetben ha korlátozott darabszámú napágy van, lehet célszerű lenne! A szálloda pub részében mind a kiszolgálás mind a hangulat nagyon jó volt! A szállodához is tartozó Sári csárda pedig nagyon jó ételeket kínál! Félpanziós ellátás helyett célszerűbb szerintem a csárdát választani!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam