Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Sárvár-Park Inn" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
Vargáné T Márta 2009-06-08 19:24
Szép Jó Estét a Fórumozóknak! Talán én is tudok segíteni Inbaunak 1-2 -3 tapasztalatom megosztásával. 2006-ban és 2007-ben jártunk szép országunk nyugati szegletében, s Ott 3-szor voltunk a városi gyógy-és élményfürdőben (Sárvár). Akkor tapasztaltuk először azt a modern órás beléptető, -és öltöző rendszert. Nagy tisztaság, modern külső, jellemezte a számtalan kinti medencét nyugis gyermek pancsolókat, élményelemeket, sodrót ...stb. No, és szerintem miért gyermekbarát, mert ott van a több pályás csúszdájuk, ahol, ha kisebb volt a gyermek pap, mama, nagyi nagypapi, nagyobb tesó ölében ülve-dőlve élvezte a korlátlan csúszkálást, mert nem volt elkülönítve vagy külön pénzessé téve. Remélem szerettek Ti is csúszdázni, mert a gyerkőc majd nyaggat, én sem engedném le kisebb 5 éves gyermekeimet, ha még olyan korú lenne. Nyár kellős közepén voltunk mind 3 kiránduláskor júli /aug hónapokban, még sem volt nagy tömegnyomor. Akkor még az árak elfogadhatóak voltak,-most nincs infóm róla- de mi nem túl sokat vásároltunk bent, az inni valót vittük, ételünk, pedig megoldott volt, nasi megfizethető volt. A fent nevezett Park Inn Hotel akkor nagyon új volt, ott található a tő szomszédságában, azt hiszem átjárható lehetett a fürdővel, de legalább is remélhető, hogy biztosítják a belépőket, hiszen 4*-os hotel, szállásként nem ismerem ezért icipici az infóm. Akármit választotok legyen szép és jó és feledhetetlen Mindannyiótoknak a pihenés! Üdvözlettel:Varga Márti /Másoknak is köszönöm a tapasztalatok megosztását. Mosonmagyaróvárról várok még visszajelzéseket, Akoszt üdvözlöm!/
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam