Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1234

tzsofia13 2019-12-28 00:41

A karácsonyt töltöttük itt, összességében jó volt. Az ételek kiválóak voltak, a wellness részleg is hibátlan volt. Sajnos a superior szoba a konyha fölött volt, és folyamatos volt az onnan hallatszó dübörgés egész nap, este 11-ig. Kicsit kényelmetlen volt, hogy a kinti termál medencéhez át kellett járni a másik épületbe, ami az út túloldalán volt. A nem svédasztalos ételekre nagyon sokat kellett várni, volt, hogy egy órát vártunk. De alapvetően jól éreztük magunkat, annyira, hogy szerettünk volna még egy napot maradni. Sajnos annak az ára feláras és horror összeg lett volna, így erről lemondtunk.

pkrisztina82 2018-05-28 11:30

Wellnesshétvégét töltöttünk (péntektől-vasárnapig) a szálloda Bio-komfort teakonyhás szobájában kutyussal. A szoba kényelmes, tágas volt. Problémaként a szellőztetés megoldatlanságát emelném ki. A szoba üveg felülete (sajnos nem ablaka) nem nyitható semmilyen formában, az ajtó nem buktatható. A teakonyha és a fürdő kicsiny ablaka egy csövekkel és nagy elvezetőkkel zsúfolt sötét és igen meleg folyosóra nyílik. Ezáltal még kereszthuzat sem tud megvalósulni. Ugyan klimatizált a szoba, de a friss levegő nem tud bejutni. A többi szolgáltatás kifogástalan volt, kifejezetten ízletes, finom a svédasztalos vacsora kínálata. A személyzet kedves, figyelmes volt.

fenyvesi63 2017-09-21 07:39

Két éjszakát töltöttünk a szálloda új épületében. Két szobát kértünk, mindkettő fantasztikus volt, minden luxussal fel volt szerelve. Az idáig látogatott szállodák közül ez volt a legkülönlegesebb. Az étterem kínálata is többé-kevésbé megfelelő volt. Sokféle étel közül lehetett válogatni, tényleg mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Ami nem tetszett, az a gyümölcs választék. Éretlen, rossz minőségű gyümölcsöket szolgáltak fel, bár inkább ne tették volna ki őket. Az sem tetszett, hogy az étkezési idő alatt a "használt" asztalokat nem szedték le és nem terítettek az újonnan jövő vendégeknek. Pincért alig lehetett látni, meg se kérdezték tőlünk, hogy kérünk-e valamint. A személyzet, különösen az új épület személyzete nagyon kedves volt, ami a főépület recepciósairól nem mondható el. Érkezéskor és távozáskor ugyan kedvesek voltak, egyébként meg észre se vették a vendégeket. Engem baleset ért a szállodában, és jól esett volna egy-két együtt érző szó a részükről. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, a wellness részleg is jó volt.

bszabina12 2017-03-20 09:04

Nagyon szépen köszönjük a hétvégét az összes szállodai dolgozónak. 2 éjszakát töltöttünk el a Hotelben, összesen 6-an voltunk. Az étkezések (reggeli, vacsora) bőségesek és finomak voltak, és persze az innivalók is. A vacsora közbeni italok picit drágák voltak, hasonlóan mint egy étteremben. A vacsora alatt zene szólt, ami jó hangulatot adott. A szobák szépen berendezettek, tiszták, kényelmesek. A wellness részlegben 1 kinti és 1 benti medence volt, hiányoltuk az úszómedencét/jacuzzit. A szauna tágas, az egész fürdőben nem voltunk sokan, kellemesen lehetett pihenni. A recepción kedvesek és segítőkészek voltak mindig. Használtuk a bowling pályát és billiárdoztunk is, nagyon jó hogy ezek itt helyben megtalálhatóak voltak. Összességében nagyon pozitív az összkép, szívesen ajánlanám ismerőseimnek, és én is szívesen visszamennék. Ha esetleg felújításban/terjeszkedésben gondolkodna a szálloda, a wellness részleg bővítését mindenképpen meg kellene fontolnia.

pkatalin78 2016-11-15 13:06

Hajdúszoboszlón a Silver Hotelben immár 4. alkalommal jártunk, a szoba igényes, hangulatos, kényelmes, meleg és nagyon tiszta. A személyzet udvarias, kedves a félpanzió kínálata és ízvilága is nagyszerű volt. A wellness részleg is kellemes, nincs tömeg mint a helyi fürdőben, így valóban lehet pihenni, feltöltődni, gyógyulni.

limre22 2016-09-15 13:36

három napot töltöttünk a hotelben úgy keztük, hogy a takarítónénit megkértem hogy egy kicsit öncse le a wc-t mert erős vizelet szag van a fördőszobában, természetesen ezt megtette, mire megközöntem, ő pedig szívesent felelt. jobb lett volna ha elnézést kér a személyzet semmi különös, a tisztaság szintén, a a víz amiért mentünk nagyon jó volt.

mateanyukája 2016-08-28 13:42

5 éjszakát töltöttünk a hotelba.Mivel elég későn foglaltam,a főépületben mát nem volt szabad szoba,így a medence melletti bio-konyhával felszerelt apartman részben kaptunk szobát,ami hatalmas csalódás volt. Már ott kezdődött,hogy az összes apartman előtt kis kert,a felsőkhöz terasz tartozott,3 apartman,köztük a Miénk is(803-as)egy lépcső mögött helyezkedett el.Mindkét oldalon mosó-szárítóhelység alattunk szintén mosókonyha,a szobához ablak az utcára nézett,ahol szintén nem volt lehetőség a vizes törülközők szárítására és szellőztetésre sem,mivel olyan díszrácsok voltak,amin bárki benyúlhatott az utcáról. Éjszaka a mosókonyhából folyamatos zaj hallatszott az utcán szemben pedig folyamatosan ordibáltak,hangoskodtak.A járdán haladók beszéde is hangos volt,így nyitott ablak mellett nem lehetett aludni... A pótágy vékony matracos kempingágynak felelt meg,borzalmas kényelmetlen volt.A 6 nap alatt egyetlen éjszaka sem tudtunk pihenni... A szobában nem volt szőnyeg,járólapos volt,zuhanyzóból kiszállva egy szem fürdőszobaszőnyeg volt,ami elhagyása után borzalmasan kellemetlen volt eljutni a szobába felöltözni mezítláb. a fürdőben nem volt megfelelőszellőzés,így folyamatos pára és víz volt.Kértem és kaptam felmosót,amivel fel tudtam törölni a vizet és szárítót,amin tudtam teregetni,de állandóan attól féltem hogy valaki ellopja a törölközőinket és fürdőruháinkat éjjel,ennek a borzalmas apartman elhelyezkedése végett ki volt téve... a kinti medencében jég hideg víz volt,a kisfiam egyszer sem tudott fürdeni és Mi sem,így kénytelenek voltunk átjárni a Hajdúszoboszlói fürdőbe. a 6 nap alatt egyszer akartunk elmenni parkolóból,természetesen a kapott kapunyitókártya nem működött,újra be kellett vinni a recepción aktiválni. az üdvözlő italt másnap este a vacsoránál kaptuk meg,amit külön "igényelni kellet" Az éteremben a reggeli elment,de a vacsoránál soha nem találtunk szájízünknek megfelelőt,se pulykamell,se csirkemelles étel nem szerepelt a választékon. az egész ottlét kényelmetlen volt,tele bosszúsággal. egy 4* szállósában fizetünk be közel 200 Ft-ot,de állítom,bármelyik környéken lévő sima apartmanban is különb szolgáltatást és körülményeket kaptunk volna... Összességében ez egy hatalmas csalódás volt.

TóthJ 2016-07-02 14:34

Négy éjszaka eltöltése után korrektnek nevezhető ellátás wellness és gyógyvíz ügyben.A reggelinél a frissen csavart narancs, alma és zöldséglevek finomak voltak a vacsora pedig jóízű volt.Kettő gondolat: a főépületben tartozó medencénél hangos a zene,a másik épületben a mellékhelyíség ritkán takarított.Összességeben nagyon rendben volt minden. Tóth János

Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver
komcsi25 2016-04-12 20:57

Voltunk már itt 2 éve, eredetileg nem ide akartunk jönni, de mivel egy héttel utazás előtt kértünk árajánlatokat, már csak itt volt hely a hétvégére. Nem bántuk, annó jól éreztük magunkat. Ismét új épületi superior szobát foglaltam a jacuzzi és a közelebbi wellness rész miatt, megéri azt a kicsi felárat. A 924-es szobát kaptuk, szép és tágas, teraszáról belátni a kinti wellness részleget. A jacuzzi működik, jól esik benne pihenni 2 főnek is. Meglepően sokan voltak a szállodában, de ez csak vacsoránál tűnt fel, a medencékben mindig volt hely. Péntek este nem az én szájízemnek megfelelő volt a választék (leginkább halak és máj), így kénytelen voltam életembe először kacsacombot enni és sütivel jóllakatni magam. Az ebédlőben non stop szól a hangszóróból egy kb 10 éve megírt CD magyar zenékkel.Félreértés ne essék, nincs bajom a régi magyar dalokkal, de amiket leadtak, borzalmasak. Reggelinél már nem volt gond, a "megszokott" bőséges választék fogadott mindkét nap. Wellness részleget tekintve érdemes az új épületit használni, kinti és benti melegvizes medence, illetve szauna van. Itt tavaly előtt sem és idén sem ment a gőzkabin. Kint pedig van egy hideg vizes medence, ez nem volt feltöltve vízzel, alján kb 20 cm sárgás víz volt, körülötte fugáztak, rá is fér a korszerűsítés. Átmentünk a régi részre is, kipróbáltuk a szaunát, ami sokkal melegebb, mint az új épületi, nem lehetett benne megmaradni. Gondoltam, hogy mint 2 éve, most is belefutok a kinti medencébe, de a víz színe elvette ettől a kedvem, így 10 perc után jöttünk is vissza az új részbe. Az idő nem volt a legjobb, de a kinti medencében jól esett a pihenés. Az még mindig jó ötlet, hogy a benti medence mellett van centrifuga. Szombat este már a vacsora nagyobb választékkal bírt, jól laktunk, az ételek többnyire finomak voltak. A vacsoránál felszolgált italok nem olcsók, példaként egy 0,25L-es Sprite 400 Ft-ba kerül. Vacsora után még lementünk a kinti medencébe (péntek-szombat este 9-ig van, többi napon hamarabb zár), nem volt felkapcsolva a kinti lámpa, szinte semmit nem lehetett látni. Kis idővel később felkapcsolták, majd 9-hez közeledve (8:50 körül) ránk oltották, így jelezve, hogy most már menjünk onnan.. Kb 10-en voltunk a medencében, nem is értettük, hogy lehet ilyet.. arról nem beszélve, hogy a pezsgést is kikapcsolták fél 9 előtt. Mind1, eltettük magunkat holnapra. Másnap korán reggeliztünk, hogy még tudjunk wellnessezni, 11-ig kellett kicsekkolni, de utána még lehet maradni a wellnessbe saját köntössel és törölközővel. Összességébe jól éreztük magunkat, pihenni mentünk, ez többnyire sikerült, sajnos azonban látszik a szállodán, hogy rossz irányba tart.

kgyorgyne29 2016-04-01 22:57

A húsvéti hétvégét töltöttük a Hotel Silverben,a főépületben!Korábban már jártunk ebben a szállodában,és most is,mint anno,nagyon jól éreztük magunkat!Ebben a szállodában az teszik,hogy két épületből áll,ezáltal olyan mintha egy helyett két szálloda szolgáltásait vennénk igénybe!Ezért sem volt érezhető a teltház a medencéknél,szaunákban!Az étteremben is jól szervezetten volt ülőhely mindenki számára!Köszönet érte!Kiemelném a személyzet kíváló munkáját,az ételek pazar választékát a szobák otthonos hangulatát,a különböző helyű,hőmérsékletű medencék élményelemeit amelyek mind hozzájárultak az elégedettségünkhöz!Szívből ajánlom mindenkinek aki igazi wellnesses pihenésre,kikapcsolódásra vágyik!Mi még biztosan visszatérünk!Ha Hajdúszoboszló akkor Hotel Silver!

pkrisztina108 2016-03-26 23:26

2 éjszakát töltöttünk az új épületben. A szoba tiszta és megfelelő nagyságú volt. A tv nagyon régi és a világítás elég gyenge, félhomály volt a szobában, akkor is, ha minden lámpát felkapcsoltunk. Meglepő volt, hogy ebben az épületben senki sincs a recepción, így még éjjel is bárki be tud jönni észrevétlenül. A recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek, de az étteremben és a presszóban türelmetlenek, néha modortalanok voltak. Az étel nagyon finom és változatos.

Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver
balbert8 2016-02-18 17:11

Nagyon jól éreztük magunkat 3 napot töltöttünk a szállodában ami nagyon szép, kényelmes és tiszta volt. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak és a választék is bőséges volt. A wellnessrészleg szintén szép és tiszta volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.

nistvanne34 2016-02-08 09:48

2. alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A szállásfoglaláskor tájékoztattak, hogy az új épület nem működik. Az étkezések , a wellnes, a massage nagyon jó (2 éj, nem lehetett megunni)

Hotel Silver
sjozsef162 2016-01-22 18:26

Csaladias hangulat,eszmeletlen buli,nagyon finom etelek!

bmarta67 2016-01-04 19:05

3 napot töltöttünk a Hotel Silverben,az új épületben foglaltam superior kétágyas szobát, maximálisan elégedettek voltunk a korszerű és modern berendezéssel ( távvezérelhető Cardo ágybetét, jakuzzi ), minden tiszta és jó illatú volt. A személyzet kedves és segítőkész, a be- és kijelentkezés nagyon gyors. A wellnessrészleg tiszta volt, a medencék vizei a kiírt hőfoknak megfelelő és rendszeresen ellenőrzött volt. Az ételválaszték sokrétű volt, bárki megtalálhatta a neki tetszőt. Köszönet a személyzetnek, nem utoljára jártunk ott. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

tzsuzsanna79 2016-01-04 17:52

4+ csillagos hotelbe foglaltam..(152 000 volt 2 főre 2 éjszaka) de 2 csillagos lett belőle... Nem a főépületbe kaptunk szobát,se a szoba mérete,sem az építészete nem felel meg a 4 csillagnak. Fürdőszoba nagyon kicsi,és a tükör feletti villanykapcsolót nem lehet elérni,csak 167cm felettinek...viszont a sminkes tükör 150 centiseknek van felszerelve.. a wc műanyag része gusztustalan sárga.. a 120 kg férjem alig fért be a zuhanykabinba,ami 80x80-as.. a szoba mérete is max 3 csillagig jó,a tv késuülék minimum 20 éves... a fűtést nem lehet szabályozni.. Az étteremhez át kell menni a másik épületbe..50- méter..( minusz fokok) ahol nincs ruhatár,vagyis a régi müvelődési házakhoz szokott 1 hosszú cső.és hagyd ott a kabátod... én speciel nercbundában érkeztem.. közöltem,hogy nem vagyok hajlandó örizetlenül a folyoson hagyni..erre 1 hölgy levitte a portára..az étterem kb 250 főre 2 női wc volt a mi ajtónknál,ebből 1 nem engedte le az ülőkéjét... tehát teljesen körbe pisilve...a 2 mosdóhoz 1 szappantartó,ami üres volt szilveszter éjjelén,és másnap délelőtt 11.kor is.nem volt kéztörlő,csak elektromos szárítógép..az ajtonálló mindenkit beengedett,melegítő alsóban,farmeringben,és papucsban jövőket is. Kevés volt a pincér,nem voltak felkészülve, fehér bort kértünk...1 ajámlat volt rizlimg... hát inkább meghagyom nyárra fröccsnek jó,de nem szilveszter éjjelre. másnap a reggelinél nem volt semmilyen víz kirakva,közölték igyak naracslevet,az még volt az autómatába... 14 percet vártam 1 kancsó vízre. a felszolgálló kislányon nem volt harisnya, (pedig ez előírás vendéglátó öltözékként),és majdnem kint volt a bugyija.. olyan rövid volt a szoknyája...Felháborító,hogy ennyi pénzért ilyen pocsék szoba,és kiszolgálást kaptunk.. ui> az étel minősége,és a zenekar viszont kíváló volt.

tzsuzsanna79 2016-01-04 17:45

4+ csillagos hotelbe foglaltam..(152 000 volt 2 főre 2 éjszaka) de 2 csillagos lett belőle... Nem a főépületbe kaptunk szobát,se a szoba mérete,sem az építészete nem felel meg a 4 csillagnak. Fürdőszoba nagyon kicsi,és a tükör feletti villanykapcsolót nem lehet elérni,csak 167cm felettinek...viszont a sminkes tükör 150 centiseknek van felszerelve.. a wc műanyag része gusztustalan sárga.. a 120 kg férjem alig fért be a zuhanykabinba,ami 80x80-as.. a szoba mérete is max 3 csillagig jó,a tv késuülék minimum 20 éves... a fűtést nem lehet szabályozni.. Az étteremhez át kell menni a másik épületbe..50- méter..( minusz fokok) ahol nincs ruhatár,vagyis a régi müvelődési házakhoz szokott 1 hosszú cső.és hagyd ott a kabátod... én speciel nercbundában érkeztem.. közöltem,hogy nem vagyok hajlandó örizetlenül a folyoson hagyni..erre 1 hölgy levitte a portára..az étterem kb 250 főre 2 női wc volt a mi ajtónknál,ebből 1 nem engedte le az ülőkéjét... tehát teljesen körbe pisilve...a 2 mosdóhoz 1 szappantartó,ami üres volt szilveszter éjjelén,és másnap délelőtt 11.kor is.nem volt kéztörlő,csak elektromos szárítógép..az ajtonálló mindenkit beengedett,melegítő alsóban,farmeringben,és papucsban jövőket is. Kevés volt a pincér,nem voltak felkészülve, fehér bort kértünk...1 ajámlat volt rizlimg... hát inkább meghagyom nyárra fröccsnek jó,de nem szilveszter éjjelre. másnap a reggelinél nem volt semmilyen víz kirakva,közölték igyak naracslevet,az még volt az autómatába... 14 percet vártam 1 kancsó vízre. a felszolgálló kislányon nem volt harisnya, (pedig ez előírás vendéglátó öltözékként),és majdnem kint volt a bugyija.. olyan rövid volt a szoknyája...Felháborító,hogy ennyi pénzért ilyen pocsék szoba,és kiszolgálást kaptunk.. ui> az étel minősége,és a zenekar viszont kíváló volt.

Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver
bistvan252 2016-01-03 18:31

A kiszolgálással és a szabadidő eltöltési lehetőségek sorával maximálisan elégedettek voltunk! Bátran ajánlom minden korosztálynak!

tnoemi11 2015-12-29 05:49

Szep elmenyben reszesultunk!

hgabriella30 2015-12-15 14:14

Kedves Wellness Hétvége Stábja! A Silver Hotelben 5 - 6 éve jártam utoljára. Megdöbbenve tapasztaltam a ,,gazdátlanság" jeleit. A szobánkban a foltos, kopott padlószőnyeget, a fürdőszobában a WC csészén szinte átlépve történő bejutást,( 307 szoba ) a nem működő szagelszívót, a tetőkertben a napelemek között burjánzó 30-40 cm-es gazt, a wellness részlegeken a mennyezeti szerelőnyílásokat fedő rácsos fémborításokon megjelenő felületi rozsdásodást, a sötét foltos szaunalepedőket, az új részen a szaunában a törött léceket az ülő részen. Megmaradt a személyzet kedvessége és a kielégítően ízletes ételkínálat! Ezért az igényes vendégek részére NEM ajánlom a szállodát az épület lepusztulóban lévő állaga miatt és a 4 csillagos minősítést sem tudom teljesen elfogadni, ezért én sem kívánok többet ide utazni. Szerintem a minősítés max.: 3,5 csillag. Tisztelettel: Bánkuti Gábor 70/ 9312671

Oldalak:
1234

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x