Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
gambler
2009-07-21 23:57
Szia Attila ! Köszönöm a válaszod ! Snnak meg különösen örülök,hogy jó véleménnyel vagy a helyről. Teltház talán nem lesz, mert hétköznpokat töltünk ott. Külső programokat is tervezek, pont azért, amit Te is említettél. Kösz még egyszer ! Üdv. gambler |
|||||
|
Kiss_Ati
2009-07-21 00:50
Sziasztok ! Szívesen vennék bármilyen tapasztalatot a fent említett szállodával kapcsolatban ! A hónap végén mennék két gyerekemmel.( 11 és 8 évesek) Köszönöm előre is ! |
|||||
Kiss_Ati
2009-07-21 00:50
|
|||||
|
istvánka
2008-03-30 16:12
03.28-3O között voltunk ebben a szállodában. a négy csillag helyett a kiszolgálás és a recepció "szolgálatkészsége " miatt jóindulatúan csak 3 csillaggal minősitenénk. Nem elég a modern épület ehhez színvonalas kiszolgálás is kell. Egyedül a táj szép. A wellnes részleg kicsi. |
|||||
|
wzsofia
2008-03-12 00:12
A hotel gyönyörű, de nekünk mégsem jött be. A wellness elég pici,és a víz nem túl meleg.A reggelit 10 óráig lehet elfogyasztani,ehhez képest 10 elött 5 perccel,nagy csörömpöléssel tüntetően elkezdtek mindent lepakolni a svédasztalról.Nekünk a csúcs továbbra is a Mendan és a Residence,bennük nem lehet csalódni!!!! További ajánlatok SOPRONban Sopron szállás Wellnes hotelek Sopron Soproni szállodák Sopron wellness akciók Szállás akciók Sopron Sopron akciós wellness Sopron hotel Lövér SOPRON Sopron wellness Sopron Vélemények
|
|||||
|
wzsofia
2008-03-12 00:12
Egyetértek. A hotel gyönyörű, de a wellnes valóban kicsi, és a víz hideg volt. Nekünk az étkezéssel nem volt problémánk. Ennek ellenére nem mennék vissza, ahhoz túl messze van. Egerben a Park hotel jobban tetszett, és még közelebb is van. |
|||||
|
t.mara
2006-10-11 14:22
Sziasztok, volt valaki a Fagus hotelben mostanában??? szeretném tudni mi a véleményetek. Hanga |
|||||
|
t.mara
2006-10-11 14:22
Szia Hanga! Igaz elég régen tetted fel ezt a kérdést, de én most csatlakoztam hozzátok, ezért a késői reagálás. Remélem még hasznát veszed! Én rendszeres látogatója vagyok a Fagusnak és nagyon szeretek eltölteni ott 3-4 napot. Fantasztikus a konyhája, udvarias a személyzet, csodálatos körülötte a park stb, stb. Ha van konkrét dolog, ami érdekel és még azóta sem jártál ott szívesen válaszolok. Mara
|
|||||
Oldalak: | 1 |
Top 20