Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

gambler 2009-07-21 23:57

Szia Attila ! Köszönöm a válaszod ! Snnak meg különösen örülök,hogy jó véleménnyel vagy a helyről. Teltház talán nem lesz, mert hétköznpokat töltünk ott. Külső programokat is tervezek, pont azért, amit Te is említettél. Kösz még egyszer ! Üdv. gambler

Kiss_Ati 2009-07-21 00:50

Sziasztok ! Szívesen vennék bármilyen tapasztalatot a fent említett szállodával kapcsolatban ! A hónap végén mennék két gyerekemmel.( 11 és 8 évesek) Köszönöm előre is !

Kiss_Ati 2009-07-21 00:50

INFO :
Sopron wellness szálloda
Sopron akciós szállás  
Sopron akciós wellness   
Sopron hotel Lövér   
Soproni szállodák   
Sopron wellness hotel   
Sopron akciós wellness 
Soproni akciók 
sopron wellness vélemények 

Szia Gambler! Én 2008. dec. elején voltam a Fagusban. Szerintem maga az épület szép, modern, tiszta, és nagyon sendes helyen, közvetlenül az erdő mellett épült. Jó kiindulási hely kisebb-nagyobb túrákhoz. A wellness rész egészében nekem kicsinek tűnik. De viszont van egy külön gyermek medencéjük, elég nagy is, ami Neked/Nektek jó lesz, mivel a 2 gyermeked is viszed. Attól tartok, hogy egy teltház közeli helyzetben zsúfolt lehet a wellness. Sajnos szintén kicsinek gondolom teltház esetén az éttermet. Bár nyáron még lehet a teraszra bővíteni, de már mástól is olvastam, hogy sorba kellett állni a bejutáshoz. De viszont nagyon jól főznek! Nekem minden ízlett, a reggeli és a vacsi is finom volt. Összeségében: szerintem jó hely, csak ne legyen teltház. Emellett pedig 3-4 napnál hosszabb tartozkodás esetén azért legyen házon kívüli program is, mert akkor már uncsi lesz házon belül.

Jó pihenést! :) Attila

Sopron wellness szálloda - HOTEL FAGUS - KÜLSŐ TERASZ Sopron wellness szálloda - HOTEL FAGUS - wellness centrum Sopron wellness szálloda - HOTEL FAGUS - wellness medence

istvánka 2008-03-30 16:12

03.28-3O között voltunk ebben a szállodában. a négy csillag helyett a kiszolgálás és a recepció "szolgálatkészsége " miatt jóindulatúan csak 3 csillaggal minősitenénk. Nem elég a modern épület ehhez színvonalas kiszolgálás is kell. Egyedül a táj szép. A wellnes részleg kicsi.

wzsofia 2008-03-12 00:12

A hotel gyönyörű, de nekünk mégsem jött be.

A wellness elég pici,és a víz nem túl meleg.A reggelit 10 óráig lehet elfogyasztani,ehhez képest 10 elött 5 perccel,nagy csörömpöléssel tüntetően elkezdtek mindent lepakolni a svédasztalról.Nekünk a csúcs továbbra is a Mendan és a Residence,bennük nem lehet csalódni!!!!

További ajánlatok SOPRONban  Sopron szállás   Wellnes hotelek Sopron    Soproni szállodák   Sopron wellness akciók    Szállás akciók  Sopron   Sopron akciós wellness    Sopron hotel Lövér  SOPRON  Sopron wellness  Sopron Vélemények

wzsofia 2008-03-12 00:12

Egyetértek. A hotel gyönyörű, de a wellnes valóban kicsi, és a víz hideg volt. Nekünk az étkezéssel nem volt problémánk. Ennek ellenére nem mennék vissza, ahhoz túl messze van. Egerben a Park hotel jobban tetszett, és még közelebb is van.

t.mara 2006-10-11 14:22

Sziasztok, volt valaki a Fagus hotelben mostanában??? szeretném tudni mi a véleményetek. Hanga

t.mara 2006-10-11 14:22

Szia Hanga! Igaz elég régen tetted fel ezt a kérdést, de én most csatlakoztam hozzátok, ezért a késői reagálás. Remélem még hasznát veszed! Én rendszeres látogatója vagyok a Fagusnak és nagyon szeretek eltölteni ott 3-4 napot. Fantasztikus a konyhája, udvarias a személyzet, csodálatos körülötte a park stb, stb. Ha van konkrét dolog, ami érdekel és még azóta sem jártál ott szívesen válaszolok. Mara

Sopron wellness hotel FAGUS - Soproni szállás - wellness hétvége - wellness akciók Sopron wellness hotel FAGUS - Soproni szállás - wellness hétvége - wellness akciók Sopron wellness hotel FAGUS - Soproni szállás - wellness hétvége - wellness akciók

SOPRON WELLNESS    SOPRON WELLNESS SZÁLLODÁK   SOPRONI HÉTVÉGE  WELLNESS AKCIÓK   WELLNESS SZÁLLODÁK   LAST MINUTE AJÁNLATOK  
Sopron wellness szálloda   Sopron szállás  Sopron hotel Fagus 

Oldalak:
1