Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

dutibi 2010-11-11 18:22

2 éjszakát töltöttünk a Bellevue-ben, őszi szünetben. A szálloda valóban szebb kívül-belül, mint a fotókon! :-) A wellness részleg pazar kialakítású és kiváló. Az étterem hangulatos, gyönyörű kilátással, megfelelő választékkal. A személyzet kommunikációs stílusa nem minden esetben volt négycsillagos, de ez alatt csak apróságokat értek. Kicsit fura volt, hogy gyakran botlottunk alkalmazottakba a szállodában járva-kelve (takarítőnők csapata, karbantartók), illetve hogy távozáskor alig fértünk el a recepció előtt! felhalmozott szennyeskonténerek közt, de összességében rendben van a hely. Leginkább a wellness és a környezet miatt ajánlom bátran mindenkinek.

dutibi 2010-11-11 18:22

A hotelnek is megküldött levelemet egészben bemásolom, sajnos a fotókat nem lehet, de aki kíváncsi rá szívesen megküldöm. 2010.11.07-től a mai napig töltöttünk el 4 éjszakát az Önök szállodájában. Mondhatnám kellemeset pihentünk, hiszen szép környezetben, csodás wellnes részlegben pihenhettünk, viszont mégis van amit nem tudok említés nélkül hagyni és ami sajnos beárnyékolta a kellemes kikapcsolódásunkat, valamint azt a tényt, hogy közel 80 ezer forintot fizettem a mellékelt fotókon látható szobáért, amit elfelejtettek, vagy csak hanyagúl felületesen takarítottak ki. Vasárnap érkeztünk meg a 230-as szobába, a bejelentkezés után megkaptuk a szobakulcsot, beléptünk a hideg szobába, mivel a szellőztetés után nyitva maradt az ablak, becsuktam, beindítottam a fűtő berendezést és kipakolás nélkül elmenetünk fürdeni, gondolván mire feljövünk meleg lesz. Nem így történt a fűtő berendezés 30 fokra állítva rendíthetetlenűl fújta a hideg levegőt. Kipakoltunk a csomagjainkból és e közben fedeztük fel a takarítási hiányosságokat, a pókhálókat, a TV mögötti üres üveget, a ragadó íróasztalt, a fekete szőr vagy hajcsomót a szőnyegen, és a le nem fotózható anyagokat a szőnyegen amelyeket csak cipő vagy papucs nélkül érzett az ember a talpa alatt. Ekkor jeleztem telefonon a recepciónak a fűtés hibát, valamint a takarítási hiányosságokat, amelyek megoldására másnapra kaptunk ígéretet. A fűtés tényleg megoldódott másnap mivel a nappalos recepciósnak ismét szóltam, de mivel a takarítást nem jeleztem külön, így az feledésbe merült mind a 4 nap során. Bár távollétünkben a szemeteseket rendszeresen ürítették a jelzett problémákra nem történt reagálás. Mivel a pihnésre koncentráltunk, úgy döntöttünk, hogy inkább járunk papucsban és megpróbálunk nem tudomást venni a dolgokról. Ez többé kevésbé sikerült is, viszont most mégis úgy érzem, hogy észrevételem meg kell írnom Önök felé, mert ezzel talán az utánnuk pihenni vágyóknak segíthetek azzal, hogy a 4 csillagnak megfelelő és elvárt tisztitott, higiénikus szobában tölthetik el a pihenésüket.

tklaudia3 2010-08-12 15:12

Csodálatos 3 napot töltöttünk a szállodába, sokkal szebb mint a képeken, Gyönyörű környezet, tisztaság , finom ételek, bőséges választék, igényesen berendezett belső, kedves személyzet, magas színvonalú wellness részleg. Megfizethető árak / wellnes bár, bár, szállás, / Sajnáljuk hogy hamar eltelt a 3 nap , de biztosan vissza fogunk látogatni, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönettel: Picur

Oldalak:
1