Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

königsee 2011-11-28 21:54

Az Önök oldalán foglaltam szállást a balatonalmádi Ramada Hotelba, Wellness Delux csomagot. A szállodában derült ki, hogy egy 4 csillagos wellness szállodában a szobaár nem tartalmazza a fürdőköntös használatát, azért 2500 ft/db díjat azaz 5000 ft pluszt kellett fizetni. Nonszensznek tartom, hogy ez megtörténhet és ehhez Önök a nevüket adják. Az ilyen trükkös szállodát nem lenne szabad reklámozni, mert ezzel saját magukat is lejáratják. Másrészt ez kedvezményes akció, de az nem azt jelenti, hogy a szálloda legkisebb szobáját kell odaadni a vendégnek, ahol az ágy és a szekrény között 65 cm a távolság, egy ember lapjában fér csak el. (1019 szoba) Természetesen lehet ezt is tenni, de akkor ezt közölni kell, hogy ezen az áron csak 3 csillagos, korlátozott szolgáltatást adnak. Nem érdemes így akciózni sem a szállodának, sem a weblapnak !!!

lgyulane2 2010-08-31 16:15

Sziasztok!

4 éjszakát töltöttem a nejemmel és a 7 éves kislányommal a Ramadában. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nagyon sokan voltunk egy- vagy többgyermekes családok...Minden nap volt 5-6 animációs program, ezek egy része naponta változott. Nagyon kedves, fiatal animátorok foglalkoztak a gyerekekkel. A kinti játszótér a felüljáró túloldalán szép és elég nagy, a szálloda saját strandja egy picit messze van (gyerekkel), viszont sokkal nyugisabb, mint a városi strand, igaz, a szórakozási lehetőség is jóval kevesebb. A szálloda személyzete nagyon vendégbarát, látszott rajtuk, hogy valóban mosolyognak...A medence hatalmas, a jacuzzi és a szaunák mérete szerintem kicsi egy ekkora szállodához...A reggeli és vacsora minősége és mennyisége kifogásolhatatlan volt. Az italárak 4*-osak, az tuti :-) A szoba nagyon ízléses és szép volt, pazar kilátással (szerintem a Füred felé néző oldalon érdemesebb szobát foglalni), csukott ablaknál csak a légkondi halk moraját lehetett hallani(a 6.-on, legalább is..), pedig főút, vasútállomás a szomszédban...A szálloda egész belső tere gyönyörű.Gondozott, nagy a park, gyakran ott voltak az animációk. Abszolút szubjektív véleményem alapján ajánlom mindenkinek, mi nagyon jól éreztük magunkat a Ramadában.

Ramada hotel BALATON - saját strand

Ramada hotel BALATON -  gyerek játszó tér animáció

lgyulane2 2010-08-31 16:15

Mi is 4 napot töltöttünk el a Ramada Hotelben (Balatonalmádi). Nekünk sajnos rosszabb tapasztalatink voltak. A nővérem előre úgy foglalt szobát, hogy egymásba nyíló, vagy egymás mellettiek legyenek.A hölgy a recepción a 10. és a 3. emeletre adta a szobákat, közölve, hogy csak így tudja. Aztán jött egy másik kollega, aki érdekes módon tudott egy emeletre is adni. Az első nap tökéletes volt a vacsora, választék,ízek, stb. A többi nap kevés választékkal, teljesen egyhangú, vagy sós, vagy íztelen, vagy égett volt. Az ismertetőben azt ugyan írták, hogy úszómedence van, de azt nem, hogy hideg vizű (24 fokos volt). Valóban a jakuzzi nagyon kicsi, kb. 6 fős. A takarítás csupán a törölközőcseréből állt. Ami kifogástalan volt: a szoba a kilátással. Azért egy négycsillagos hotel követelményeinek jobban meg kellene felelni (pl. jobb helyeken ezért a pénzért fürdőköpenyt is adnak).

pupek jutka 2009-11-27 17:22

Szia ! A második oldalon meg találod a beszámolómat a Ramadáról ! Most tuti ,hogy jóval csendesebb lenne , de ha nem ragaszkodsz ehhez a helyhez hagyd ki !!! Főleg , ha szeretnél wellnesselni mert az egy nagy 0 !! Sokkal tutibb helyek vannak !!!Üdv : Pupi

bgabor72 2009-11-26 16:43

Sziasztok Mindenkinek Szeretnék valami infot a Ramada hotelrol Balatonalmádiba . Elöre s köszi az infokat Balogh Gábor

pupi 2009-08-24 17:28

Sziasztok ! A hosszú hétvégén a fent említett szállodában voltunk és ígéretemhez híven beszámolok róla !!!!!A foglalásomban kifejezetten kértem,hogy balcsira nézzen a szoba /szerintem nem igaz amit állítanak ,hogy minden szoba a balcsira néz / amit maximálisan teljesítettek is !! Fantasztikus volt a kilátáa a 10-ről! Viszont azt nem tudtam hogy ott húzodik a balatoni fő út , és a vasútállomás szinte a szálloda elött van. Ez rendkívül zavaró volt. Ennél már csak jobb lehet gondoltam ,de leszált az este és a grill teraszon ami alattunk volt ,rá zendített a zenekar és abba sem hagyták éjjel 11-ig. Na ez aztán nem volt semmi, már mint a hangerő . Zárt ablaknál sem tudtunk elaludni. Hát ezt elkönyveltük a párommal , hogy ez van ezt kell szeretni hiszen a balcsin vagyunk!!!De akkor sem értem minek ilyen iszonyú hangerő mert ha lent lettem volna és ettem volna egy sült husit ilyen zajban nem is esett volna jól mert én szeretek vacsi közben is csacsogni ami itt lehetetlen lett volna !!!Na mindegy ! Lementünk a wellness részre ami szerintem nagyon ellett cseszve . A bemutatóban írja, hogy szauna világ és jacuzzi található . Na ja !! Nekik a wellness világ 1 infra 1 finn szauna a masszázs zuhany 3 db sima zuhanyozó Ja? És a jacussi 4 személyes . Ha még nem írtam volna a szálloda 210 szobás !!!!!és ezen a hétvégén telt ház volt gondolom ez nem meg lepő . El lehet képzelni mi volt reggel és este . Na azért a pozítív dolgot ne feledjen !!!! A svédasztalos ellátás isteni volt , remek ízek sosem volt üres semminek a helye mert csak úgy sürögtek a pincérek, akik nagyon türelmesek és kedvesek voltak !!Egy szónak is száz a vége , mi már kiöregedtünk a balcsiról / iszonyú nyüzsi van / maradunk a szívem csücskénél Hévíznél . Októberben oda készülünk , majd megírom milyen volt !!

vepa 2009-07-08 13:54

Köszi B.judit, hát az a helyzet, ez már eldöntetett, de ha visszajöttem, majd beszámolok. Vepa

lioliom 2009-07-08 13:08

Sziasztok, a nyáron néhány napot A Ramadában(Balatonalmádi) szeretnénk eltölteni 2 gyerekkkel.Tudom, valaki már írt néhány sort róla itt a fórumon, de minden további információnak nagyon örülnék és megköszönném. Üdv. Vepa

lioliom 2009-07-08 13:08

Szia! A Ramada szerintem pont nem kisgyerekkel való,de felnőttnek sem a legjobb,ha valaki szereti a wellnesst.Van egy baromi nagy mélyvíz úszómedencéje,meg egy 2!!! személyes jakuzzija.Átmérője 1 m.Röhej.!A szobák csak a képeken néznek a Balaton felé,a fele garantáltan nem.Egyébként egy nagy hodály a lobbi,drága az itallap.A fekvése sem jó.Egyszóval van a Balaton körül számos sokkal jobb.Füreden a Flamingó,Siófokon az Azúr,a Magistern, a Residence .Szia!

vepa 2009-07-08 09:05

Sziasztok, Tényleg semmi infó errő a helyről? Segítsetek légyszi, hamarosan indulunk..!! Köszi előre is Vepa

Obi Van Nistelrooy 2008-09-10 14:25

Szia almavirág! Mi már kétszer is voltunk ebben a csodálatos szállodában. Bátran merem ajánlani mindazoknak akik család nélkül, vagy már nagyobb úszni tudó gyerekekkel utaznak. Nincs gyermekmedence, ami miatt mi sem töltöttünk ott egy éjszakát sem a kislányunkkal, csak céges elfoglaltságunkkor szálltunk meg a szállodában. Az étteremben mind a reggeli mind a vacsora csodálatos volt, nagyon jól főznek. A wellness részleg nagyon jó, így a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó pároknak ideális környezet. A szobák igényesek és mindegyikből látni a balatont. Figyelmes a kiszolgálás, barátságosak az ott dolgozók. Remélem tudtam neked segíteni, jó pihenést kívánok!!!

Kedves "kfszilvi"! Köszönöm, hogy megosztottad az élményeidet és a jókívánságot is.Különösen örülök, hogy írtál a személyzetről. Az nagyon nem mindegy. Azt hiszem, kipróbáljuk. Üdv: Almavirág

Sziasztok! Sajnos mi két kisgyermekkel voltunk, ami teljesen más mintha ketten mentünk volna.A tapasztalatom: - személyzet kiváló, minden kérést azonnal lereagálnak, - wellness o.k.- - a szobától, főleg a fürdőtől nem lettem elkápráztatva, a kilátás csodálatos viszont, - a reggeli fantasztikus,nagyon baró, hogy száraz pezsgő is ki van téve hozzá, - kis gyerekekkel nem szabad menni, mert nincs gyermekmedence, fel-le kell vonszolni őket a felüljárón a strandig. O.V.N.

almavirág 2008-04-14 09:58

Sziasztok! Járt valaki a Ramada Resort Hotelben, Balatonalmádiban? Várom a véleményeket. Köszi! :-) 

BALATON Ramada hotel Belföldi szállások, Balatoni szállodák BALATON Ramada hotel Belföldi szállások, Balatoni szállodák BALATON Ramada hotel Belföldi szállások, Balatoni szállodák

További Balatoni ajánlatok:
Last Minute belföldLast Minute BalatonCsaládi nyaralás  Akciós wellness Balaton  Hosszú wellness hétvége   Balatoni üdülés Balaton wellness   üdülés nyaralás belföld  Balaton wellness  wellness 

Oldalak:
1