Thai Massage Siam Center

Thai Masszázs  Budapest Masszázs Wellness Massage Budapest


Több száz éves hagyományokon, valamint az élettani pontok ismeretén nyugvó ősi, távol-keleti masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól.  A masszőrök legjobbjai a bangkoki "Wat Po" templom szerzetesrendjének iskolájában sajátítják el ma is a thaimasszázs évszázados titkait és fogásait.
Ez egy olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül, matracon, a földön történik.
 

Sajátossága, hogy a thai masszőrnők ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során - igen eredményesen. masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos "kihúzásával", kiropogtatásával fokozzák.  Az eredeti thaimasszázs legalább egy órán keresztül tart.

Tapasztalni fogja, hogy testileg és szellemileg tartósan frissebb, aktívabb és kiegyensúlyozottabb lesz!

Különböző egészségügyi problémáival forduljon bizalommal diszpécsereinkhez, hogy az Ön számára legmegfelelőbb masszázsban részesüljön.

Speciális képességű, mesterdiplomával és többéves gyakorlattal rendelkező thaiföldi masszőrnők várják vendégeiket egy különlegesen regeneráló, frissítő és feszültségoldó távol-keleti masszázsra.
Elérhetőségeinkről, árainkról és a nyitvatartási időről bővebb információ a www.thaimassage.hu oldalon található.


ThaiMassage Siam Center


 

 

 További Masszázs oldalak. 
Gyors navigáció :  Szilveszter Karácsony Last Minute Zalakaros Héviz Eger  GyerekBarát Nyugdijas  Eger  Héviz  Nászutas  Wellness  LastMinute    Karácsonyi  akciók  Budapest  Masszázs Budapest   masszázs BudapestKolozsi László Masször Budapest   ,  Massage Budapest  ,  SPA wellness Budapest  ,  Wellness Fitness Budapest  ,  Wellness Club Budapesten  ,  SPA Wellness DAY Budapest , Thai Masszázs Budapest  SPA Budapest  Budapest Wellness Hotel     Budapest szállodák   Budapest wellness

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam