Térkép Strand Balaton Keszthely

 

Keszthely :     Balaton fővárosa - a legrégebbi város a Balaton partján.
A város gazdag kultúrtörténeti múlttal és látnivalókkal teszi emlékezetessé az itt eltöltött időt.

KESZTHELY szállás :  Hotel Kakadu , Hotel Helikon ,    

Nevezetességek Keszthelyen :   A barokk főúri Festetics - kastély és annak parkja számos komolyzenei hangversenynek, szabadtéri színházi előadásnak ad otthont.   A város szivében épült Balaton Kongresszusi Központ és Színház pedig további kultúrális rendezvényekkel, színházi előadások végeláthatatlan sorával várja az érdeklődőket egész évben.  A Szentháromság szobor, a plébániatemplom, a reformátustemplom, a Balaton Múzeum, a Georgikon Majormúzeum, Marcipán Múzeum mind a különlegességek, ritkaságok tárházát bővítik.  A város központját átszelő mediterrán hangulatú sétálóutca az éttermekkel, kávéházakkal, üzletekkel, helyi rendezvényekkel egy bájos nagyváros forgatagának képét vetítik elénk. A keszthelyi öbölben a hagyományos régi fürdőélet ízei, hangulatai keverednek az elmúlt években kialakított modern fürdőnegyed látnivalóival.


A naplementekor romantikus sétára indulókat, a sétány mentén a természet ezer csodával kényezteti. A Balaton parti sportrendezvények, a vitorláskikötő az aktív pihenés szerelmeseinek is felüdülést nyújt.
  
BALATONI STRANDOK:


Keszthely strandok - BALATONi strandok - Libás strand

Július elejétől már nem csak a Városi, hanem a Helikon strandon is ingyenes az óriáscsúszda használata a keszthelyi fürdőhelyeket üzemeltető VÜZ Kft. döntése szerint. A kisgyerekesek számára ez jelentős megtakarítási lehetőség, főleg a keszthelyi lakosok számára, akik térítés nélkül mehetnek be a Helikon strandra.

BALATONI STRANDOK Keszthelyen: 
Városi strand csúszdával és saját medencékkel : felnőtt belépő 890 Ft
Libás strand felnőtt belépő : 500 Ft  gyerek 350 Ft ( 2013 évi árak)


Kesztely strandok - BALATON part - Libás strand


 

 

 

 

 


 

Balatoni strandok Keszthely


 

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam